En İyi WordPress Form Eklentisi İnceleme ve Karşılaştırma

Yeni WordPress sitenizi bir sanat eseri gibi bir araya getirdiniz. Her şey yerli yerinde: logo, Hakkımızda sayfası, küçük bir e-ticaret mağazası, menü ve özelleştirilmiş blog. Tetiği çekme zamanı, değil mi? Bir dakika bekle. Bir web sitesinin en temel bölümlerinden birini unuttunuz mu? Doğru: iletişim formu.

Bazı geliştiriciler bunu hemen eklemeyi bilir, çünkü bu iletişim biçimini unutmanın ne kadar kolay olduğu inanılmazdır. Ve iletişim formunu atlamak utanç verici olurdu, çünkü birçok müşteri müşteri destek hattınızı arama fikrine alay ederken, diğerlerinin canlı sohbet modülüne oturmak için işten çıkarmaya niyetleri yoktur.

Bu WordPress form eklentilerinin devreye girdiği yer burasıdır. Müşteriler çok fazla zaman harcamadan hızlı bir e-posta gönderebilir ve formun bulunduğu web sitesi mesajı zamanında gönderebilir. Sadece bu değil, aynı zamanda iletişim formları istenmeyen postaları önler ve müşterilerinizle etkileşim biçiminizi genişletmenize izin verir (örneğin, kullanıcının nasıl yanıt verdiğine bağlı olarak formu güncelleyen koşullu mantık gibi).

Bu WordPress formu eklentileri birçok biçimde gelir, bu nedenle hangisinin sizin için doğru olduğunu görmek için karşılaştırmaya göz atmak zekice olacaktır. Nihayetinde, bazı web siteleri pahalı ve güçlü bir WordPress  formu gerektirirken, diğerleri yalnızca temel bilgilere ihtiyaç duyar.

WordPress  Form Eklentileri Özellikleri

En basit haliyle, bir WordPress  formu eklentisi bir avuç alan ve minimal tasarım aracı sunar. Müşterilerinizin sizinle iletişim halinde kalmasını sağlamak içindir. Öte yandan, daha gelişmiş  formu eklentileri koşullu mantığı, tasarım araçlarını ve dosya gönderme seçeneklerini destekler. Bu hiçbir şekilde tam bir liste değildir, ancak işte dört gözle bekleyeceğiniz bazı özellikler:

  • Özel formlar – Birden çok alan, seçenek ve markalama araçlarıyla.
  • Görsel oluşturucular – Sürükle ve bırak düzenleyiciler harikadır, ancak tamamen gerekli değildir.
  • Koşullu mantık – Kullanıcının formda ne seçtiğine bağlı olarak belirli öğeleri (düğmeler, alanlar veya form bölümleri gibi) gösterin veya gizleyin. Bu aynı zamanda müşterileri farklı departmanlara göndermeye yardımcı olur.
  • İletişim – Doğru kişilerin yeni bir mesajın geldiğini bilmesini sağlayan bir tür e-posta iletişim sistemi.
  • Ön uç dosya gönderimi – Müşterilerin fikirlerini belge biçiminde yüklemesine izin verin. Bu, kullanıcının probleminin ekran görüntüsünü aldığı ve gönderdiği müşteri desteği için de harikadır.
  • Duyarlılık – Formun büyük ve küçük tüm cihazlarda görünmesini istersiniz.
  • Spam koruması – Formlar ilk etapta bazı spam’leri önlemek için yapılır. Ancak WordPress iletişim formu eklentinizden daha da fazla koruma beklemelisiniz.

2020’nin En İyi WordPress Form Eklentileri

Aceleniz varsa, aşağıdaki WordPress formlarının hızlı listesine göz atın. Daha derinlemesine incelemeler ve karşılaştırmalar, fiyatlandırma ayrıntıları ve her bir eklentinin en iyi özellikleri için kısa listenin ötesine geçin. Not: Bunlar belirli bir sırada listelenmemiştir.

  1. Gravity Forms – Starting at $59 per year
  2. Ninja Forms – Free (Memberships Start at $99 per year)
  3. Everest Forms — Free (Premium Start at $49 per year)
  4. HappyForms – Free
  5. Contact Form 7 – Free
  6. HubSpot All-In-One Marketing
  7. weForms – Free (Premium starting at $39 per year)
  8. Caldera Forms – Free (Starting at $14.99 per month)
  9. The Jetpack Contact Form – Free
  10. FormCraft – $39
  11. QuForm – $29
  12. Ninja Kick – $19
  13. Formidable Forms – Free (Premium starting at $49 per year)
  14. ARForms – Starting at $37 (Lifetime Updates)
  15. Flo Forms – Free
  16. Simple Basic Contact Form – Free
  17. Kali Forms – $29

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*