En İyi WordPress Mega Menü Eklentileri 2020

Kullanıcılarınızın ihtiyaç duyabileceği tüm güzel görüntülenen seçeneklere sahip inanılmaz bir site mi istiyorsunuz? Bu yazıda listelenen en iyi WordPress Mega Menü Eklentilerine bir göz atın. Varsayılan bir WordPress sitesi, iyi bir menü oluşturabileceğiniz araçlarla birlikte gelir. Bununla birlikte, size “harika” varken neden “iyiye” razı olursunuz? Mega menü eklentileri, kullanıcılarınızın zahmetsizce ve hızlı bir şekilde erişmesini istediğiniz tüm seçenekleri sıralamanızı inanılmaz derecede kolaylaştırır. Sıfırdan profesyonel bir tasarıma sahip mükemmel bir menü oluşturmak göz korkutucu bir iş olabilir. Çalışmanızı çocuk oyuncağı haline getirmek için en iyi WordPress mega menü eklentilerini bir araya getirdik. Web sitenize getirdikleri özellikleri ve avantajları inceleyin.

En İyi WordPress Mega Menü Eklentileri aşağıda listelenmiştir:

  1. Max Mega Menu
  2. WP Mega Menu
  3. Quad Menu
  4. AP Mega Menu
  5. Cool Mega Menu
  6. Responsive Menu
  7. Opal Mega Meuu
  8. Uber Menu
  9. WP Mega Menu Pro
  10. Groovy Mega Menu
  11. Noo Menu
  12. Mega Main Menu

Max Mega Menu

Mevcut tüm menülerinizi şık, erişilebilir ve kullanıcı dostu sürümlere dönüştüren anlık bir çözümdür. Bu menü, kullandığınız tema düzenleyicisini kullanarak onu düzenlemenize ve yeniden biçimlendirmenize olanak tanır. Ardından, sosyal paylaşım gibi birden çok işlevi kolaylaştırmak için menünüze herhangi bir WordPress widget’ı ekleyebilirsiniz.

Mobil kullanıcılarınız, yerel dokunma olaylarını destekleyen menü arayüzünü sevecekler. Max Mega Menu ayrıca elde taşınan cihazlar için özel bir tuval dışı menü seçeneğine sahiptir. Bu eklenti, geleneksel açılır menü veya mega menü alt menü stillerini destekler. Kullanıcılarınızın, etkinliklerin üzerine gelip tıklayarak alt menülerinizi açmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, solma, solma, kayma ve yukarı kaydırma gibi çeşitli geçişlere sahiptirler. Yumuşak görünümlü bir menüye sahip olmak yerine, menünüzdeki öğelere simgeler ekleyebilirsiniz. Menüde metni gizleme, bağlantıları devre dışı bırakma ve mobil görünümde gizleme gibi birçok seçenek vardır.

Klavye navigasyonu için erişilebilirlik seçenekleri, sitenizin kullanımını inanılmaz derecede kolaylaştırır. Bu eklenti, 2 kb’den az JavaScript koduyla inanılmaz derecede hafiftir. Max Mega Menu tamamen duyarlı, dokunmatik ve retinaya hazır. Tüm modern masaüstü ve mobil tarayıcılarda da test edilmiştir.

WP Mega Menu

Hiçbir ücret ödemeden, web sitenizin gezinmesinde devrim yaratmak için sağlam bir mega menü oluşturun. WP Mega Menu, sitenizde istediğiniz yerde canlı ve muhteşem gezinme menülerinin oluşturulmasını kolaylaştıran harika bir eklentidir. Kullanıcılarınız, menüde bulunan arama çubuğuyla birlikte gelen basit gezinmenin keyfine varacaklar. Sürükle ve bırak oluşturucu panelini kullanarak bu menünün stilini ve içeriğini kolayca özelleştirebilirsiniz. WP Mega Menu, widget’ları da destekler.

Temanızdaki görünüm özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra, bu menü web sitenize birden fazla dış görünüm seçeneği ile stil katar. WP Mega Menu, temaları kolayca içe ve dışa aktarmanıza olanak tanır. Sosyal simgeler, gönderilerinizin sosyal medyada popülerlik kazanmasını ve sitenizin trafiğini artırmasını sağlar. “Popüler” ve “Yeni” gibi bir ifadeyle çeşitli öğelere dikkat çekmek için menüye etiketler veya rozetler koyabilirsiniz. Daha fazla çekicilik için menüye bir arka plan resmi bile ekleyebilirsiniz.WP Mega Menu, bolluğun tam tanımıdır. Dashicons ve Font Awesome’i destekler. Ayrıca yüzlerce Google yazı tipini destekler. Menünüzün temanızın geri kalanı gibi görünmesini veya sınırsız renk seçenekleriyle başka türlü görünmesini sağlayabilirsiniz.

Quad Menu

QuadMenu, sitenizin tamamı için menüler oluşturmanıza ve menünüzü sağlam bir araç haline getirmenize olanak tanıyan olağanüstü bir mega menüdür. Eklenti tamamen duyarlıdır, böylece menü düzeniniz her boyuttaki ekrana uyum sağlayacak şekilde değişir. Dokunmatik ekran olaylarının yerel olarak birleştirilmesi, kullanıcı deneyimini büyük ölçüde geliştirir. Bu mega menü, masaüstü ekranlar için yatay veya dikey menüler ve ayrıca katlanabilir veya tuval dışı mobil menüler oluşturmanıza olanak tanır. WordPress menü meta kutularında bulunanlar dahil olmak üzere sütunlar, widget’lar oluşturabilir ve yeni öğeler ekleyebilirsiniz. QuadMenu, kişiselleştirme özgürlüğü için alt temaları destekler. Bu mega menü ile, tıklama veya fareyle üzerine gelme amacını kullanarak bağlantıların açılmasına izin verebilirsiniz. Yüzer açılır menü seçeneklerini barındırır.

QuadMenu, WPBakery Sayfa Oluşturucu’yu destekler, böylece üzerindeki her öğeyi bir sürükle ve bırak arayüzü aracılığıyla düzenleyebilirsiniz. Bu mega menü, izleyicinin ekranının boyutuna bağlı olarak belirli öğeleri gösterebilir veya gizleyebilir. Sitenize stil katan açılır animasyonlara aşık olacaksınız. QuadMenu ile bir simge menüsü, bir arama menüsü ve bir alışveriş sepeti menüsü elde edersiniz. Arama ve alışveriş sepeti menüleri, ziyaretçileriniz sitenizde gezinirken ve ürün satın alırken yardımcı olacaktır.

Ap Mega Menu

AP Mega Menu, size mevcut en iyi mega menü seçeneklerinden birini sunmak için güzelliği, gücü ve çeşitliliği bir araya getirir. Bu ücretsiz WordPress eklentisi yatay ve dikey düzenlere sahiptir. Yatay mega menüyü sol veya sağ kenarlara, tam genişliğe veya ortaya yerleştirebilirsiniz. Kodlama bilgisine sahip olmanıza gerek kalmadan mega menünüze sütunlar halinde widget’lar ekleyebilirsiniz.

Hem duyarlı hem de SEO Optimizasyonlu olduğu için ziyaretçilerinizi içeriğinize rahatça yaklaştıracaktır. Sekiz önceden hazırlanmış dış görünüm veya özel şablon tasarımları, mega menünün zaten olağanüstü güzelliğini geliştiriyor. Kullanıcılarınız, solma ve kayma geçişleriyle AP Mega Menüyü kullanarak sitenizde gezinmekten keyif alacaklar. Menüleri açmak için, kullanıcılar fareyle üzerine gelebilir veya üzerlerine tıklayabilir.

Sağ veya sol menü hizalama seçeneği, arama tipi menüler için kullanışlıdır. Sayfalarınız, 300+ Font Awesome, 160+ Gericon ve 100’den fazla Dashicons simgesi de dahil olmak üzere bir dizi menü simgesiyle benzersiz görünecek. AP Mega Menu, kısa kodları kullanarak menüleri kolayca değiştirmenize olanak sağlar. Alt menü özel gönderi seçenekleriniz, diğerleri arasında kategori adı, yazar adı ve alıntı içerir. Bu mega menü, bir dil çevirisi hazırdır ve tüm modern tarayıcılarla uyumludur.

Cool Mega Menu

Cool Mega Menu, WordPress’te kullanımı en kolay mega menü eklentilerinden biridir, ancak en güçlülerinden biridir. Arayüzü hem büyük ölçüde özelleştirilebilir hem de kullanıcı dostudur. Bootstrap 4 tabanlı olduğundan% 100 duyarlı ve mobil uyumludur.

Bu mega menü, geliştiricilerin doğrudan geçersiz kılabilecekleri temiz CSS kodlamasına sahiptir. Öğelerinin, yatay veya dikey bir mega menü için yapılandırılması ve düzenlenmesi kolaydır. İyi kodlanmış tüm temalarla uyumludur. Cool Mega Menu test edilmiş ve tüm modern masaüstü ve cep telefonu tarayıcılarıyla uyumlu olduğu kanıtlanmıştır.

Responsive Menu

Çok sayıda özelleştirme seçeneği (150+) ve 22.500 kombinasyon seçeneği için Duyarlı Menü’ye gidin. Metni, arka planı ve kenarlık rengini sitenizin kimliğine uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Donuk renkler yerine bir arka plan resmi kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Bu mega menü size, menü gösterildiğinde CSS öğelerini gizleme seçeneği sunar. Konumunu üstte, altta, solda veya sağda olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Maksimum okunabilirlik için yazı tipleri, boyutları ve açıklamaları tamamen sizin takdirinize bağlıdır. Sahip olduğunuz menü animasyonlarının seçimi, yukarı kaydırmayı ve içeriği itmeyi içerir.

Menü türlerinin yanı sıra, menü ve düğme için hızları da seçebilirsiniz. Alt menülerin görüntüleneceği derinliği ayarlayabilirsiniz. Responsive Menu ile mega menünüzün bileşenlerini devre dışı bırakabilir ve yeniden sıralayabilirsiniz. Düğme üste sabitlenebilir veya sayfayla birlikte kayabilmesi için yapışkan olarak ayarlanabilir. Logolarınız varsa, bunları mega menüye yükleyebilir ve dahil edebilirsiniz. Menüye seçenekleri içe ve dışa aktarmak için tek bir tıklama yeterlidir. Özel HTML bileşenleri de ekleyebilirsiniz.

Opal Mega Menu

Opal Mega Menu’yü herhangi bir WordPress sitesine kolayca entegre edebilirsiniz. Kullanımı kolay bir arayüzle kurulumu, yayınlaması ve güncellemesi hızlıdır. Bu mega menü tüm temalar ve çerçevelerle uyumludur. URL’leri SEO dostudur ve düzen mobil uyumlu bir tasarıma sahiptir. Eklenti tam çeviriyi destekler ve güçlü kısa kodlar ve widget’larla birlikte gelir. Mega menü, metin, resimler, widget’lar ve makaleler dahil olmak üzere çeşitli biçimlerde alt menü öğelerini barındırır.

Bir liste web sitesi çalıştırırsanız, her türden mülk listelerini duyarlı bir ızgara veya liste biçiminde görüntüleyebilirsiniz. Emlak listelerini sıralamak, aramak ve yönetmek çok basittir. Bu mega menü, özelleştirme özelliği ile birlikte widget’ları destekler. Çok sayıda eylem ve filtre ile birlikte gelir. Yüzlerce filtre, eklentinin varsayılan davranışını değiştirmenize izin verir. Neredeyse her öğe için özel etiketlerle birlikte gelir.

Geliştiriciler bu temayı seviyor çünkü mükemmel, temiz ve genişletilebilir bir koda sahip. CSS ve HTML’yi hızlı ve hassas bir şekilde özelleştirebilirsiniz. Opal Mega Menü, yeni şablonların hızlı bir şekilde eklenmesini ve bunların kısa kodlarla kullanılmasını kolaylaştırır. Ayrıntılı dokümantasyon anlaşılmasını daha da kolaylaştırır.

Uber Menu

UberMenu, mega veya açılır alt menülere sahip muhteşem bir dokunmaya duyarlı mega menüdür. WordPress 3’ten itibaren en iyi temalarla kullanımı kolaydır. Sayfalarınızdan, gönderilerinizden, özel bağlantılarınızdan veya sitenizdeki herhangi bir içerikten hızla mega menüler geliştirebilirsiniz. Göz alıcı içeriğinize uyması için en popüler 25 Google yazı tipine sahipsiniz. Açılır menüler, yukarı kaydırma, aşağı kaydırma ve solma dahil olmak üzere çalışmak için çarpıcı CSS3’e sahiptir.

Çok sayıda alt menünüz varsa, bunları içerik panellerinin soluna, sağına, üstüne veya altına yönlendirilebilen sekmeler halinde düzenleyebilirsiniz. Bu alt menüler statik veya dinamik içerik alabilir. Özelleştiricinin canlı önizlemesiyle menü içeriğinizin renklerini, boyutlarını ve yazı tiplerini değiştirebilirsiniz.

Ek olarak, UberMenu, iletişim Formları ve Google Haritalar gibi ek içerikleri de destekler. Sitenizde gezinmeyi kolaylaştırmak için bir arama çubuğu da vardır. Menüye widget’lar, açıklamalar ve resimler ekleyebilirsiniz. Menü özelleştirmenizi çocuk oyuncağı haline getirmek için kısa kodlar mevcuttur. Alt menüler, dahili duyarlı ızgara dahil olmak üzere gelişmiş düzenlere sahiptir. UberMenu, otomatik olarak entegre olmayacak temalar için kontrol panelinde manuel entegrasyon kodu oluşturacaktır.

WP Mega Menu Pro

WP Mega Menu Pro, inanılmaz bir seçenek yelpazesiyle güzel mega menüler oluşturma söz konusu olduğunda en iyi seçeneklerden biridir. Kolayca uygulayabileceğiniz 10 önceden hazırlanmış yatay şablon ve 10 dikey şablonla birlikte gelir. Sizi diğerlerinden ayıran 5 çarpıcı mega menü sekmesi şablonuna bayılacaksınız. Dahası, sağa, aşağı, yukarı, yukarı soldurma, aşağı soldurma, süper aşağı kaydırma, yakınlaştırma, uzaklaştırma ve çevirme dahil olmak üzere muazzam 8 geçiş efektine erişebilirsiniz. Bu eklenti, benzersiz menüler için 5’ten fazla lüks simge seti sunar.

Menünüz, özel bir logo, bir arama kutusu, bir WooCommerce sepeti ve bir kayıt / oturum açma düğmesi dahil olmak üzere bir dizi öğeyi barındıracaktır. WP Mega Menu, menü etiketlerini kendi animasyonlarını tahsis eder. Stil ve kimlik için bir arka plan resmi yükleyebilirsiniz. Yapışkan, mega menüyü etkinleştirmek, web sitenizdeki eylemleri (kayıt gibi) artıracaktır. Özel CSS ve JavaScript’in de keyfini çıkarın.

WP Mega Menu Pro tamamen duyarlı ve dokunma dostudur. Tüm modern tarayıcılarda da test edilmiştir. Bunu istediğiniz herhangi bir dile çevirebilirsiniz. SEO dostudur. Ayrıca yararlı çevrimiçi desteğin ve kapsamlı belgelerin de keyfine varacaksınız.

Groovy Mega Menu

Groovy, size inanılmaz derecede hızlı şaşırtıcı menüler oluşturma gücü veren inanılmaz otomatik entegrasyon yeteneklerine sahip oldukça özelleştirilebilir bir menü eklentisidir. Çevrimiçi ön ayar kitaplığından beğendiğiniz stili seçin ve özelleştirin. Bu eklenti, tüm mükemmel sayfa oluşturucular, eklentiler ve widget’larla uyumludur. Tamamen duyarlı ve retinaya hazır olan menünüz, tüm ekran türlerinde ve boyutlarında inanılmaz görünecek.

Özel bir mobil menü dahil güzel menü tasarımlarıyla kullanıcılarınızın dikkatini çekebilirsiniz. Yatay menü düzenleri, logo konumlarının çeşitliliği gibi çok sayıda seçeneğe sahiptir. 8 sütuna kadar alan klasik bir mega menü oluşturmak çok kolaydır. Bu eklenti, bireysel düzen kontrolleriyle birlikte gelen tam bir ızgara sistemine sahiptir. Stilleri, renkleri, yazı tiplerini ve arka planları istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Menülerinize widget’lar, ham HTML ve kısa kodlar gibi öğeler eklemek, bir kovada balık çekmek gibidir.

Groovy, sürükle ve bırak arayüzü kullanarak menü öğelerini düzenlemeyi kolaylaştıran WPBakery ile birlikte gelir. Menülerinizi hem arka uç hem de ön uç modlarında biçimlendirebilirsiniz. Menünüzü web sitenizin ihtiyaç duyduğu harika menüye göre özelleştirmek için 200’den fazla seçenek mevcuttur.

NOO Menu

NOO Menu, etkileşimli ve sezgisel bir yönetici arayüzü sunan devrim niteliğinde bir menü eklentisidir. Tek bir tıklama yaptıktan sonra, ihtiyacınız olan tüm özelleştirme seçenekleriyle NOO menü oluşturucunun görünümünü isteyeceksiniz. Ön ucunuzdan düzenlerken değişikliklerinizi gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilirsiniz. Bu eklenti ile birlikte gelen alt menüler metin, video, bağlantı, pencere öğesi ve formları barındırır.

NOO Menu, alt menü içeriğini hızlı bir şekilde yönetebileceğiniz esnek bir menü yapısı düzenleyicisiyle birlikte gelir. Diğerlerinin yanı sıra köşe yarıçapı, menü yüksekliği, kutu gölge sınırı, metin gölgesi, arka plan gradyanı ve bulanıklık mesafesi gibi çeşitli öğeleri özelleştirebilirsiniz. Bu mega menü, aralarından seçim yapabileceğiniz hem dikey hem de yatay yönler sunar.

Size en olağanüstü menü görünümünü sunmak için 9 güzel hazır görünümünüz var. Menünün herhangi bir öğesinde sınırsız renk şemalarının herhangi bir çeşidini kullanabilirsiniz. Menü, daha yaratıcı ve benzersiz bir görünüm için şeffaf bir seçeneğe sahiptir. NOO Menu, alt menüde 12’ye kadar sütunu destekler. Tüm modern tarayıcılarla sorunsuz çalışır. Okunabilir ve çekici içerik oluşturmak için 350’den fazla Font Awesome simgesi ve en iyi 30 Google yazı tipi mevcuttur.

Mega Main Menu

Gösterilecek inanılmaz derecelendirmelerle Mega Ana Menü, en iyi WordPress mega menülerinden biridir. Açılır menüler; bağlantılar, resimler, metin, pencere öğeleri ve kısa kodları barındırabilir. 10’dan fazla açılır düzen arasından seçim yapabilirsiniz. Herhangi bir menü öğesine uygulayabileceğiniz sınırsız renklerin yanı sıra, gradyanları veya arka plan resimlerini de kullanmayı seçebilirsiniz.

Daha az Google yazı tipine sahip diğer eklentilerin aksine, Mega Main Menu 600’den fazla Google yazı tipi seçeneğine sahiptir. Yazı tiplerini değiştirmek için yönetici kontrol panelinden çıkmanıza gerek yoktur. Vector 1600+ simgelerini menünüzün veya web sitenizin herhangi bir yerinde kullanabilirsiniz. Grafikler retinaya hazır olduğundan tüm ekran çözünürlüklerinde harika görünürler. Yapışkan menü, sitenizin kimliğini kullanıcılarınızın zihnine yazdıracaktır. Bu amaçla menüye logolar da yerleştirebilirsiniz.

Mega Main Menu, WPML, çok dilli siteler ile kesin olarak uyumludur ve RTL dillerine çeviriyi destekler. Eklenti, harika belgeler ve dostça destek ile birlikte gelir. Video eğitimleri hayatınızı her zamankinden daha rahat hale getirir. En son menü trendlerini takip edebilmeniz için ömür boyu ücretsiz güncelleme alacağınızdan da emin olabilirsiniz.

Son olarak, bu liste ücretsiz mega menü eklentilerinin yanı sıra premium eklentilerden oluşur. Neden birini seçmeniz gerektiğini anlayabilmeniz için farklı özelliklerini sıraladık. Ücretsiz olanlar size mükemmel sonuçlar verir, ancak ücretli olanlar, fiyat etiketlerine değer kılmak için ekstra avantajlarla birlikte gelir. Sitenizi bir profesyonel gibi yönetmek için, en iyi WordPress mega menü eklentileri kataloğundan başka yere bakmanıza gerek yok. Şimdi seçiminizi yapın ve sitenizin tamamında eşsiz gücün tadını çıkarın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*