Bridge Tema İncelemesi: Yaratıcı Çok Amaçlı WordPress Teması

Bridge, etkileyici ve çarpıcı çok amaçlı bir temadır. Şu anda ThemeForest’te en çok satan yaratıcı WordPress teması olan bu popüler WordPress teması 100.000’den fazla web sitesine güç veriyor. Ve Bridge’e hızlı bir bakış size nedenini söyleyecektir. Bu Bridge tema incelemesinde, Bridge’in sunduğu en önemli özellikleri tartışıyoruz ve bu temayı yüklemekten kimin yararlanabileceğini düşünüyoruz. Okumanın sonunda, Bridge’in sunduğu çok sayıda özellik ve işlevi kapsamlı bir şekilde anlayacak ve bir sonraki projeniz için Bridge’in doğru tema olup olmadığına karar vermenize olanak tanıyacaksınız.

Bridge’e Giriş

Bridge , tema geliştiricileri Qode tarafından oluşturulan son derece zengin özelliklere sahip bir WordPress temasıdır . Bridge, 430’dan fazla demo sitesiyle birlikte gönderilir, böylece sektörünüz veya nişiniz ne olursa olsun, bu esnek temanın sunabileceği bir şey vardır. İlk blogunuzu oluşturmak, karlı bir e-ticaret mağazası kurmak, işinizi çarpıcı bir portföy sitesinde sergilemek, profesyonel ve dikkat çekici bir web sitesi aracılığıyla işinizi veya hizmetlerinizi tanıtmak veya başka bir şey arıyorsanız, Bridge ihtiyaçlarınızı karşılayabilir .

Bridge ayrıca size tasarım sürecinin tam kontrolünü verir ve web sitenizin herhangi bir yönünü hızlı ve kolay bir şekilde özelleştirmenize olanak tanıyan bir dizi seçenek sunar. Bunlar arasında çok sayıda tema paneli seçeneği, geniş bir modül ve öğe yelpazesi, çeşitli premium eklentiler ve etkili sürükle ve bırak ön uç WPBakery ve Elementor sayfa oluşturucuya erişim bulunur .

Bridge WordPress Teması En İyi Özellikler

Bridge özellikleri kapsamlıdır, ancak işte yeni web siteniz üzerinde en fazla etkiye sahip olacak en önemli özelliklerden bazıları…

Aralarından seçim yapabileceğiniz 430’dan fazla demo ile Bridge’i seçmeye karar verirseniz seçim yapmakta zorlanacaksınız. Demo kategorileri şunları içerir:

  • Portföy
  • Blog
  • Seyahat
  • Fitness
  • Dükkan

Tüm 430 demoları tek bir tıklamayla kurulabilir,% 100 özelleştirilebilir ve 59 $ ‘lık fiyata dahildir. Bir demoya karar veremiyorsanız, sitenizin nişinizi ve markanızı yansıtmasını sağlamak için farklı demolardan özellikler de birleştirilebilir.

Bridge, kullanıcıların yaratıcı ve benzersiz siteler tasarlamasına olanak tanıyan 24 düzen konsepti sunar. Bunlar, standart saha düzenlerinden yenilikçi tasarımlara kadar uzanır. Düzen seçenekleri şunları içerir…

  • 7 Portföy Tek Düzeni
  • 7 Portföy Listesi Düzeni
  • Blog Duvar Düzeni
  • Blog Dikey Döngü Düzeni
  • Tam Ekran Bölüm Düzenleri
  • Bu yaratıcı konsept koleksiyonuyla, web siteniz için doğru düzenleri bulacaksınız.

Güçlü Yönetici Arayüzü

Bridge, kullanıcıları için oldukça sezgisel ve eğlenceli bir tasarım deneyimi sunar. Kullanımı kolay yönetici arayüzü, birkaç seçeneği belirtmek için sayfalara kaydırıcı eklemek, gönderilerdeki görüntüleri görüntülemek veya sitenize paralaks bölümleri eklemek olsun, web sitenizi hızlı bir şekilde özelleştirmenize olanak tanır.

Güçlü Sayfa Oluşturucular entegrasyonu (Elementor ve WPBakery)

Popüler WordPress sayfa oluşturucu eklentisi WPBakery (eski adıyla Visual Composer ), Bridge paketinin bir parçası olarak dahil edilmiştir. Bu etkileyici eklenti, sayfalarınızı ve yayınlarınızı ön uçta tasarlamanıza olanak tanır. Güzel ve profesyonel bir web sitesi oluşturmak için tasarım öğelerini sayfanın etrafına sürükleyip bırakmanız yeterlidir.

WPBakery’ye ek olarak Bridge, yakın zamanda Elementor sayfa oluşturucu eklentisini de entegre etti ve hatta yerleşik Elementor’da bir dizi güzel demo barındırdı . Bu nedenle, bu güçlü sayfa oluşturuculardan hangisini tercih ederseniz edin, Bridge sizi tam anlamıyla kapsıyor.

Modüller

Bridge temasının bir diğer önemli özelliği, kullanıcılara sunduğu modül yelpazesidir. Bunlar, demo içeriğinin desteklenmesine ve ekstra işlevsellik eklenmesine yardımcı olarak, kullanıcıların başarılı bir web sitesi ve çevrimiçi iş oluşturmak için ihtiyaç duydukları tüm araçlara sahip olmalarını sağlar. İşte Bridge’in en iyi modüllerinden birkaçı…

Dergi Modülü – Dergi modülü kısa kodlarını kullanarak haber veya dergi sitenizi oluşturun, gönderileri güzel haberler ve dergi tarzı düzenlerde görüntülemenizi sağlar.

Listeleme Modülü – Köprü listeleme modülüyle dizin sitenize listeleme işlevi ekleyin. Özellikler arasında bir liste gönderi türü, kısa kodları listeleme ve daha fazlası bulunur.

Restoran Modülü – Restoranınız veya kafeniz için çarpıcı bir web sitesi tasarlayın. Bir menü oluşturun ve görüntüleyin, açılış saatlerinizi paylaşın, müşterilerin OpenTable aracılığıyla sizinle çevrimiçi bir masa rezervasyonu yapmasına izin verin ve çok daha fazlasını yapın.

Üyelik Modülü – Bridge üyelik modülü ile web sitenize ön uç işlevselliği ekleyin. Bu modülü etkinleştirmek, kullanıcıların sitenizde kendi hesaplarını oluşturmalarına veya sosyal ağ profilleri aracılığıyla sitenizde oturum açmalarına olanak tanıyarak web sitenizi tam teşekküllü bir üyelik sitesine dönüştürmeye yardımcı olur.

Gördüğünüz gibi Bridge, tüm kullanıcılarına hitap edecek kapsamlı ‘ekstralar’ ile esnek, çok amaçlı bir temadır.

Elementler

Bridge, bir sayfaya sürüklenip bırakılabilen veya kısa kodlarla eklenebilen güzel ve optimize edilmiş öğelerden oluşan bir kitaplık sunar. Yatay ilerleme çubukları, pasta grafikleri, grafikler, animasyonlu öğeler ve çok daha fazlasını içeren bir dizi etkileşimli öğe de vardır.

Premium Eklentiler

Bridge, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yardımcı olmak için bir dizi premium eklentiyle birlikte gelir. Premium eklentiler şunları içerir:

Slider Revolution (26 $ değerinde ancak ücretsiz olarak dahildir): Bu duyarlı kaydırıcı eklentisi, güzel görüntüleri şık ve dikkat çekici bir şekilde görüntülemenizi sağlayacaktır.

LayerSlider (22 $ değerinde ancak ücretsiz olarak dahil): Çarpıcı efektlerle tam genişlikte kaydırıcılar oluşturun.

Zaman Çizelgesi Duyarlı Görünümü (22 $ değerinde ancak ücretsiz dahil): Etkinlikler, sınıflar ve daha fazlası için hızlı bir şekilde güzel zaman çizelgeleri oluşturun.

Bridge ayrıca WooCommerce ile entegre olup , mağaza tanıtımınızı tam olarak işleyen karlı bir e-ticaret mağazasına dönüştürmenize olanak tanır.

Bridge, temayı ve seçtiğiniz demo içeriğini yüklemenize yardımcı olacak eğitim videoları da dahil olmak üzere kapsamlı destek materyaliyle birlikte gelir. Uzmanlarla konuşmanız gerekiyorsa, destek forumuna bir bilet gönderin, Bridge destek ekibinden biri size geri dönecektir.

Bridge WordPress Temasının Diğer Özellikleri

Bridge, güçlü bir WordPress temasıdır ve çok çeşitli araçlar ve işlevlerle doludur. Şimdi Bridge’in sunduğu diğer özelliklerden bazılarına hızlıca göz atalım…

Tek Sayfalı Site: Ana sayfanıza tek sayfalık gezinme ekleyerek kolayca tek sayfalık bir site oluşturun.

Qode Slider: Herhangi bir sayfada tam ekran video ve görüntü kaydırıcılarını görüntüleyin.

Qode Carousel : Web sitenize tam genişlikte bir atlıkarınca kaydırıcısı ekleyin. Referansları, müşterileri veya diğer dikkat çekici ayrıntıları görüntülemek için mükemmeldir.

Qode Arama Alanı:  Web sitenizde görüntülenecek bir arama işlevini etkinleştirin.

Bölüm Video Arka Planı:  Belirli sayfa bölümlerine tam genişlikte video arka planları ekleyin.

Mega Menü : Web sitenizde alt menüler, simgeler ve daha fazlasıyla tamamen özelleştirilebilir bir mega menü görüntüleyin. Diğer menü seçenekleri arasında sol taraftaki menü çubuğu veya tam ekran menü bulunur.

Özelleştirilebilir Başlıklar:  Sayfanın üstünde veya altında görüntülenen sabit bir başlık veya yapışkan bir başlık arasından seçim yapın.

Paralaks Sayfaları : Hedef kitlenizin ilgisini çekmeye yardımcı olmak için ana sayfa, tek sayfalık site veya diğer durumlar için mükemmel olan paralaks sayfalar oluşturun.

Açılış Sayfası :Sitenizin hedeflerine karşı dönüşüm sağlamasına yardımcı olması için Bridge açılış sayfası şablonunu kullanın.

SEO : Bridge duyarlıdır, HTML5, CCS3 ve jQuery’de ustaca kodlanmıştır ve arama motorları için tamamen optimize edilmiştir, bu da sayfaların ve yayınların hızlı ve kolay bir şekilde indekslenmesini sağlar.

Otomatik Güncelleme: Bridge’in otomatik olarak güncellenmesini sağlamak için Envato Toolkit’i kullanın .

Açıktır ki Bridge, modern bir WordPress temasının ihtiyaç duyduğu tüm özellik ve araçların yanı sıra çok sayıda kategoriye özgü özelliğe sahiptir, bu da onu şık ve tam işlevli çok amaçlı bir tema arıyorsanız ideal bir seçim haline getirir.

Bridge Fiyatlandırma Seçenekleri

Bridge, ThemeForest’ten sadece 59 $ karşılığında satın alınabilir . Bu, gelecekteki tüm güncellemeleri ve Qode’den altı aylık desteği içerir. Ayrıca bu desteği sadece ekstra 17,63 $ karşılığında toplam on iki aya kadar uzatabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*