2020 Yılının En İyi 6 Sağlık Sektörü WordPress Temaları

Sağlık ve tıp profesyonelleri için en iyi WordPress temalarını arıyorsanız bu yazı tam da size göre. İyi bir WordPress tıbbi ve sağlık teması, sağladığınız tüm şartları daha iyi bir şekilde göstermenize yardımcı olacaktır.

Medikal ve Sağlık Adına En İyi WordPress Teması Nasıl Seçilir?

Piyasada bulunan çok çeşitli ve farklı düzene sahip binlerce WordPress teması bulabilirsiniz. Bu tıbbi temalardan ihtiyacınızı en doğru ve en iyi şekilde karşılayacak olan temayı bulmak biraz zor olabilir. Bu yüzden WordPress tıbbi tema bulmadan önce dikkat etmeniz gereken birkaç özellik var. Bu özelliklerden faydalanarak en iyi WordPress tıbbi temayı kullanabilirsiniz. Bu sayede web sitenizi daha aktif ve daha kullanışlı bir hale getirmiş olacaksınız.

Ana sayfa kısımları: WordPress tıbbi temasında ana sayfada bulunan hizmetler, çalışma saatleri, iletişim numaraları, doktor profilleri gibi önemli detayları içeren bölümlere kolay bir şekilde erişilmelidir. Bu durum kullanıcılar adına daha kolay ve daha etkili olacaktır. Bu yüzden dikkat edilecek en önemli özelliklerden birinin bu olduğunu belirtelim.

Randevu rezervasyonu: Rezervasyon yaptırmak için bir seçenek sunan forum eklentisinin bulunduğu bir tema aramanız sizin adınıza daha kolay olacaktır. Bu sayede hastalarınızın daha kolay ve erişebilir bir şekilde randevu almasını sağlarsınız. Kullanıcıların dikkat edeceği en önemli özelliklerden biri de budur ve asla göz ardı edilmemesi gerekir.

Konum haritası: Hastaların kliniğinizi daha kolay bulabilmesi adına konum haritasına erişilebilir tema seçmiş olmalısınız. Bu sayede web sitenizi ziyaret edecek olan kullanıcılar kesinlikle randevu almaya karar vermeden önce konum bilgisini kontrol edecektir. Bu özellik daha iyi ve kaliteli bir web sitesi geliştirmenizde önemlidir.

SEO optimizasyonu: SEO uyumlu uygulamaları göz önünde bulundurarak bir WordPress teması seçmelisiniz.

WordPress tıbbi bir tema için gereken özellikleri artık biliyorsanız sizin için en iyi 6 tıbbi temadan bahsedelim. Bu temalar en yaygın ve en iyi kullanım sunan temalardır. Birbirinden farklı özellikleri ile en iyi web sitenizi oluşturabilirsiniz.

1-Medi

Medi, klinikler, doktorlar, hastaneler gibi sağlık profesyonelleri için özel olarak tasarlanmış olan WordPress temalarından biridir. Sunduğunuz hizmetleri ve portföyünüzü geniş bir şekilde gösterebileceğiniz bir düzene sahiptir. Ana sayfa düzeni oldukça kolay kullanılabilirdir. Randevu rezervasyonu özelliği sayesinde web sitenizi ziyaret eden hastaların daha kola bir şekilde randevu almasına imkân tanır. Sınırsız renk seçeneği ile dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

2-Ultra

Ultra, her türlü web sitesine uygun olarak tasarlanmış olan bir WordPress temasıdır. Tıp, yaşam tarzı, spa, sağlık ve fitness gibi pek çok iş için tercih edilebilir. Portföy bölümü özelliği vardır. Önceden tasarlanan düzenler sayesinde yeniden bir düzen oluşturmanıza gerek kalmaz. Daha kolay bir şekilde web sitenizi oldukça kullanışlı ve uygun bir hale getirebilirsiniz. Kullanıcılar için farklı bir deneyim sağlayacak olan bu WordPress teması oldukça ilgi çekecektir. Tıbbi temalar arasında tercih edilen popüler temalardan biridir.

3-OceanWP

Her tür web sitesi için tasarlanan çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Bu temanın tıbbi demo sitesini içeri aktarmanıza izin veren bir demo ithalatçı eklentisi bulunur. Bu sayede sıfırdan site tasarımı yapmanıza gerek kalmaz. Kullanacağınız bu tema ile oldukça güzel görünen bir site tasarlayabilirsiniz. Yapacağınız bazı özelleştirmelerle kullanıcılar tarafından beğenilecektir. Randevu rezervasyon formu ile rahat bir şekilde rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tema özelliklerinden biri olan SEO optimizasyonu ile oldukça rahat bir web sitesi oluşturmuş olacaksınız ve Google arama motorunda herhangi bir kaygı yaşamanıza gerek kalmayacak.

4-Neve

Tıbbi ve sağlık için kullanacağınız bu WordPress teması oldukça şıktır. Bunun dışında fitness, tıp, yaşam tarzı gibi amaçlı işler için de kullanabilirsiniz. Kendiliğinden hazır olan web sitesi şablonu ile gelecektir. Bu tema içerisinde WooCommerce entegrasyonu vardır. WordPress sayfa oluşturucularını destekleyecek özelliğe sahiptir. Hız optimizasyonu ile size zamandan tasarruf ettirecektir. Tema içerisinde bulunan farklı seçenekler ile web sitenizi oldukça özel bir hale getirebilirsiniz.

5-Wellness Pro

Sağlık, tıp gibi web siteleri adına tasarlanmıştır ve bir WordPress temasıdır. Harekete geçirici mesaj düğmesi ve karşılama metni ile oldukça iyi bir ana sayfa düzenine sahiptir. 12 farklı widget alanı ile özelleştirme sağlayabilirsiniz. Özel başlıklar oluşturabilir ve çeviri yapabilirsiniz. Tema seçenekleri paneli sayesinde iyi bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Ziyaretçilerinize bu durum olumlu olarak yansıyacaktır. Tıbbi alanda kullanım için en iyi WordPress temalarından biridir.

6-Astra

Astra, hem hızlı hem de hafif bir WordPress çok amaçlı temadır. Her alanda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu tema ile sağlık web sitenizi başlatmak adına bir tıklama yeterli olacaktır. Bu sayede içeri aktarabileceğiniz oldukça farklı başlangıç sitesi ile gelecektir. Sayfa oluşturucu entegrasyona sahiptir. Bünyesinde bulundurduğu sınırsız renk şeması sayesinde kolay bir şekilde özelleştirilebilir. Özel düzen ayarları ile tıbbi alanda farklı bir web sitesi oluşturmanızı da yardımcı olacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*