Boombox

Boombox, birinci sınıf olan tasarım ile, kişiselleştirme seçenekleri ve en önemlisi ise sosyal içerik oluşturucu, anketler, quizler, haberler, trendler, oylama sistemleri, sosyal paylaşım düğmeleri gibi bir çok özellikleri sağlayabilen önesin tarzın da viral olan wordpress temasıdır.
Ayrıca özelleştirilmiş şekliyle de reklam alanlarına sahip olan sitenizden para dahi kazanmanızı kolaylaştırır. Boombox temasının size sunduğu tam çeşit 16 farklı düzende olan bir ana sayfa demosu da vardır ve bu tema en popüler temadır.

Bimber
Bimber WordPress teması, sosyal medya haberleri amacıyla tasarlanmış çok mükemmel bir temadır. Listeler, anketler sınavlar, son dakika haberleri videolar, sosyal yer imleri, ünlüler ve dedikodular gibi tüm paylaşılabilir viral içerikler oluşturabilme imkanı verir.
Reddit, Hacker News, Bored Panda, Youtube ve klonları gibi birçok popüler sitelerden örnek alınarak planlanarak tasarlanmıştır. Ayrıca para kazanabilmeniz için de özel reklam konumlarına sahiptir.

ViralFeed
ViralFeed, oldukça basit ve oldukça havalı bir tasarıma sahiptir ve son derece özelleştirilebilir blog tasarımları ve özelliklere sahip olan WordPress’ in sosyal içerik temasıdır. Birbirinden farklı 4 çeşit ana sayfa düzenine sahip olan bu Viralfeed temasının Quads Ads Eklentisi ile entegre edilip entegre şeklinde de çalışıp birçok alana da reklam yerleşimi de yapılmaktadır.
Ayrıca çok kolay bir şekilde yapacağınız tek tık ile de demo kurulumu yapabilme ve sürükle bırak şeklinde olan farklı olacak düzenler de oluşturabilirsiniz. Anketler ve sınavlar gibi birbirinden farklı şekillerde içerikler de oluşturabilirsiniz.

Click Mag
Click Mag, tıklanma sayısını en yüksek düzeye çıkarmak ve sitenize gelen ziyaretçilerin sitenize tekrar geri dönüşünü sağlamak için ihtiyacınız olan tek viral, blog, sosyal medya temasıdır.
Click Mag birbirinden farklı çeşitli sosyal paylaşım seçeneklerinden, birbirinden farklı içerik türlerinden oluşan, maksimum derecede reklam gösteriminden, SEO optimizasyonundan ve çekici olan tasarımından şimdiye kadar kullandığınız tüm WordPress temaları arasından size en iyi kullanıcı deneyimini size yaşatacak bir temadır.

Stoked
Stoked, WordPress ‘de viral web siteleri ve kişisel oluşturulan bloglar için önerilen seçeneklerden bir tanesidir. Stoked, sosyal medyada ki haberleri için çok profesyonelce tasarlanmış bir tasarıma sahip oldukça güçlü özellikler arayan herkesin kullanabileceği çok ideal bir temadır.
Düşük boyut için ve yüksek hız amacıyla Optimize edilmiş olup, kurduğunuz sitenizi insanlar görür görmez hemen viral hale getirecek çok modern bir özellikler ve de olan yerleşimlerle de çok etkileyici bir tasarıma sahiptir. Ayrıca bir diğer özelliği olan Google AMP ile reklam gösterimlerini de arttırabilirsiniz ve sitenizin viral olmasına da yardımcı olur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*