Constant Contact Eklentisi Hakkında Detaylı Bilgi

Constant Constact eklentisi sabit olan iletişim formlarıdır. Bu formlar sayesinde cihazlar için basit ve mobil olarak optimize edilmiş formlar oluşturmaya yardımcı olur. Bu sayede sitenizin ziyaretçi bilgileri hakkında daha rahat bilgi edinebilirsiniz. İstediğiniz gibi bir özelliştirme uygulayabilirsiniz ve bunun için e posta adresi ya da herhangi bir iletişim bilgisi kullanılmasına gerek kalmaz. Bununla yanı sıra ziyaretçilerin geri bildirimleri de toplanmak durumunda kalmaz.

Oluşturulmuş olan bu eklentinin en önemli özelliklerinden biri ise Constant Contact hesabınız olmasa bile bütün WordPress kullanıcılarının bunu bu eklentiyi kullanabilmesi durumudur. Sabit iletişim formları olarak bilinen bu eklentiler WordPress sitesinde oluşturulan temayı ve görünüş stilini otomatik olarak seçen formlardır. Bu sayede veri alanları özelleştirilmeyi başarmış olur. Bunun yanı sıra bilgilerin türü de özelleştirilebilir.

Eğer sürekli olarak kullandığınız bir iletişim hesabına sahip iseniz edindiğiniz tüm e- posta adresleri yine seçmiş olduğunuz sürekli iletişim e- posta listeleri içinde otomatik olarak yer bulacak yani oraya otomatik olarak eklenecektir.

Sabit iletişim formları olarak adlandırılmış olan bu eklentilerin sürümü biraz yüksektir. Bu eklentiler PHP 5.6 sürümünde kullanılabilir. Bu sürüm haricinde bu sürümden daha yüksek bir sürümde de kullanılabilir. Ancak bu verilen bu sürümden daha düşük bir sürümde bu eklentiler çalışmayacaktır. Yani bunan daha düşük bir sürümde bu eklentiler kullanılamamaktadır.

Kullandığınız sürümden emin olmadığınız durumlarda sistem yöneticisi tarafından teknik anlamda destek almalı ve bu sorunu düzeltmelisiniz. Aksi halde bu formlar yani bu eklentiler çalışmayacak ve kullanılamayacaktır.

Bu eklentiler sağladığı faydalar nedeniyle çok önemli olmakla birlikte WordPress için olmaz ise olmaz diyebileceğimiz formlardır diyebiliriz.  Genel olarak yaygın biçimde kullanıldığı görülmektedir. Bazı uygulamalara sahip olmadan bile kullanılabilir ancak bunun için yüksek sürümlerde çalıştırılması gerekmektedir. Yoksa çalışmayacak ve bu eklentilerin getirilerinden faydalanılamayacaktır.

Kendi sitenizi isteğiniz şekilde özelleştirebilir ve istediğiniz görünüme kavuşturabilirsiniz. Bu eklentiler siteniz açısından çok önemli bir yere sahiptir. Kullanabilmek için teknik anlamda bilgi ve kurulmuş olan iyi bir sürüme ihtiyaç vardır. Bu sayede bu eklentiler ile daha etkin bir bağ kurabilecek ve kullanım koşullarını daha rahat yerine getirmiş olacaksınız.

Constant Constact eklentisi gerekli koşul ve teknik yeterlilik sağlandığı sürece etkin olarak kullanılabilir ve yapılmak istenen işlemler son derece rahat bir biçimde uygulamaya geçirebilir. Bu sayede sitenizi kullanmak keyifli ve rahat olacaktır. Constant Constact eklentisi anlatıldığı gibi kullanılan ve bu sayede işlevlerinden yararlanılan bir eklenti olarak karşımıza çıkmakta olan bir sabit iletişim formu olarak bilinen eklentilerdir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*