WordPress Sıfırlama Eklentileri

C panel üzerinden sıfırlama seçenekleri eklenti eklemenin yanı sıra yer almakta ve burada wordpress sıfırlama işlemi gerçekleşmektedir. Bu açıdan bakıldığında önemli bir noktaya işaret eden bu sistem c panel kullanımına yer açılması açısından önemli olup en çok önerilen ve tercih edilen bu kullanımının gerçekleşmesine öncülük etmektedir. İlk başta uygun eklentiyi bulmanız ve bununla beraber indirmeniz wordpress tema sıfırlama işlemini gerçekleştirmeniz için oldukça gerekli bir işlem olarak karşımıza çıkmaktadır. WP reset alanına tıkladığınızda wordpress ayarları sıfırlama işlemlerini başlatmış olacaksınız. Neyin silineceğini ya da silinemeyeceğini öğrenebileceğiniz ve bunlarla ilgili detaylı bilgiler edinebileceğiniz bu sistemde karşınıza çıkacak olan sayfalardan bunlar hakkında bilgilere ulaşabileceksiniz. İstediğiniz bilgileri rahat bir şekilde ortadan silebilmeniz karşınıza çıkan uygulamada silmek istediğiniz kısımlara delete yaparak mümkün olacaktır.

C Panel Üzerinde Sıfırlama İşlemini Yapma

Bu panel üzerinde sıfırlamanın nasıl gerçekleşeceği pek çok kişi tarafından merak edilmekte ve bununla alakalı bilgiler internet sitelerinde çok fazla yer almaktadır. Bütün bir şekilde sıfırlamanın sağlanması için tavsiye edilen bu işlem uygulamalar hakkında yeterli bilgisi olmayan kişiler tarafından yapılmamalıdır. Bunun yanında danışman firmalarından destek alarak çözüm odaklı çalışılması ve bilen  kişilere danışılması daha doğru bir adım olacaktır.

İnternet sitesine giriş yaparak sıfırlama işlemine yer vermeyi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

WordPress Veri Tabanı Silme İşlemi

Veri tabanını silmek bu konuda yapmanız gereken ilk işlem olarak karşınıza çıkacaktır ve bu işlemi yapmak için öncelikle MySQL veri tabanlarını tıklamanız gerekmektedir. Burada kullanacağınız sil seçeneği işleminizin hallolmasını sağlayacaktır.

WordPress Veri Tabanı Meydana Getirme

Veri tabanı oluştur seçeneğini uygulayarak bunu gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır.

WordPress Veri Tabanı Kullanıcı Ekleme

Kullanıcı adını ve eskiden kullandığınız şifreyi girerek wordpress veri tabanının oluşturulmasından daha sonra kullanıcı ekleme işleminin yapılmasını sağlayabilirsiniz. FTP yardımıyla web sitesinin dizinine bağlanarak wp config php dosyasından yararlanmanız kullanıcı şifre ve adını hatırlamadığınız takdirde kullanabileceğiniz bir diğer uygulama olarak karşınıza çıkmaktadır.

WordPress Eklenti İle Gereksiz Dosyaları Silme İşleminin Yapılması

Tablolar ile tablo benzeri içeriklerin tamamının silinmesi wordpres silme işleminde veri tabanının sıfırlanmasıyla beraber gerçekleşen işlemler arasında yer alacaktır. Birçok dosyanın silinmesine yer açılan bu işlemlerde eklentiler içinde yer alan resimler ile tema tarzı dosyaların silinmesi gerçekleşecektir.

Silme işlemlerini tamamlamadan önce bazı klasörleri açmanız ve burada yer alan işlemleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeniz gerecektir. Silmek işlenen tüm eklentiler burada yer almakla beraber bunları belirtmeniz lazımdır. Silinmemesi gereken içeriklere burada dikkat etmenizde fayda vardır ve bu kısımda bir uzmandan yardım alarak hangilerinin silinmesini belirlemeniz gerekecektir. Web sitenize tarayıcıdan giriş yapmadan önce silme işlemini klasör içinde tamamlayın. Daha sonra işlemin bitmesi wordpress paneline olan ulaşımın sağlanmasıyla mümkün olacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*