WordPress Newspaper Tema Hakkında Bilgiler

Newspaper Teması

Bu tema esnek bir tema olarak karşımıza çıkmaktadır. Hemen her web site türünde tercih edilebilir. Ancak genel olarak haber sitelerinde kullanılan bir tema olarak göz önünde bulunmaktadır. Bu tema youtube videolarını da desteklemekte olan bir tema türüdür. Web site kullanmaya başlayanlar için bu tema çok sorun ve sıkıntı yaratan bir tema olmayacaktır çünkü kullanması çok zor değildir. Son derece basit ve kullanışlı bir web site temasıdır. Mobil kullanım için son derece uyumlu bir web site temasıdır. Hızlı ve aktif olarak kullanılabilen web site temalarındandır. Haber siteleri için kullanılan eşsiz bir tema çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bu temanın hızı oldukça iyi durumdadır. Çok büyük oranda optimizasyon olanağı sunar. Güncellemelerin yapılması ile zaman içinde son derece gelişen ve değişen bir yapıya sahip olmuştur. Bu tema kendisine uygulanmış olan testlerden oldukça yüksek puanlar ile geçmiş ve kullanımında herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır. Gerekli olan optimizasyonlar yapıldığında herhangi bir eklenti, uzantı ya da başka bir ayarlama yapılmasına gerek kalmadan çok yüksek hız değerlerine ve son derece kaliteli bir kullanım derecesine ulaşması mümkün olan bir temadır.

Bu tema diğer tema çeşitlerine göre beş kat daha hızlı sayfa gösterimi yapmaktadır. Bu temaya AMP özelliği entegre edilir. Bunun yanı sıra gerekli olan ayarlamalar da yapıldığında bu tema arzu edilen doğrultuda özelleştirilerek kullanılabilir. Bunun yanı sıra bu gibi temalarda özel olarak tasarlanmış olan optimizasyonlar yapılır. Yapılan bu özel optimizasyonlar sayesinde kullanıcıya daha küçük dosya boyutlarının sunumu da yapılır hale gelebilir.

Newspaper Demoları

Newspaper web site teması için farklı farklı 13 adet demo seçeneği vardır. Bu temayı satın alan tüm kullanıcılar bu özelliklerden yararlanma potansiyeline sahiptir. Bu temayı kullanan kullanıcılar için bu demolar ücretsiz olarak tasarlanmıştır. Bu sayede Newspaper web site temasını aktif olarak kullanan tüm kullanıcılar bu 13 demoyu hiçbir şekilde ücret ödemeden kullanma imkanına sahip olacaktır. Tasarlanmış olan bu 13 demo seçeneği web sitenin en hızlı şekilde kullanılabilmesine çok büyük katkı sağlayan etkenler olarak karşımıza çıkacaktır. Arzu edilirse ana tema çok kısa bir süre içerisinde özelleştirilebilir ve istenilen şekilde kişisel isteklere uygun olarak çeşitli düzenlemeler yapılabilecektir.

Newspaper Tema Düzenleme

Tema stili konusunda kullanılış açısından oldukça pratik ve kolay kullanılan bir tema çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Düzenlemek istediğiniz her şeyi kolayca düzenleme imkanına sahip olursunuz. Bu sayede web sitenizi sorunsuz bir şekilde kullanma imkânı elde etmiş olursunuz. Bütün bu aşamalar gerçekleşirken hiçbir kod bilgisi gerektirmez. Bu özellik sayesinde de düzenleme ve çeşitli ayarları yapma çok daha kolay hale gelecektir.

Bahsedilen bu tema mobil uyum konusunda da geliştirilmiş bir tema olarak karşımıza çıkmaktadır. Mobil cihazlara uyum konusunda destekler içeren bir web site temasıdır. Cep telefonu, tablet gibi küçük aygıtlarda da sorunsuz bir şekilde çalışır. Her aygıta ayrı ayrı uyum sağlayan bir temadır. Bu teme kullanılırken herhangi bir eklenti, uzantı ya da başka bir yazılım türü gerekmeden uyum sağlanabilmektedir. Bunun yanı sıra hiçbir kod bilgisi gerektirmez.

Web site yerleştirilmesinin yapılması oldukça kolaydır. Sistemi kullanmasını bilmeyen kullanıcılar için destek sağlaması da yapılmaktadır. Bu sayede kullanıcılar gereken özellik ve incelikleri rahat bir şekilde öğrenebileceklerdir. Öğrenmiş oldukları bu bilgiler ile kurmuş oldukları bu web siteler üzerinde arzu ettikleri düzenlemeleri ve arzu ettikleri çok çeşitli tasarımları yapabilecek bir kullanıcı haline geleceklerdir.

Newspaper Tema Reklam Alanı

Bu tema reklam vereceği alanlar için özel bir destek sistemi sunmaktadır. Bu reklamlar için 4 adet belirlenmiş yer, 5 adet ise özelleştirilebilir yer bulunmaktadır. Bu reklamlar için özel olarak hazırlanan widget seçenekleri de mevcuttur. Bu sayede reklamların çeşitliliği ve esnekliği de sağlanmış olur.

Sonuç olarak bakılacak olur ise bu tema web sitesinin hızlı bir yapıya bürünmesini sağlar. Satın alınan eklentiler sayesinde hiçbir kısıtlama olmadan hem de ücretsiz olarak bu temayı kullanma imkanına sahip olmuş olursunuz. Ayrıca ücretsiz olarak da güncelleme yapabilir ve yenilenen özellik ve detaylardan haberdar olarak bu gelişim sürecini de takip edebilir ve web sitenizi çok daha aktif bir şekilde kullanma imkanına sahip olabilirsiniz.

Bu temanın eklentisi olarak kullanılacak olan 8 adet daha eklenti vardır. Bu eklentiler ile sınırlı olmayan daha pek çok eklenti bulunmaktadır. Temayı almış olan kullanıcılar bu eklentilerden ve bu eklentilerin sağlamış olduğu özelliklerden çok rahat bir şekilde faydalanabilmektedirler.

Bu tema popüler olarak kullanılan temalar arasında yer almaktadır. Çok fazla alınır ve çok sayıda kullanıcısı vardır. Yapılmış olan son güncellemeler ile tema tamamen optimize olmuştur. Bu sayede uyum kriterleri daha da genişlemiş ve tema çok daha rahat bir şekilde kullanılabilir hale gelmiştir. Bir defa ödeme yapılarak satın alınır ve pek çok web sitesinde son derece aktif olarak kullanılır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*