WordPress Sitesinde Mega Menü

WordPress sitesi kullanıcılarının tercih ettiği eklentiler arasında Mega Menü de oldukça üstlerde yer alır. Bu eklenti yalnızca WordPress sitesi kullanımı için tasarlanmıştır ve oldukça bilinen bir firma tarafından hizmete sunulmuştur. Bu eklenti site içerisinde yer alan menülerin daha fazla özellikte olmasına yardımcı olur. Yeni oluşturulan menülerin kullanımı oldukça kolaydır ve kullanıcıya özgün bir halde yer alır. Kullanıcılar kendilerine özgü menü yaratma konusunda bu eklenti ile oldukça kolay işlem sağlayabilirler. Ayrıca bu menü içerisinde barındırdığı farklı seçenekler ile de kullanıcıya oldukça fazla kolaylık sağlar. Seo kullanımını arttırmış olan kullanıcıya tamamen hitap eden bir eklenti olarak tasarlanmıştır. Ayrıca tema ile birebir uyumlu bir hale getirilebilir ve kullanıcıya oldukça hoş bir tema sunar.

WordPress Mega Menü Eklentisi İçerisinde Hangi Özellikleri Barındırır?

WordPress üzerinde kullanılan Mega Menü eklentisinin kullanıcıya sağlamış olduğu en önemli özellik, özel ayarlama gerektirmemesidir. Bu sayede kullanıcılar kolayca eklentiyi aktif edebilir ve kullanıma başlayabilirler. Ayrıca kullanıcılar direkt olarak eklentiye girip tercih ettikleri menüyü kolaylıkla oluşturabilirler. Eklentinin kullanıma hazır hale getirilmesi oldukça kolaydır ve kısa seçimler ile gerçekleştirilebilir. Mega Menü eklentisi site üzerinde yer alan bütün temalar ile birebir uyum sağlar ve kusursuz olarak çalışma gösterir. WordPress sitesinin gelmiş olan son hali ile de uyumlu olan eklenti, oldukça iyi bir yükleme hızına sahiptir. Mega Menü eklentisinin kullanımı sonucunda, kullanıcının sitesinde herhangi bir yavaşlama işlemi gerçekleşmez. Kodlaması oldukça iyi olan bu eklenti, WordPress ile sağladığı uyum ile ön plana çıkmıştır. Ayrıca eklenti içerisinde yer alan menüde ajax adı verilen yükleme seçeneği de mevcuttur.

Mega Menü ve WordPress Görünümü

Eklenti içerisinde birçok farklı görünümü barındırır ve yükleme esnasındaki rengi farklıdır. Yüklendikten sonra ise ziyaretçiye başka bir renk olarak sunulur. Toplamda üç ayrı görüntülenme seçeneği bu eklenti içerisinde de mevcuttur. Arka plan konusunda herhangi bir sayı sınırlaması yoktur ve kullanıcılar istediklerini tercih edebilirler. İnceleme olarak adlandırılan eklentiler ile de tamamen uyumlu olması nedeni ile de değerlendirmelerini takip etmek mümkündür. Yazı seçenekleri seçilebilir ve kullanıcıya bizzat menü üzerinden sunulur. Özel menü olarak yer alan seçenekte ise kullanıcı ve yazı hakkında detaylı bilgiler de ek olarak yayınlanabilir.

Menü Tercihi

WordPress üzerinden Mega Menü eklentisini kullanmak kendisine özel ara yüzü sayesinde oldukça kaliteli bir etki yaratır. Temalar daha vurucu bir halde bulunur ve site sahibine daha pratik ulaşım sağlar. Menünün asıl amacı kullanıcının ilgisini başka seçeneklere de çekmek olmuştur. Bu sayede kullanıcı onlara da girecek ve sitedeki izlenme sayısı daha fazla artış gösterecektir. Bu nedenle menüdeki renk seçimleri ve yazı seçenekleri oldukça önemli bir etken olarak yer almıştır. Bu eklentiye benzer bazı eklentiler de mevcuttur ancak bu eklentilerde WordPress sitesine tam uyum sağlanamaz. Bazı menüler siteye küçük gelir iken bazıları da siteden taşma gibi problemler yaratır. Bu eklentilerde özel ayarlamalar yapmak gereklidir. Mega Menü ise WordPress sitesi için özel olarak tasarlanmasından dolayı bu gibi sorunlar oluşturmaz.

Mega Menü kullanıcıları yalnızca yazı tiplerini değil, kendilerine özgü ikon tercihlerini de yapabilirler. Kullanıcının, ziyaretçilere sunmuş olduğu bütün tercihler özel olarak ayrıca seçilebilir. Yazarın ismi, konulacak fotoğraf, yazının saati, tarihi ve detaylı yer alan bilgisi için özel seçimler yapılabilir. Bu eklenti, kullanıcının kendisine saklamış olduğu bilgilerin gizliliğini de korumak ile ön plana çıkmıştır. Menüler arasında koyulacak efekt bile özel olarak seçilebilir. WordPress üzerinden Mega Menü eklentisinin kullanımını sağlamak isteyen kişiler belirli bir ödeme yapmalıdır. Bu ödemeyi yapmak ve eklentiden faydalanmak için eklentinin sitesine giriş yapılabilir. İçerisinde yer alan özellikler ile kullanan kişilerden oldukça iyi değerlendirmeler almıştır. Kullanıcılara oldukça kaliteli menü seçenekleri ve sunduğu hizmet ile ön plana çıkmıştır. Oldukça uygun bir fiyat ile lisansı elde edilebilir ve kullanımı ömür boyu olarak belirtilmiştir. Diğer menü eklentilerine göre sitenin hızını yavaşlatmaması ve kullanıcılara kusursuz hizmet sunması ile tercih edilebilir. Sitesinde kendisine özgü bir menü bulundurmak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilmiştir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*