Tek Sayfa Temanın Önemi Ve Tema Örnekleri

Son dönemlerin tek sayfalı temaların popüler olması beklide tek sayfa temaların birçok işe model olarak kullanmasından kaynaklanıyordur. Tek sayfa satış ya da kurumsal iste kurmak isteyenlerin tercih edebileceği temalardandır. Bu temaları inceleyecek olursak sırasıyla aşağıda listelenmiştir.

ONEPAGE

Bu temanın sürükle bırak özelliği sitenizi rahat kullanıma taşımaktadır. Bu da sizi özgür kılar. Modern ara yüzü ile tasarım konusunda da oldukça etkileyici özellikler içindeki bu tema mobil uyumu ile de tüm mobillerde sorunsuz çalışır. Özelleştirilir seçeneklere sahip olduğundan kod bilgisine sahip olmadan da modern hoş tasarımlara sadece birkaç tık ile ulaşırsınız.

Onepage WordPress tek sayfa tema tema ile kullanılan alanda işlevsellik şık görünün hızlı ve seo uyumu üst düzeylerde seyreder. Tek ürün satış teması arayanlara daha çok hitap eden içinde animasyonlu sayaç satış tablosu slaytla desteklenen servis ve ürün gösterimi ile slayt destekli müşteri görüşlere olanakları ile size ulaşılır.

AppTheme

Genelde şirketler yönelen şirkete ait ürün ve servisleri kullanıcıyla buluşturduğu Wordpres tek sayfa temadır. Android İphone  uygulamalar ile gösterdiği uyumluluk sayesinde bu tema ile masraf çıkarmaksızın ücretsiz uygulama hazırlama araçları ile sitenizin mobil uygulaması ile web sitenizi uyumlu hale getirirsiniz. Sınırsız renk düzeni arka plan seçenekleri 630+ Google font desteğine sahip tasarımda size kalmış özgürlükle Seo optimize kodlar yeni HTML5 CSS3 desteği ile çağdaş görünüme sahiptir.

Çoklu dil desteği ne sahiptir. Hoş kullanıcı görüş bölümü ve şık slaytlar yanı sıra gösterişli animasyonlar ile tek ürün satış teması arayanlar için özellikle de uygulamalı tanıtım ve satış yapacaklara en iyi bu tema dokunacaktır.

CleanApp

Uygulama tanıtım odaklı WordPress siteleri için özel tasarımdır. Tek sayfa bu tema MyThemeShop ürünüdür. Mobil anlamında uygulamalarınız sergilemek için şık bir çözüm sunmuştur. Bu uygulana ile web sitenizi oluşturabilir. Uygulamanızın özelliklerini ekran görüntülerini referanslarını paylaşabilir indirdiklerinizi gelişmiş kullanıcı deneyimi ile optimizasyonu sayesinde ürününüz en iyi şekilde tanıtırsınız.

Sayfa yükleme hızı muntazamdır. Animasyonlu kaydırma efektleri aldığı desteklerle hd kalitesinde video gösterimi gini daha birçok özellikle size ulaşır.

Corporate

Tek sayfa temaya uygun diğer isimse Corporatedir. İşlerinizi büyütmek istiyorsanız şirketlere sahipseniz ya da ajans serbest çalışan firmalar için profesyonel tasarımdır. Bu anlamda deneyim ve portföylerinizi  bu şık tasarımla müşterilere aktarabilirsiniz. Şirkete ait servisleri hizmetleri formunuzu müşteri geri bildirimlerinizi iletişim bilgilerinizi etkili biçimde tek sayfada size sunar. Etkileyici animasyon efektlere sahiptir. İletişim formu şıktır ve satış tabloları ile size birlikte gelir. Sitenizi özelleştirmeye yarayan işlevsel özellikleri içerir. Acemi tecrübeli kullanıcılara konforlu kulanım hizmeti verir. Kısa kodlar mega menü sınırsız sidebar seçenekleri navigasyon gibi özelliklerle normal blog sektörel isteler içinde uygun bir seçenektir.

Brooklyn

Seyahat acenteleri şirket web siteleri etkinlik müzik –video yapımcığı gibi kurumsal ve bireysel web siteleri kullanımına uygun temadır. Yaratıcılığı ile bir adım öne çıkar. İşlevli şık WordPress tek sayfa tema hazırlamak tasarımcısını bile yeri gelir zorlar. Buna rağmen kullanıcı deneyimleri içinde en olumlu yollardandır. Site sahiplerinin de mutlu olacağı özelliklerle donatılmıştır. Brooklyn yirmiden fazla tasarım ile size gelir. Güçlü admin paneline sahiptir. Slider Revelation eklenti temayla birlikte geliyor. Ziyaretçisini etkilemek isteyenler tercih etmelidir.

Divi

Diğer WordPress temalarından onu ayıran harika grafik ve kolay hükmedeceğiniz güçlü kontrol panelindeki sayfa tasarım aracıyla Seo uyumu  ile tercihler arasında bulunabilir. Az uğraşım kod bilmeden kısa süreçte etkileyici işlevli site kurmak mümkün. Ürünler üzerinde özel çalışılan bu tema  özel tasarımdır. Seo uyumu şık oluşu işlevliği kolay kullanım için öneri olabilir.

X The Theme

Tek sayfa temalar içinde ThemeForest ürünüdür. Profesyonel yenilikçi bir anlayışa sahip bu tema ile web sitesine uyacak tasarımdır. Her türlü sektöre yönelik olan web siteleri için çözüm yaratacaktır. Tasarımı yansıtmanız için esnek kontrol sağlamak amacıyla özenli tasarıma sahiptir.WooComerce entegresi WordPress tek sayfa tema arayışındaysanız eğer size uygun diyebiliriz. Uber menu  Layer Slider  Envira Gallery ofesyonel eklentilere sahiptir. Disqus facebook yorumlae MailChimp Gogle Analytics entegre özelliklerle tek sayfa temalardan ayrılır.

Diğer tek sayfa temaları ise aşağıda bir devam niteliğinde sıralayalım. Birbirinden değerli tgek sayfa temaları irdeleyelim.

TheGem – WordPress Tek sayfa Tema

Scalia – Wordpres Tek Sayfa Tema

Vela – Wordpres Tek Sayfa Tema

Jarvis – WordPress Tek Sayfa Tema

ShowStopper – WordPress Tek Sayfa Tema

Magnıum –Tek Sayfa Tema

Zerif – WordPress Tek Sayfa Tema

MassiveDynamic –WordPress Tek Sayfa Tema

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*