2020 Yılının En İyi 10 WordPress Haber ve Blog Temaları

Web siteniz için iyi bir WordPress Dergi teması arıyorsanız bu yazımızda size 2020 yılındaki en iyi haber ve blog temalarından bahsedeceğiz.

Kişisel bir blog ya da çevrimiçi bir dergi yayınladığınızda kullanacağınız güzel bir WordPress teması oldukça işinize yarayacaktır. İçerik detaylarını çok yönlü ve farklı şekillerde görüntüleyebileceğiniz bu temalar sayesinde blog ya da çevrimiçi dergi web sitelerinize yeni bir bakış açısı getirmiş olacaksınız. Web siteleri için WordPress temalar oldukça önemlidir. Web sitenizi ziyaret eden kişilerin tıkladıklarında gördükleri temalar daha ilgi çekici olmasını sağlar. Bu sayede istediğiniz amaca daha kolay bir şekilde ulaşmış olacaksınız.

En İyi WordPress Dergi Teması Nasıl Seçilir?

WordPress dergi temaları, oldukça zengin içeriklere sahiptir ve web siteleri için harika bir şekilde çalışır. Okuyucular ilgilendikleri kısım içerik olduğu için ana sayfa üzerinden içeriklere erişme imkanının da kolay olması gerekiyor. WordPress dergi temalarında sıklıkla tercih edilen bazı özellikler bulunur ve bu özellikler web sitelerini daha aktif hale getirir. Bu yüzden bu özelliklerden yararlanmanız sizin için daha faydalı olacaktır.

  • Farklı sütun şekilleri ve kategori birleşimleri ile kolay bir ana sayfa tasarımı oluşturun. Oluşturacağınız bu ana sayfa tasarımı bu sayede daha benzersiz bir hale gelecektir.
  • İçeriklerinizden para kazanabilmek istiyorsanız banner reklam alanları oluşturmanız iyi olacaktır.
  • İçeriklerinizi daha farklı bir şekilde görüntülemek adına birçok farklı sayfa düzeni seçeneğinden size uygun olanı seçin.

WordPress dergi ve blog teması için en iyi 10 tema seçeneklerini inceleyelim.

1-Ekstra

Piyasada bulunan ve çok popüler olan WordPress temalarından biridir. Elegant Themes tarafından sunulmuştur. Çok amaçlı bir tema olarak kullanılabilir ve web sitelerine oldukça mükemmel bir uyum sağlar. Ekstra ile yazı ve sayfa oluşturmanız oldukça kolay olacaktır. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile gönderilen bir yapıya sahiptir.

Tasarımının esnek oluşu sayesinde sitenize farklı bir görüntü verebilirsiniz. Ekstra, daha önceden oluşturulan basit düzenlerden bazılarını seçenek olarak sunar. Bu sayede sıfırdan bir tema yaratmak zorunda kalmazsınız. Ekstra ile benzersiz tasarımlar oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda ana sayfa düzeni için farklı sütun yapıları da sunar.

2-Divi

Dergi web sitesini oldukça kolay bir şekilde oluşturmaya yarayan popüler amaçlı WordPress temalarından biridir. Görsel sayfa oluşturucusu oldukça şaşırtıcıdır ve sayfalarınızın ön izleme, düzenleyici arasında geçiş yapmak zorunda kalmazsınız. Bu sayede tasarımlarınız daha profesyonel bir şekilde olacaktır. Doğrudan site kullanımı için 40 farklı ve güzel öge bulunuyor. Bu sayede herhangi bir kodlamaya ihtiyaç duymayacaksınız. Tamamen özelleştirilebilir olması da oldukça güzel bir durum. 800 farklı tasarım sunması sayesinde dilediğiniz tasarımı seçip kullanabilirsiniz. Animasyon, renk, yazı tipleri gibi özellikleri ise temanızın farklı olması adına sunulan iyi özelliklerdendir. Ayrı ayrı düzenleme yapmakla uğraşmak zorunda olmadan toplu bir düzenleme yapabilirsiniz.

3-Astra

Web sitenizi daha profesyonel bir hale getirmek istiyorsanız bu WordPress teması ile oldukça hızlı bir şekilde tasarım yapabilirsiniz. Kod satırı yazmanıza hiç gerek kalmadan oldukça farklı gelişmiş özellik desteği imkanında yararlanabilirsiniz. Size özel en şık ve en kolay kullanılan tasarımı bulabilirsiniz. WordPress ’in en son sürümü ile uyumlu olarak çalışan bir temadır. WooCommerce eklentisi ile sorunsuz bir şekilde çalışır ve web sitenizde dijital ya da fiziksel ürün satmanıza imkân tanır.

4-Soledad

Dergiler, haberler ya da kişisel bloglar için özel olarak tasarlanan bir WordPress temasıdır. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile çalışır. Herhangi bir koda ihtiyaç duymazsınız. Bu sayede web sitenizi daha özel bir hale getirebilirsiniz. WordPress canlı özelleştiricisinde bulunan farklı ek özellikler ile gelen bir temadır.

5-Everest News

Kişiselleştirme seçenekleri oldukça fazla olan ve çok rahat kullanılan bir tasarıma sahip WordPress temasıdır. Everest Themes tarafından yayınlamıştır. Hız, çeviri ve güvenlik anlamında bulunan temel özellikleri ise özelliklerden sadece birkaçı. Oldukça hızlı bir görüntü elde etmek için tek tıkla bu işlemi halledebilirsiniz.

6-Hestia Pro

Görsel açıdan oldukça etkileyici ve WooCommerce için hazır olan bir WordPress temasıdır. Bu temayı kullanarak, görüntü anlamında web sitenizi daha kontrollü bir hale getirebilirsiniz. Temanın kullanımı kolaydır ve her şekilde özelleştirme sağlayabilirsiniz. İstediğiniz sayfa oluşturucularını kullanma seçeneği de sunulmuştur. Hestia ’da bulunan kusursuz entegrasyon sayesinde işlerinizi daha rahat ve iyi bir şekilde yerine getirmenize olanak tandır. Kullanıcıların ilgisini çekmek adına kaydırıcı veya video başlığı eklentisi kullanabilirsiniz. Bu da ziyaretçilerin kalma süresinin uzamasını sağlayacaktır.

7-Themify Magazine

Güzel ve kullanışlı bir WordPress temalarından biridir. Herhangi bir Themify temasında da sürükle ve bırak sayfa oluşturucu olarak gelir. Dergi temasında da bu şekilde olacaktır. Dilerseniz özel ön sayfa oluşturabilirsiniz. Kullanıcıların son etkinliklerini ve yaptığı değişiklikler hakkında bilgileri de gösterir. Son Haberler kısmını ekleme seçeneği sunar. Videoları destekler ve sosyal medya paylaşımlarını daha kolay bir şekilde yapmaya olanak tanır.

8-iTheme2

Oldukça farklı özelliklere sahip bir temadır. Tarz olarak Mac tarzına benzerdir. Web sitenizi daha görsel bir hale getirmenize yardımcı olur. Gri ve siyah tema seçenekleri ile iki farklı görünüm şansı sunar. Arama kutusunu ise istediğinizde kaldırıp istediğinizde gösterebilirsiniz.

9-Zillah

Blogger ve yazarlar için oldukça kullanışlı olan temalardandır. Dergi web sitelerinde de oldukça güzel görünür. Canlı özelleştiricileri ile tasarım konusunda daha detaylı ayarlar yapmanızı sağlar. Renkleri ve yazı tiplerini değiştirebileceğiniz pek çok seçenek sunar. Yerleşik sayfa oluşturucusuna bağlı olmadan istediğiniz sayfa oluşturucuyu entegre edebilirsiniz. Çeviriye hazırdır ve pek çok dilin rahat bir şekilde çevrilmesine imkân tanır. Zillah, WordPress’in en son çıkan sürümleri ile tamamen uyumludur.

10-Readable

Dergi web sitelerine uygun olan ve farklı tema arayanlar için oldukça seçilebilir bir WordPress temasıdır. Özelleştirme seçenekleri ile gelir ce birçok gelişmiş eklentiyi barındırır. Her tür cihazda ekran boyutunda oldukça harika durur. SEO ile optimizedir ve Google sıralamasında endişe etmenize gerek kalmaz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*