En İyi 5 WordPress E-Ticaret Eklentisi

Doğru olan  E-ticaret eklentisi seçmek işiniz için oldukça önemli olup daha iyi bir platformda paylaşım demek büyüme fırsatlarını yakalamak anlamına da gelir. Bu platformları doğru seçmezseniz mali kayıplar yaşamanız olasıdır. Bu anlamda bu eklentileri inceleyelim. Piyasalarda birçok eklenti olsa da hepsi kullanıma uygundur anlamına gelmez. Doğru özelliklere sahip olması bu durumda daha önemlidir.

Bazı e-Ticaret eklentileri digital ürünlerin satılması e-kitaplar fotoğraflar müzik gibi satışı için üretilip kullanıma sunulmuştur. Çevrim içi mağazanızda neleri satacağınızı ne gibi özellikler barındıracağını bilmeniz gerekir. Seçilecek platformda önemlidir. Bununla birlikte ödeme çözümleriyle desteklenmelidir. Tasarım ve kişileştirmeniz müşterinizin sizi fark etmesini sağlayacaktır. Uygulamaların içinde E-posta pazarlama CRM yazılımları ve önemli diğer yazılım ise muhasebenin olması gerektiğidir. Kullanılan destek seçeneklerinizin olduğundan emin olun ki iyi destekle uzunca süre var olabilirsiniz.

E-Ticaret web siteleri yoğun kullanıldığından ilk ihtiyacınız WordPress hostingi olmalıdır. Web siteniz için alan seçmelisiniz. Temel işletme eklentilerinden Optin Monster’e ihtiyacınız oldukça fazla olacaktır.

WooCommerce

En çok kullanımı tercih edilen e-ticaret eklentisidir. Dünya üzerindeki en ünlü platformlardan biridir. Woocommerce için birçok eklenti ve tema mevcuttur. Ayrıca firma arkasında oldukça iyi geliştiricileri var. Kullanım avantajları içinde uzantılar ve temalar mevcut. Bu yeni özellikler eklemenize kolaylıklar sağlar. Seçenekleriniz çoğalır. Hem digital aynı zamanda fiziksel ürünlere destek sağlar. Birçok digital ürünleri satabilirsiniz. Ödeme ne nakliye tercihlerine eklentilerle ekleme yapabilirsiniz. Kullanımı faydalıyken eksiği ise ayarlar sayfasındaki seçenek sayısı kullanıcı tarafından fazla bulunabilir. Eklentinin doğrusunu bulmak zorlaşabilir. Tema kurulunu her zaman kolay değildir. E-ticaret anlamında bu eklenti tercih edilebilir.

BigCommerce

WordPress ürünleriniz yerleştirmede çok kolaylıklar sağlarken güçlü eklentisi vardır. Oturum açma alışveriş sepetleri hesap diğer önemli sayfalarınız otomatik oluşturulduğundan tercih sebebi olabilir. Kullanım artıları daha az bakım gerektirir. Birçok kanaldan satış imkanı verir. Her işlem için ücret almamaktadır. Sadece servis s ağlayıcısına ödeme yaparsınız. Eksileri ise mobil uygulamanın olmayışı verilebilir.

Easy Digital Downloads

Çevrimiçi digital indirmelerin kolay satılabilirliğini sağlar. Güçlü özelliklere sahip bu eklentinin kullanımı da oldukça kolaydır. Her türlü ürünü satarken digital indirmeleri de satmak için iyi bir deneyim olacaktır.

MemberPress

Abone bazlı ürünleri kurs satmak gibi daha kolay satma anlamına da gelmektedir. Yalnızca izinli kullanıcılara sınırlı içerikleri sunar.

ShoPify

Hızlı büyümekte olan size de her şeyde destek olan platformdur. Eklenti olmasa da sorun getirmeyen çözüm gibi düşünülebilir. Yeni başlayanlar için oldukça basittir. Gerek digital gerek fiziksel ürünleri destekleyen yapıdadır. Teknik meselelerle uğraşmamak adına bir platforma sahip olmak isterseniz Shopify en akılcı çözümünüz olacaktır. Aylık ücret biraz soğuk bakmanıza sebep olsa da sorun yaşamak istemiyorsanız tercihiniz bu eklenti olmalıdır.

En iyi kontrol esneklik ve özellik talebiniz varsa WooCommerce sizin için en iyi olanıdır. Teknik işlerin hepsini takip etmek yoruyorsa BigCommerce en iyi tercih olabilir. Sadece digital ürünler satıyorsanız o zaman Easy Digital Downloads sizin için en mükemmel tercih olacaktır.

E-Ticaret sitelerin kurulumunda kullanıcısına kullanım rahatlığı sağlayan eklentilerin hepsinin artısı kadar eksisi de bulunmaktadır. Ama hepsi daha iyi kazançlar sağlamanız ve hayatınız daha kolaylaştırmak amacı ile geliştirilmiştir. Kimi yıllık ücret alırken kimi aylık almaktadır. Ama geniş kesimlere hitap etmek sosyal platformlarda görünür olmanın da bedeli olmalıdır. Sizin adınıza kolaylıklar sağlayan yazılımlar sürücüler eklentiler hepsi bir amaca hitap etmektedir. Çağımız ticareti artık teknoloji destekli olup dünyaya bile meydan okuyacak kadar gelişmiştir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*