Çok Amaçlı WordPress Teması Stackholm Nedir

Stackholm, 25.000’den fazla müşteri bulmayı başarmıştır. Bloglar, portföyler, iş web siteleri ve e-ticaret web siteleri dahil her tür web sitesinde kullanılabilen, yaygın olarak beğenilen ve popüler bir temadır. Stackholm, Themeforest’ta birden fazla WordPress temasının yaratıcısı olan Selcet Themes tarafından geliştirilmiştir. Stackholm’un yapabildiği birçok şey vardır. Bunlardan bazıları şunlardır: Stackhoolm, birçok yapılandırılabilir seçeneğe sahip çok amaçlı bir temadır. Bu nedenle, web sitesini istenen şekilde nasıl kullanacağınızı ve kuracağınızı öğrenmek uzun zaman alabilir. Zamandan kazanmak için mevcut demolardan birinin içeriğini ve tasarımını içe aktarmayı seçebilirsiniz. Başlamak için öncelikle kontrol panelinde bulunan WordPress ana menüsüne gidilir. Daha sonra ise burada bulunan “Yeni İçe Aktarma” seçneği seçilir. Burada bir seçenek listesi ve aralarından seçim yapabileceğiniz bazı ayarlar göreceksiniz. İçe aktarmadan önce nasıl göründüklerini görmek için, ise öncelikli olarak Themeforest’teki Stackholm tema sayfasına yönelmek gerekmektedir. Ondan sonra ise “Önizleme” tuşuna tıklamak gerekir. Daha sonra ise açılmak istenen demoyu işaretlemek yeterlidir. Bu demolar için uygun demolar şunları içerir: belgeler, ajanslar, bloglar, oteller, açılış sayfaları, restoranlar, e-ticaret mağazaları, yerel işletmeler, tek sayfalık temalar… Web sitesini beğeninize göre şekillendirebilirsiniz. Temayı yükledikten sonra ise kişinin keyfine bağlı olarak demolar ve stiller içe aktarılır. Daha sonra ise WordPress ana menüsünden seçenekleri belirleyerek web sitenizin tasarımını özelleştirebilirsiniz. Hemen hemen her öğenin rengi ve yazı tipi ayrı ayrı seçilebilir. Metin için bir vurgu rengi de seçebilirsiniz. Web sitesindeki her öğe için farklı goolean yazı tipleri seçebilirsiniz. Genel ayarlar altında, sayfa geçişlerini ayarlayabilir, animasyonlar yükleyebilir ve yumuşak kaydırmayı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Seçenek menüsü ve başlık menüsü tasarımı da özelleştirebilir. Blog menüsünde, blog düzeniniz olan seçenekler altında dikkate alınması gereken birçok ayrıntı vardır. Hepsi özelleştirilebilen 8 farklı düzen yolu bulunmaktadır.

Stackholm, birinci sınıf bir sürükle ve bırak sayfa oluşturma eklentisi olan Görsel Besteci eklentisiyle birlikte gelir. Ayrıca stackholm temasına özgü bazı öğeler içerir: portföy galerisi, sayaç, harekete geçirici mesaj, stil blok teklifi, pasta grafiği, fiyat tablosu vb. Yeni bir sayfa oluştururken, stackholm’un aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli şablonları vardır. Bunlar: Varsayılan şablonlar: kutulu düzen, animasyonlu blog, blog merkezli, blog damalı standart sayfalar, blog büyük resmi, blog büyük resim tam resim, blog tuğla işi, blog tuğla işi tam genişlik, blog pinterest tam genişlik, iletişim sayfası : Bu seçeneğin “Seçim” altında ayarlanabilir ve özelleştirilebilir tam ekran kısmı: Bu şablon, sayfada tam ekran bölümler oluşturmanıza olanak tanır. İzleyici kaydırdığında, tüm arsa aşağı kayacak ve bir sonraki arsaya geçecektir. Tek sayfalı siteler, tam genişlikli (kenar çubuğu yok), giriş sayfası (üst bilgi veya alt bilgi yok) ve woocommerce mağazaları için uygundur.

Stackholm ayrıca çeşitli kaydırıcılar oluşturmak için çeşitli seçeneklere sahiptir. Temalara sahip iki premium kaydırıcı eklentisini ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Katman kaydırıcı ve kaydırıcı kaydırıcı. Katman kaydırıcısını veya kaydırıcı dönüşünü kontrol ederek bu eklentilerin nasıl çalıştığını anlayabilirsiniz. Stackholm teması, seçim kaydırıcısı adı verilen yerleşik bir kaydırma aracıyla birlikte gelir. Bir seçim sürüşü oluşturmak için seçim kaydırıcısına gidebilir ve yeni bir slayt ekleyebilirsiniz. Burada resimleri veya videoları seçebilir, başlıklar ve diğer metinler ekleyebilir, animasyon stillerini özelleştirebilir ve 1 veya 2 düğme ekleyebilirsiniz. Stackholm’un belgeleri çok basit ve ayrıntılıdır. Deneyler yoluyla yalnızca birkaç özelliği kendi kendinize bulabilirsiniz. Bununla birlikte, destek ekibi hızlı yanıt veriyor gibiydi. Bu nedenle, belgede sıkışıp kalırsanız ancak hiçbir şey bulamazsanız, bir destek bileti açabilir ve hızlı bir yanıt alabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*