WordPress Seo Eklentileri Hakkında Bilgi

WordPress Sitesi Üzerinden aramalar seo eklentisi üzerinden gerçekleşir. Bu eklenti sayesinde reklamlardan uzak kalır ve verimli araştırmalar gerçekleştirilebilir. WordPress üzerinden kurulan seo eklentisi oldukça önemlidir, kullanıcılar sitelerinin kalitesini bu eklenti ile belirleyebilirler. Kaliteli bir site elde etmek isteyen kullanıcılar için bu eklentinin tercihi oldukça önemlidir. Bu yazı içerisinde tercih edilebilecek birkaç seo eklentisine ve değerlendirilmesine yer verilmiştir.

Yoast Seo

Bu eklenti WordPress Sitesi üzerindeki varlığını 10 yıldan daha uzun süredir devam ettirmiştir. Oldukça yaygın olarak kullanımı bulunan bu sitede beş milyon ayrı seçenek vardır ve birçok kullanıcının ilk tercihi olmuştur. Bu eklentinin en önemli özelliği ise site haritası oluşturma üstündeki başarısıdır. Ayrıca haritaların oldukça doğru bir biçimde yönetir ve kontrolünü sağlar. Bu sayede kodlama konusunda başlangıç düzeyindeki kullanıcılar tarafından dahi kullanımı sağlanabilir. WordPress seo eklentisi olan bu eklenti sitenin orijinal olarak kalmasına yardımcı olur. Kullanıcı kendisini yenildiği takdirde uyarır ve Google ile yaşanabilecek sorunları önler. Birçok farklı başlık ve açıklamalar için ayrı seçenekler sunar. Bu nedenle görsel şölen yaşamak için de kullanımı sağlanabilir. Bu özelliklerin jsi ücretsiz olarak kullanılabilir. Premium özelliklerinden yararlanmak isteyen kişiler için ise yıllık 89 dolar ücret talebi vardır. Farklı alanlarda sayfa ön izlemelerinin oluşmasını sağlar. Saat ve gün sınırı olmadan kullanıcıya destek sağlar ayrıca kullanıcı reklamsız olarak kullanım sağlayabilir.

All In One Seo Pack

Bu eklenti WordPress Sitesi Üzerinden 2 milyondan fazla bir sayıda kurulmuştur. Oldukça sade ve kullanım kolaylığı ile kullanıcılara rahat imkanlar sunar. Bu nedenle seo eklentisini yeni kullanmaya başlayan kişiler için ideal bir eklentidir. Temel olarak kullanılabilen özellikleri için herhangi bir ücret talebi yoktur. Ancak premium olarak kullanım sağlamak isteyen kişiler için yıllık 57 dolar ödeme seçeneği mevcuttur. Eğer yalnızca WordPress için değil birkaç farklı sitede kullanmak için seo talep ediliyor ise, yıllık ücret 97 dolar olarak talep edilir. Bu ödeme ile 10 ayrı sitenin yönetimi kolaylıkla gerçekleştirilebilir. 10 adetten daha fazla site için kullanım sağlamak isteniyor ise yıllık 419 dolar ücret talebi mevcuttur. Üstelik bu kullanımda herhangi bir üst limit belirtilmemiştir.

The Seo Framework

WordPress sitesi üzerinden küçük iş kaynakları için tasarlanmış bir eklentidir. Küçük işletmelerin birçok isteklerini karşılayabilecek düzeydedir. Bu eklentinin en önemli özelliği her yayın için ayrıntılı anlatım bulunmasıdır. Birkaç farklı renk göstergesi ile kullanıcılarına kolay anlatım sunmuştur. Kullanıcı geliştirmeyi tercih ettiği sayfayı seçmelidir ve seo eklentisine tıklamalıdır. Bu tıklamanın ardından kullanıcıya yön tarif edilir ve ne için nasıl kullanması gerektiği gösterilir. Bu eklentinin kullanımı tamamen ücretsizdir. Oldukça hafif bir eklentidir ve reklamlar ile kullanıcıyı bunaltmaz.

Seo Squirrly

Bu eklenti WordPress Sitesi üzerinden seo eklentisini kullanmak isteyen ancak bu konuda yeterliliği olmayan kişiler içindir. Canlı seo özelliği vardır ve kullanıcı birçok işlemini kolaylık ile buradan halledebilir. Kullanıcı anahtar kelimeyi girer ve ona, kelimeyi kullanabileceği seçenekler belirtilir. Çeşitli renkler ile kullanılan bu belirteçler, kullanıcının anlayışını güçlendirir. Bu eklenti birçok yazarın bir arada çalıştığı siteler için uygun olacaktır. Ayrıca rakip işletmelerin de yazıları takip edilebilir ve yazıların kalitesi değerlendirilebilir. Kullanıcı kendi sitesini takip edebilir ve düzenli olarak ilerlemesini izleyebilir. Anahtar kelimeler ile bütün işlemlerin kolayca yapılmasını sağlayan bir eklenti olduğu söylenebilir. Bloglar ve makaleler için tercih edilebilir bir eklentidir.

Broken Link Checker

Bu seo eklentisi WordPress üzerinden çeşitli cezaların engellenmesine yardımcı olur. Yazıları henüz siteye düşmeden değerlendirir ve kullanıcıyı uyarır. Bozuk bağlantıları denetler ve kullanıcılara kaliteli bir hizmet sunulmasına yardımcı olur. Sorunları denetler ve kullanıcıyı anında uyarır. Bu sayede sitedeki sorunların kısa sürede çözülmesine ve sorunların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Siteyi ziyaret eden üyelerin daha sağlıklı ve verimli bir sayfa ile karşılaşmaların sağlar. Bozuk bağlantıları uzak tutar ve hızlı geri dönüşleri ile oldukça kullanışlıdır.

All In One Schema Rich Snippets

WordPress sitesinin seo eklentisi ile birlikte daha kısa ve çok etkileşimli bir hale gelmesini sağlar. Bu eklenti sayesinde yıldızlar ile değerlendirmeler ve yorumlar yapılabilir, takip edilebilir. Ayrıca ücretlendirme ve fotoğraf paylaşımı için de oldukça uygun bir eklenti olarak değerlendirilmiştir. Çeşitli video, nesne, fotoğraf, malzeme ve kişilerin site üzerinde yer almasını sağlar. E ticaret amacı ile WordPress kullanan kullanıcılar için ideal bir seo eklentisidir.

Rank Math

Bu seo eklentisi WordPress Sitesi ile birebir bağlantı sağlayabilir. Bu sayede herhangi bir aracı kullanmadan direkt olarak bağlantı sağlanabilir ve takip yapılabilir. Takipler için avantajlı olan bu eklenti harita ve resim kullanma açısından da oldukça kullanışlıdır. Alışveriş gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilmesi gereken bir eklentidir, oldukça yaygın bir kullanım kitlesine sahiptir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*