2020 Yılının En İyi 10 WordPress Video Teması

En iyi WordPress video temalarını arıyorsanız bu yazıda sizler için en iyi 10 tane temayı derledik.

WordPress, sayfalara ve yayınlara video eklemeyi daha a kolay bir hale getirir. Fakat videoları arka planda ya da ana sayfada çalıştırırken web sitenizde daha belirgin bir hale getirmek isterseniz video merkezli bir tema seçmelisiniz.

En İyi WordPress Video Teması Nasıl Seçilir?

Herhangi bir eklentiye ihtiyacınız kalmadan videoları WordPress’e gömülü hale getirmek çok kolay olacaktır. Web sitesindeki arka plana ya da kenar çubuğuna görsel olarak ilgi çeken içerikler ekleyebilirsiniz. Bunun için tasarlanmış olan video temaları bulunur. Video temalarında aramanız gereken birkaç özellik vardır. Bu özelliklere dikkat ederek daha iyi ve daha kullanışlı temalar bulabilirsiniz.

Özel video arka planı: Video arka planı dikkat çekebilir tasarıma sahip olabilir. Bu da kullanıcıları web sitenizde daha uzun süre tutmanıza yardımcı olacaktır.

SEO optimizasyonu: Videolarınız Google arama sürecinde beklenilen süreden daha kısa zamanda yukarılara taşınabilir. SEO optimizasyonu içeren bir WordPress video teması bulabilirsiniz.

Video galerisi: WordPress video oynatma listesi oluşturmanıza olanak tanır. Fakat pek çok seçenekle beraber gelmeyebilir. Videoları daha profesyonel olarak görüntülemek adına favori bir video galerisi oluşturulan tema seçebilirsiniz.

Hız optimizasyonu: Video içeriği ağır olabilir. Videoları daha hızlı bir şekilde yüklemek adına hız optimizasyonu içeren bir tema aramalısınız.

En İyi 10 WordPress Video Teması

1-Divi

Divi, oldukça popüler ve güçlü olan temalardan biridir. Video, blog ve daha birçok web sitesi içeriklerinde kullanmanız mümkündür. Divi ile özelleştirme yaparak web sitenizi daha çekici bir hale getirebilirsiniz. Bu da kullanıcılar için kesinlikle mükemmel bir kolaylık sağlayacaktır. Divi Builder eklentisi herhangi bir tema ile iyi bir şekilde çalışmaya uygundur. Diğer temalarla beraber kullanılmak istenildiği zaman her şekilde kullanılabilir. Görsel efektlerin yer aldığı ve video arka planı konusunda farklı deneyimler sunan özelliklere sahiptir. Bunun dışında pek çok özelliği bünyesinde barındırdığını da belirtelim.

2-Astra

Herhangi bir web sitesini daha kolay oluşturmak adına modern bir temadır. WordPress amaçlı kullanılan bu tema dahili bir video düzeni ile gelmiştir. Hız ve performans için optimize sağlanmıştır. Renklerin ve yazı tiplerinin farklılığı ile oldukça güzel bir web sitesi oluşturmada işe yarayacaktır. Sadece WordPress video teması olarak değil blog için de kullanılabilir bir temadır. Sayfa oluşturucu uyumluluğu vardır. Özel düzen ayarları ile özelleştirilebilir bir temadır.

3-Ultra

Oldukça şık ve zarif bir WordPress video temasıdır. Video uyumluluğu ve görüntü kaydırıcıları ile web sitesi için olukça fazla şablon desteği sunar. Bu şablonlardan istediğiniz seçip kendinize göre bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Kullanacağınız bu tema size daha özel ve daha kullanışlı bir web sitesi oluşturacaktır. Özel video arka planı sayesinde de kullanıcılara oldukça hitap edecektir.

4-OceanWP

Her türlü web sitesi oluşturmak için kullanılan ücretsiz bir WordPress çok amaçlı temadır. Videoları web sitenizde bir yere gömmenize yardımcı olur ve kolay bir şekilde özelleştirme yapabilirsiniz. WordPress sürükle ve bırak sayfa oluşturucuyla oldukça uyumludur. WooCommerce entegrasyonu bulunur ve tam ekran şablonları desteği sunar. Bu şablonları kullanarak farklı bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

5-Academy Pro

Çevrimiçi okullar ya da kolejler gibi eğitim kurumları için tasarlanmış olan bir video temasıdır. Bu WordPress teması sayesinde video içeriklerine erişim kolaydır. Bünyesinde olan özelleştirilebilir başlık ve widget alanı ile oldukça farklı bir deneyim sunacaktır. Öne çıkan video kaydırıcı özelliği sayesinde web sitenizi daha aktif bir hale getirebilirsiniz.

6-VideoStories

Ücretsiz bir WordPress temasıdır. Bu tema sayesinde video web sitenizi daha güzel daha kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Film sitesi ya da inceleme sitesi gibi farklı web siteleri oluşturmak adına oldukça kullanışlıdır. Özelliklerinde reklam alanları, yapışkan yazı, öne çıkan videolar gibi farklı içerikler vardır. Bu özellikleri kullanarak daha aktif ve daha özel bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

7-Vidiho

Haber web siteleri, medya ajansları gibi pek çok amaçla kullanılan WordPress tabanlı bir video temadır. Üçüncü taraf video kaynakları ile sorunsuz bir şekilde çalışır. Özel düzen seçeneği sayesinde farklı bir deneyim sunar. Sınırsız renk seçeneği ile oldukça özelleştirilebilir.

8-Videozoom

İyi bir WordPress video teması arayanlar için uygun seçeneklerden biridir. Görsel içeriklerinizi web sayfasında ve yayınlarda iyi bir şekilde sergilemenize yarar. YouTube video uyumluluğu bulunur. Otomatik olarak video küçük resim sağlayıcı özelliği barındırır. Video içerik kaydırıcı özelliği de bulunur. Barındırdığı açık ve koyu şablonlar sayesinde web sitenizi daha özel bir hale getirebilirsiniz.

9-Toskana

Podcast ağları, videolar ya da müzik akışları ile ilgili bir web sitesi için kullanılabilir temadır. WordPress tabanlı bir video temasıdır. Birden fazla ses kaynağını ve videoyu sorunsuz şekilde destekleyebilir. Öne çıkan video kaydırıcı özelliğine sahiptir. Kategoriler ve filtre özelliği ile web sitenizdeki videoları dilediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Bunun dışında içeriğinde barındırdığı pek çok güzel özelliği kullanma fırsatı sunacaktır.

10-Superstar

Müzisyenler ve gruplar için tasarlanan klasik bir video temadır. İçeriklerinizi birden fazla kaynakta izlemek istiyorsanız bu WordPress video teması ile tam olarak görüntüleme işlemini yapabilirsiniz. Tam ekran kaydırıcı ve özel kenar çubukları gibi farklı özellikleri barındırır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*