2020 Yılının En İyi 10 WordPress Kripto Para Teması

En iyi ve en güzel kripto para WordPress temalarını arıyorsanız sizler için bu yazıyı hazırladık. Kripto para, internet tabanlı bir para birimi sistemidir. İnternet üzerinden satın alacağınız mal ve hizmetler için kullanılır. İster kripto para işletmesi isterseniz madeni para teklifi hizmeti sunmak isteyin bunun için bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Web sitesinde ise WordPress temalar oldukça işinize yarayacaktır. Bunun için sunulan pek çok WordPress kripto para teması bulunuyor. Bunlar için en iyi ve en güzel olan 10 farklı WordPress kripto para temasını sizler için derledik.

En iyi Kripto Para Birimi WordPress Temaları Hangileridir?

Oldukça fazla bulunan kripto para birimi web sitesi temalarından en iyi olanları sizler için hazırladık. Bu temalar sayesinde web sitelerinizi özelleştirip daha iyi gir hale getirebilirsiniz. En iyi 10 Kripto para WordPress teması hangileri diye merak edenler için hangileri olduğunu ve özelliklerini anlattık.

1-Astra

Astra, her türlü web sitesi için kullanabileceğiniz bir WordPress amaçlı temadır. Oldukça popüler olarak tercih edilen WordPress temalarındadır. İşlevsek bir düzene sahip olmasından dolayı kripto para birimi web sitesinde de oldukça kolay bir şekilde kullanılabilir. Bunun yanı sıra farklı blog sitelerinde de kullanmak üzerine farklı şablonlarla birlikte gelir. Bu şablonlarda size uygun olanı seçerek web sitenizi daha kişisel bir hale getirebilirsiniz. Hızlı ve hafif bir kullanım imkânı tanır. Tek tıkla tema kurulumu yapabilirsiniz. Sunduğu özel renkler ve yazı tipleri ile web sitenizin daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz. WooCommerce ile entegre bir şekilde gelir.

2-Divi

Modern bir WordPress amaçlı tema arıyorsanız seçiminizi Divi’den yana yapabilirsiniz. Kripto para birimi web siteniz için birden çok yerleşik açılış sayfası şablonu sunar. Divi Tema ve Divi Builder Eklentisi ile gelir. Divi Tema, tema ile gelen 100’ün üzerinde site paketini seçebilirsiniz. Bu sayede kendinize özgü bir özelleştirme sağlayabilirsiniz. Kullanıcıların kripto para için seçeceği güzel ve kolay kullanım özelliğine sahip bir temadır. E-ticaret entegrasyonu sağlar. Metin bölümleri ve sağladığı özel widget’lar bulunur.

3-OceanWP

OceanWP, her tür web sitesi için oluşturulan bir WordPress temasıdır ve ücretsiz olarak kullanılabilir. Kripto para birimi web sitesi için oldukça güzel bir kullanım imkânı tanır. Finansal işletmeler gibi siteler için de farklı ve hazır şablonlar beraber gelir. Bu hazır şablonlardan istediğinizi web sitenizde kullanarak, web sitenizi özelleştirebilirsiniz. Öne çıkan içerik bölümü ile oldukça iyi bir kullanım sağlar. Arka plan seçenekleri sayesinde size uygun olanı seçebilirsiniz. Bunun dışında pek çok farklı özelliğine de erişebilirsiniz.

4-Ultra

Ultra, oldukça güçlü WordPress temalarından biridir. Sayfa oluşturucu ve profesyonel iş web siteleri için farklı şablonlarla beraber gelir. Ultra’yı tercih ettiğinizde daha profesyonel bir web sitesi teması oluşturabilirsiniz. Bu sayede kripto para birimi web sitenizi daha aktif ve daha güzel görünür bir şekle getireceksiniz. Hızlı tema kurulumu ise size zamandan tasarruf ettirecektir. Düzen seçeneklerinin fazla ve değişik olması da avantajlardan biridir. Renk şemaları, WordPress amaçlı bir temayı iyi hale getiren özelliklerden biridir.

5-Hestia Pro

Hestia’nın şık görüntüsü WordPress teması için oldukça güzel bir seçenektir. Tek sayfalık bir görüntüsü sayesinde kullanıcıları meşgul edebilir. Bu sayede işlerinizi büyüteceğiniz bir web sitesi teması elde etmiş olacaksınız. Özel bir video arka planı ile gelir. Dijital indirme uyumluluğu bulunur. Bunun dışında sunduğu farklı ve özel yazı tipleri vardır.

6-Blockchain

Yatırım danışmalığı ya da web siteleri için özel tasarlanan bir WordPress temasıdır. Oldukça çarpıcı bir görünüme sahiptir. Kolay kullanım erişimi vardır ve düzen tasarımı oldukça şıktır. Basit menüsü –sayesinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sosyal medya simgelerini gösterir. Özel yayın türlerini barındır. Kripto para birimi döviz kurlarını ön plana çıkaran bir özelliğe sahiptir. Bu özelliklerin dışında da oldukça ilgi çekici özelliklere sahip bir temadır.

7-Dinarcek

Özellikle sanal para blogları ve web siteleri için özel olarak tasarlanan bir WordPress temasıdır. Yeni başlayan kişiler için oldukça kolay ve esnek bir kullanım imkânı sağlayacaktır. Döviz kurlarını görebileceğiniz bir şekle sahiptir. Ücretsiz tamamlayıcı eklentisi ile gelir. Hız optimizasyonu desteği vardır. Sade ve oldukça şık görünen renkleri ile oldukça zarif görünen bir temadır.

8-Kripto

Sanal Para WordPress tabanlı bir temadır. Kullanıcılar için profesyonel bir tasarıma sahiptir. Renklerinin cesurluğu ve çarpıcı bir tipografiye sahip olmasından ötürü oldukça rahat bir şekilde tercih edilebilir. Birden fazla şablon seçeneği ile gelir. Arşiv sayfa düzeni oldukça şıktır. Özel widget eklentileri bulunur.

9-Advance Business

Şirketler ve finans işleri adına kullanılabilecek bir WordPress iş temasıdır aslında. Sunduğunuz hizmet ve ürünleri daha iyi bir şekilde görüntülemenize yardımcı olur. Tam ekran düzeni sayesinde işleriniz daha rahat olacaktır. Sosyal simgeleri barındırır ve SEO optimizasyonu vardır.

10-Cryptic

Mükemmel bir WordPress kripto para birimi teması arayanlar için oldukça güzel bir seçenektir. Kripto paralarınızı kolayca liste yapabileceğiniz liste kartları sunar. Bunun dışında ICO dizini vardır. Sayfa şablonlarının farklı olması sayesinde daha özelleştirilebilir bir hale getirebilirsiniz. Bozuk para hesap makinesi ve para birimi senedi gibi özellikleri de bünyesinde barındıran temalardan biridir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*