WordPress Slider Eklentisi 10+ WordPress Manşet Eklentisi

Sitenizi ziyaret eden kullanıcılara wordpress sitenizde yer alan öne çıkan içeriklerinizi ilgi çekici bir şekilde sunmak açısından wordpress slider eklentisi oldukça önem taşıyan bir eklenti olarak  karşımıza çıkmaktadır. WordPress manşet eklentisi seçimini yapması gereken bu özelliği sunmayan temalar için gerekli olmaktadır. Bunu yaparken de görsellik açısından, performanslı ve seo uyumlu bir eklenti kullanmak önemli  olacaktır.

Slider Revuolution wordpress Slider Eklentisi

. Bunun yanında kullanımı da oldukça kolay olan bu eklenti en popüler eklentiler arasında yer almakta olup kullanıcıların işine yaramaktadır. WordPress manşet eklentisini temalarına ekleyen birçok Premium tema yapımcısı bunları kullanıcılarına sunmayı başarmaktadır. Sitenizde yer alan her alanla uyum sağlamış olan eklenti birçok özelliğiyle olması gereken her unsura bünyesinde yer vermiştir. Bunlar arasında hızlı yapılı olması, seo uyumluluğu, wordpress temalarının hepsiyle olan uyumu, mobil görünümü gibi pek çok wordpress manşet eklentisinde olması gereken nitelikler yer almaktadır.

Kullanım kolaylığıyla da bilinen bu eklenti slaytlarınızı farklı şekillerde tasarlamanızı sağlamaktadır. Paintte resim yapmak kadar kolay bir şekilde slaytlarınızı meydana getiren bu eklenti bunları yaparken sürükle bırak teknolojisini, canlı ön izleme ve bire birliği kullanarak gerçekleştirmektedir. Yönetim panelinde yer alan araçlar kullanım kolaylığı açısından fayda sağlamakta ve hepsi sizin çabuk bir şekilde ulaşmanıza açık olmaktadır. İşlevsel tasarım aracına sahip olan bu eklentide istediğiniz görsel ya da istediğiniz yazıyı, videoyu, grafikleri ya da tercih ettiğiniz ikonları kendi tercihinize yönelik bir şekilde yerleştirebileceksiniz. Güçlü bir tasarım aracına sahip olan bu sistem sayesinde farklı pek çok özellikle karşı karşıya kalacaksınız.

  1. Responsive özelliği ile mobil cihazların hepsiyle tam bir şekilde uyum sağlamış görüntü
  2. Manşete ekleyebilme açısından sosyal medya hesaplarınızda yer alan paylaşımlarınızı kullanma ve bunları yaparken wordpress yazılarını hariç tutma
  3. Çok fazla slayt görünüm şablonu ve kod yapısının hız için özel bir şekilde optimize edilmiş olması
  4. Slayt düzenleri ile eklenti kütüphanesinde sınırsız bir biçimde elde edebileceğiniz birçok hazır görüntü
  5. Grafikler ile birçok hazır görsel eklenti kütüphanesinden ücretsiz bir şekilde alınabilecektir.

Mega Slider wordpress Manşet Eklentisi

Ara yüzünün tam bir kullanıcı dostu olması özelliğiyle dikkat çeken bu eklenti manşet eklentileri arasında dokunmatik ekranlar için bir hassasiyet ortaya koymasıyla bilinmektedir. Bu açıdan oldukça popüler olan eklenti video ekleme ve görsel ile yazıyı manşete koyma özelliğiyle dikkat çekmektedir. Tam kontrol sağlama açısından slaytınız için kolaylık oluşturan bu eklenti kontrol panelinde yer alan zaman çizelgesi destekli olan ara yüzüyle bunu meydana getirmektedir. Vimeo ile youtube videolarınızın silinmesini sağlayan bu eklenti wordpress ile tüm tarayıcılar için tam uyum göstermektedir. Bu açıdan oldukça kolaylık sağlayan bu eklenti görüntülenme açısından hızlı bir şekilde görsellerinize etki etmektedir. Son derece başarılı olan efektlere geçiş kısımlarında yer verebiliyor ve bu şekilde kusursuz geçişler elde etmiş oluyorsunuz. Yazı ve video, resim gibi pek çok alana bunları uygulayabildiğiniz gibi slaytınızda yer alan birden fazla kısımda bunların etkisine rastlayabilirsiniz.  Önemli wordpress manşet eklentilerinden bir tanesi olan bu eklenti tam se uyumludur. Bunun yanında kod yapısının hız için özel bir şekilde optimize edilmesi ayrı bir olumlu nitelik olarak karşımıza çıkmaktadır.

Master Slider wordpress slider eklentisi

Etkileyici bir görünüme sahip olan bu eklenti diğerleri arasında çok farklı bir görüntü sunmaya devam etmektedir. Bu açıdan oldukça destek olan bu eklentinin slayt oluşturma özelliği kullanıcı ara yüzünde bulunmaktadır ve katmanlı bir yapıdadır. İşinizi oldukça kolay bir hale dönüştüren bu eklenti sürükle bırak teknolojisini desteklemeye devam etmektedir. Ön izleme niteliğini kullanarak manşetlerinizi tasarlamaya yarayan bu eklenti slaytlar üzerinde yaratıcılığınızı  ortaya koymayı ara yüzünde bulunan araçları kullanarak sağlamaktadır.

Royal slider

  1. En iyi wordpress manşet eklentileri arasında yer alan bu eklenti mobil işletim sistemleri ile tam uyum göstermesinin yanında tüm dokunmatik ekranlarda da kullanılabilmektedir.
  2. Html ögelerinin ve slaytlarda yer alan görsel materyal kısmının boyutlandırılmasının ara yüz üzerinden yapılabilmesi
  3. Kullanılmayan slaytların silinmesinin gerçekleşmesi yani akıllı bellek yönetimi burada devreye girmektedir.
  4. Kontrol özelliğini klavye kullanarak sağlama ve manşet ya da slayt eklemenin sayfa başına birden fazla şekilde gerçekleşebilmesi
  5. İndexleme açısından slayt içerisindeki resimlerin seo optimizasyonu sayesinde gerçekleşmesi

Featured and content slider – wordpress slider eklentisi

En önemli wordpress eklentileri arasında yer alan bu eklenti vitrin görünümünde yer alan içeriklerin ortaya çıkarılmasında önemli bir söz sahibi olmuştur.

Paner

Kullanımı oldukça rahat olan bu eklenti göstermiş olduğu performansıyla pek çok kullanıcının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Özelleştirilebilirlik açısından kolaylık sağlayan bu sistem geçiş animasyonları açısından oldukça farklı içerikleri ortaya koymayı başarmıştır. Etkileyici bir görünüm ortaya konmasını sağlayan bu eklenti farklı görüntüler ortaya çıkmasını desteklemektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*