Onlıne Mağazanız İçin Kullanabileceğiniz En İyi 5 WordPress Kupon Kodu Eklentisini Öğrenin

Çevrimiçi mağazanız için gerekli olan kupon kodu eklentilerinden 5 tanesini sizin için derledik. Peki online bir mağaza için niye kupon kodu eklentileri kullanılır? Şimdi buna hep birlikte bir bakalım. Kupon kodları eskiye göre ilgisi azalmış ve artık daha az ziyaretçi tarafından ziyaret edilen bazı web siteleri için kullanılır. Ziyaretçileri birer potansiyel müşteriye dönüştürmek için kullanılır. Bununla birlikte müşteriler satın alma eylemini gerçekleştirmek üzere ikna edilir ve bu ikna etme çabasını kolaylaştırmak için onlara kupon ve anlaşmalar sunulur.

Normal şartlarda alışveriş sepeti kısmında bir tane kupon alanı bulunuyor ise o zaman insanlar bir kupon arayışına girecek bu sayede paradan tasarruf etmiş olacaktır. Bu alışveriş sepetinin terk edilmesini azaltmak veya önlemek için kuponu kendi web sitenizde açık açık görüntülemeniz gerekecektir. Bu indirim kuponlarını web sitenizde tanıtarak bunu bir fırsat haline getirebilirsiniz.

Bu kuponlar satışları büyütmek için çok kullanışlı olacaktır. Size örnek olarak verdiğimiz eklentilerin bazıları ise e- ticaret eklentisi ile çalışan eklentilerdir.

Çevrimiçi Mağazanız İçin En İyi 5 WordPress Kupon Kodu Eklentisi

  • Kupon Oluşturan
  • Yıth WooCommerce Hediye Kartları
  • Optin Monster
  • WooCommerce İçin Kupon Jeneratör
  • WordPress Bildirim Çubuğu

Kısa kısa açıklayalım:

  • Kupon Oluşturan

Kupon oluşturan son derece popüler olan bir WordPress kupon kodu eklentisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bununla çok kolay bir şekilde kupon oluşturabilir ve online mağazanıza ekleyebilirsiniz. Yayın ve sayfalarınıza bu sayede kupon kodu eklemek için bu kısa koddan yardım alabilirsiniz. Kuponların bitiş tarihini belirlemek için kullanılan son kullanma tarihi seçeneğine sahip olması da ayrıca bir faydalı özellik olma niteliğine sahiptir. WooCommerce eklentisi ile entegre olmuş olan bir eklentidir. Bu sayede editör yardımı ile WooCommerce kuponlarından da oluşturma şansına sahip olmuş olursunuz.

  • Yıth WooCommerce Hediye Kartları

Yıth WooCommerce Hediye Kartları piyasada yer alan WooCommerce kupon eklentilerinden biri olma niteliğini taşır. Kullanıcılar için hediye kartı ya da indirim kuponu oluşturmak amacı ile kullanılır. Kullanıcılar bu uygulama sayesinde güzel indirim fırsatları ile karşılaşabilirler. Çok dilli bir destek mekanizmasına sahip bir eklentidir. Ayarlar kısmı vardır ve bu bölümde hediye kartlarını istediğiniz zaman aktif hale getirebilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz.

  • OptinMonster

Piyasada bulunan en güçlü WordPress eklentisi olduğunu7 söylemek mümkündür. İşlevselliği yüksektir ve bir sürü şey görüntüleyebilir. Özelleştirmek için şablon önerileri oluşturur ve bunlardan istediğinizi seçebilirsiniz. Önceden oluşturulmuş pek çok şablona sahiptir. Son derece güçlü olan görüntüleme kurallarına sahiptir. Bu sayede doğru olan özelliği en doğru zamanda bulmanız son derece kolay olacaktır.

  • WooCommerce İçin Kupon Jeneratör

Online mağazanız için toplu kupon oluşturmaya son derece katkısı olan bir eklenti olma niteliğine sahiptir. Basit bir kullanımı vardır. Bu sayede tek karede binlerce kupon oluşturabilmek mümkün olur. Oluşturmuş olduğunuz kuponların her birine ayrı ayrı kullanma kısıtlaması ekleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu kuponlara son kullanma tarihide eklemek mümkündür.

  • WordPress Bildirim Çubuğu

WordPress Bildirim Çubuğu sayesinde sayfanıza kayan bir çubuk eklemeniz mümkün hale               gelmektedir. Tamamen kullanıcının yararınadır. Harekete geçirme maksatlı oluşturulan kuponları görüntülemenize yardımcı olur. İstediğiniz renk ve yazı tipini kullanmanızda aktif bir rol oynar. Çoklu dil özelliğine sahiptir. Oldukça popüler ve kullanması çok zevkli olan bir eklentidir. Kullanıcın dostu olma niteliğine sahip bir eklentidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*