Yeni Başlayanlar İçin 9 WordPress Teması

İster WordPress’te yeni olun, ister sadece kullanımı kolay bir tema arıyor olun, yeni başlayanlar için en iyi WordPress temalarından oluşan bu koleksiyon size birçok seçenek sunacaktır.

WordPress’e aşina olmak ve içeriği çevrimiçi olarak nasıl yayınlayacağınızı öğrenmek zaman alabilir. Ardından doğru eklentileri yükler ve yeni web sitenizin üzerinde düşünülmesi için en iyi tasarımı seçersiniz.

1.      Maya Blog – Yeni Başlayanlar İçin Ücretsiz WordPress Teması

Maya Blog, yeni başlayanlar için basit ve kullanımı kolay ücretsiz bir WordPress temasıdır. İşleri olabildiğince basit tutmak için, Maya Blog temasının potansiyel olarak zaman alıcı özelliklerinin çoğu ücretli sürümle sınırlandırıldı.

Bu sayede sitenizin rengini değiştirmek, yazı tiplerini seçmek ve sosyal medya simgelerini ayarlamak gibi görevleri yerine getirme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Kurulum sürecini hızlandırmak için Maya Blog’un ücretsiz sürümünün varsayılan ayarlarını kullanmanız yeterlidir.

Bu minimal bir blog yazarı teması olduğundan, ana sayfanız için temiz düzenler ve içeriğinizin merkez sahneye çıkmasını sağlayan bireysel blog gönderileri bekleyebilirsiniz. Bu, web sitenizin olabildiğince hızlı yüklenmesine yardımcı olurken, içeriğinizin akıllı telefonlarda ve daha küçük ekranlı cihazlarda harika görünmesini sağlamalıdır.

2.      IWeb Business – Yeni Başlayanlar İçin Ücretsiz WordPress Teması

IWeb Business, işlerini veya hizmetlerini çevrimiçi olarak tanıtmak için profesyonel bir web sitesi başlatması gereken yeni başlayanlar için bir WordPress temasıdır. WordPress’te yeniyseniz veya ayıracak çok zamanınız yoksa bu ücretsiz tema, hızlı bir şekilde çevrimiçi bir varlık oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Başlamanıza yardımcı olmak için IWeb Business bazı yararlı belgelerle birlikte gelir. Bu temanın kurulumu nispeten kolay olmasına rağmen, onu kullanmanız bile gerekmeyebilir. IWeb Business’ın genel tasarımı görsel olarak çekici olsa da, web sitenizin markanızla eşleşmesini sağlamak için renkleri ve diğer birkaç ayarı değiştirebilirsiniz.

IWeb Business’ı düşünmenin bir başka nedeni de, son çalışmalarınızı ve tamamladığınız projeleri paylaşmak için kullanılabilecek portföy şablonları kümesidir. Bu sayede, uzmanlığınızı çevrimiçi olarak göstermek için yeni web sitenizi kullanabilir ve umarız işinizi büyütmek için kullanabilirsiniz.

3.      Penciletto – Yeni Başlayanlar İçin Ücretsiz WordPress Teması

Penciletto, makaleleri ve blog yazılarını çevrimiçi yayınlamak için çok uygun hale getiren çok çekici bir tasarıma sahiptir. Şablonlar hem kısa makaleler hem de uzun biçimli içerik için iyi çalışır, bu nedenle oluşturmak istediğiniz web sitesi türü ne olursa olsun, ücretsiz Penciletto teması iyi bir seçenek olabilir.

Yerleşik kaydırıcı aracı, öne çıkan içeriğinizi ziyaretçilerinizin kolayca etkileşime girmesi gereken bir biçimde tanıtmanın basit bir yolunu sunar. Kaydırıcıyı sitenizin ana sayfasına eklemenin yanı sıra, en son makalelerinizin bir koleksiyonunu mobil uyumlu bir ızgara düzeninde görüntülemek için önceden oluşturulmuş şablonu da kullanabilirsiniz.

Ana sayfa düzeni widget’ları desteklediğinden, ziyaretçilerinizi daha fazla içeriğinize göz atmaya teşvik etmek için bu temayla birlikte gelen popüler yayınlar widget’ını kullanabilirsiniz. Sitenizin altbilgi alanı da özelleştirilebilir, bu da size web sitenizin bu bölümünde bir dizi içerik görüntüleme olanağı sağlar.

4.      Patch – Yeni Başlayanlar İçin Blog ve Dergi WordPress Teması

Patch, alışılmadık bir tarza sahip olabilir, ancak mümkün olduğunca kullanıcı dostu olacak şekilde oluşturulmuş bir WordPress dergisi temasıdır. Önceden oluşturulmuş içerik, yeni sitenize başlamanıza yardımcı olmak için hızlı bir şekilde WordPress Panonuza aktarılabilir.

Ardından, gerekirse temanın görünümünü değiştirmek için özelleştirme kontrollerini kullanabilirsiniz.

5.      Ekko – Yeni Başlayanlar İçin Çok Amaçlı WordPress Teması

Ekko’nun pek çok özelliği vardır, ancak bunu web sitesi oluşturmada yeni oldukları için herhangi bir işlevi kaçırmak istemeyen yeni başlayanlar için uygun olan çok amaçlı bir WordPress teması haline getirmek için iyi belgelenmiştir. Ekko yolculuğunuzda sizi desteklemek için eksiksiz bir dokümantasyon setinin yanı sıra bir video eğitim kitaplığı ile birlikte gelir.

6.      Angie – Yeni Başlayanlar İçin Çok Konseptli WordPress Blog Teması

Angie, kurulumu kolay ve net çevrimiçi belgelerle desteklenen, WordPress’e yeni başlayanlar için kişisel bir blog oluşturma temasıdır.

Müşterilerden alınan geri bildirimler, geliştiricilerin destek taleplerine yanıt verdiğini ve temayı yönetmenin basit olduğunu göstermektedir. Önceden oluşturulmuş içerik de oldukça iyi görünüyor.

Tema ayrıca Instagram besleme widget’ı, 10 farklı özellikli kaydırıcı stili, MailChimp entegrasyonu ve çok daha fazlası gibi diğer birçok kullanışlı özelliğe sahiptir.

7.      Bifrost – Yeni Başlayanlar İçin Basit Portföy WordPress Teması

Bifrost, WordPress ve genel olarak web tasarımında yeni olan ancak yine de kendi şık portföy web sitelerini hızla oluşturmak isteyenler için ideal olan basit bir temadır. İşleri basitleştirmek için, seçtiğiniz yerleşimleri kitaplıktan sadece birkaç tıklamayla kolayca içe aktarabilirsiniz. Bundan sonra, kendi içeriğinizi yüklemeniz yeterlidir.

8.      Manon – Yeni Başlayanlar İçin Modern Portföy ve Ajans WordPress Teması

Manon, WordPress ile profesyonel görünümlü bir web sitesi başlatmayı mümkün olduğunca kolaylaştırmayı amaçlayan modern bir kişisel portföy ve ajans temasıdır. Yerleşim ve şablon seçiminizi WordPress web sitenize kopyalamanıza izin veren tek tıklamayla demo içe aktarma aracının yanı sıra, Manon ayrıca bu temadan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak birçok belge ile birlikte gelir.

9.      Himmelen – Yeni Başlayanlar İçin Kişisel WordPress Blog Teması

Himmelen, işleri olabildiğince basit tutmayı amaçlayan kişisel bir blog temasıdır. Himmelen’i seçerseniz, çalışmak için pek çok düzen ve tasarım seçeneği elde etseniz de, bu özelliklerin kullanımı yeterince kolaydır.

WordPress ile biraz daha deneyim kazandıktan sonra, web sitenizi kişiselleştirmek ve kendinize ait hale getirmek için özelleştirme seçenekleri ve ayarlarına göz atabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*