WordPress İlan Temaları- Seri İlan Temaları

Gün geçtikçe daha fazla insan sınıflandırılmış reklam web siteleriyle ilgileniyor . Satış yapmak isteyen birçok yeni şirket, web yöneticisi ve sıradan insan, en umut verici reklam biçimi olarak seri ilan reklamları arıyor.

Bunları göz önünde bulundurarak, sezgisel olarak erişilebilir, pürüzsüz ve estetik açıdan hoş bir seri ilan web sitesi oluşturmayı başarırsanız, nüfusun çoğunu çekmeyi başarabilirsiniz.

Öyleyse, şimdi kendiniz için sınıflandırılmış bir ilan sitesi oluşturmaya kararlıysanız, WordPress’e bir göz atabilirsiniz. Şu anda piyasadaki en popüler CMS olduğunu ve nişe özgü bir tema oluşturmanıza yardımcı olacak çok sayıda temaya sahip olduğunu bilmelisiniz. Bu durumda, sınıflandırılmış bir ilan sitesi .

 

Öyleyse, zamanınızı daha fazla boşa harcamadan, En İyi WordPress Sınıflandırılmış İlan Reklamları Site Temalarını listeleyelim.

En İyi Sınıflandırılmış Reklam Temaları

Sınıflandırılmış Motor

ClassifiedEngine WordPress teması, kendinizi kolayca sınıflandırılmış bir web sitesi yapmanıza yardımcı olmak için hepsi bir arada tam özellikli bir paket olarak gelir. Tema, güçlü bir kontrol paneli ve çok daha fazla işlevle birlikte sitenizi hızlı bir şekilde çalışır duruma getirmek için bir kurulum sihirbazıyla birlikte gelir.

Temanın görünümü ve hissi, mobil uyumlu, duyarlı bir tasarımla çok modern ve profesyonel. Ayrıca bir Stil Özelleştirici ile büyük bir özelleştirme kontrolü elde edeceksiniz ve sitenizin kenar çubuklarını, üstbilgilerini ve alt bilgilerini kontrol edeceksiniz.

Özel tema panosu ile her şeyi yönetmenin bir esinti olduğunu göreceksiniz, kullanıcılarınız ise sitenizde gezinen ve listeleyen reklamları basit ve sezgisel kullanıcı arayüzüyle bir mutluluk olacak.

Bir hesap kaydettirmek ve sitenize reklam vermek isteyen kişiler, bunu doğrudan ön uçtan yapabilir. Satıcılar ayrıca reklamlarını yönetmek, listeleri yönetmek, profillerini ayarlamak ve listelerini kalabalıktan daha fazla çekecek şekilde özelleştirmek için kendi kontrol panellerine sahip olacaklar.

Para kazanma seçenekleri de bol miktarda bulunur ve daha kullanışlı özellikler eklemenize yardımcı olacak farklı uzantılar alacaksınız.

Listeleme

Listify WordPress teması, Dizin web siteleri için seçilmiştir ve bir reklam sitesi için ihtiyaçlarınızı oldukça verimli bir şekilde karşılayacaktır. Bir liste web sitesini olabildiğince basit hale getirmek için tasarlanmış çok sayıda özellikten oluşan bir pakettir.

Tema, otomobiller, turizm, emlak ve istediğiniz her şey için hızlı bir şekilde bir listeleme web sitesi oluşturmak için kullanabileceğiniz çok sayıda özelliğe sahip çok modern ve gelecek vibe ile birlikte gelir.

Tüm demo içeriği, sitenize en fazla 5 dakikada dahil edebileceğiniz büyük bir özen ve profesyonellikle oluşturulur. İşletmenizin adıyla yankı uyandıracak şekilde sitenizi markalaştırmak için stil kitleri de alacaksınız. Sitenizi daha kolay ve sezgisel olarak özelleştirmenize yardımcı olmak için canlı sürükle ve bırak WordPress editörü de sağlanmıştır.

Tema, coğrafi konum teknolojisiyle çalışır ve en iyi SEO uygulamaları ile birlikte gelir. Böylece kullanıcılarınız sitenizi daha sık görecek ve ayrıca ziyarete geldiklerinde sitenizde daha anlamlı ve yararlı listelemeler görecekler.

Tema, sitenizden para kazanmanıza yardımcı olacak bir dizi yolu da destekler. Kullanıcılardan sitenizde zaten bulunan bir girişi talep etmeleri için ücret talep edebilirsiniz; Kullanıcılardan liste oluşturmaları için ücret alabilir ve ayrıca platformunuzu kullanmak için aylık abonelik ücreti talep edebilirsiniz. Ne görüyorsan ona uyar.

Tüm bunların yanı sıra, tema size FacetWP, Yerçekimi Formları, İletişim Formu 7, Ninja Formu ve rezervasyonlar, abonelikler, Üretim satıcıları ve ödeme ağ geçitleri için WooCommerce uyumluluğu gibi eklenti destekleri sunar.

Sınıflandır

Classify WordPress teması, özellikle Sınıflandırılmış reklamlar web siteleri için seçilmiştir ve tamamen duyarlı bir tasarıma sahiptir ve oldukça esnektir. Tema, daha çekici bir tasarıma sahip olmak için tipografi, kullanılabilirlik ve arayüz yöneliminde büyük düşünmeyi gerektirir.

Tema, Google Maps entegrasyonu, Layer Slider, bbPress, PayPal entegrasyonu, sınırsız renk seçenekleri ve kalabalığın içinde kolayca kendi başına durabilecek benzersiz bir liste web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacak önceden oluşturulmuş demo web siteleri ile birlikte gelir.

Temanın temel özelliklerinden bazıları, kullanıcılarınız için gerçekten yardımcı olabilecek özel alanlara sahip gelişmiş arama widget’ını içerir. Ayrıca, öğelerinizi kime göstermek istediğiniz üzerinde de kontrol sahibi olacaksınız – liste tabanlı bir formatta veya bir ızgara görünümünde. Kullanıcılarınız da video reklam yayınlama özgürlüğüne sahip olacak.

Üstelik, tema WooCommerce ile uyumludur ve bir toplulukta çalışabilen ve sitenizden kar elde etmenize yardımcı olan bütünleşmiş PayPal’a sahiptir.

Klas

Classiera, sınıflandırılmış reklam web siteleri için WordPress temaları arasında çok popüler bir isimdir. Tema, listeleme sitelerine özgü kapsamlı bir özellik listesi ile çarpıcı görünümlü bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olabilecek birçok özellikle birlikte gelir.

Tema, kullanıcı Cezası ile Redux Çerçevesini kullanır. Kullanıcılarınız ayrıca çok kullanışlı bir ön son kullanıcı paneli alacak.

Tema, birlikte çalışmak ve en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için yaklaşık altı benzersiz ana sayfa tasarımı, sınırsız renk seçeneği, Harika yazı tipi simgeleri ve Google yazı tipleriyle birlikte gelir. Temanın kurulumu ve özelleştirmesi süper basittir.

Temanın dikkate değer özelliklerinden bazıları, geleneksel resim reklamlara ek olarak video reklamlara izin verme yeteneğini içerir. Ayrıca Layerslider, Gelişmiş Google Haritalar entegrasyonu, kategorilere dayalı özel alan, güçlü bir yönetici paneli, ön uç reklam gönderme, gelişmiş arama çubuğu, ana sayfa düzeni yöneticisi, öne çıkan reklamlar ve çok daha fazlasını alacaksınız.

Sitenizden para kazanmanıza yardımcı olmak için tema ayrıca PayPal entegrasyonuyla birlikte gelir. FlatAds

Sınıflandırılmış web siteleri için FlatAds WordPress teması büyük bir değerdir ve temiz, modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Sitenizde yayınlanan tüm reklamları benzersiz bir şekilde sunar. Google Haritalar ile sorunsuz entegrasyon, muhtemelen en göze çarpan özelliklerinden biridir. Mevcut girişinizin tamamını büyük bir Google Haritalar ana sayfasında görüntüleyebilirsiniz, bu ana sayfada girişleri keşfetmek için yakınlaştırılabilir. Tema ayrıca, ziyaretçilerin / kullanıcıların haritada aradıkları giriş türünü hızlı bir şekilde tanımlamalarını son derece kolaylaştırmak için birçok harita işaretçisi simgesiyle birlikte gelir.

Elbette, kullanıcılarınız tam olarak aradıklarını bulmak için her zaman çok alanlı aramaları kullanabilir, ancak bu çok yaygın bir özelliktir. WooCommerce ve PayPal ayrıca, ödemeleri yönetmenize, alışveriş sepetlerini yönetmenize ve kutudan çıkar çıkmaz ödemeleri kabul etmenize yardımcı olmak için entegre edilmiştir.

Otomotiv 2

Automotive 2 veya WP Pro Automotive 2, WordPress için bir otomobil listeleme web sitesi oluşturmayı pasta kadar kolay hale getiren esnek ve güçlü bir sınıflandırılmış şablondur. Bununla birlikte, temayı diğer sınıflandırılmış web siteleri amaçları için de kullanabilirsiniz.

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri, temanın güçlü bir ön uç listeleme ve yönetim sistemi ile birlikte gelmesidir. Ayrıca, özel bir liste eşlemesi, güçlü bir sayfa oluşturucu, ana sayfa oluşturucu, altıdan fazla özel sayfa şablonu, sekiz pencere öğesi kenar çubuğu ve on altıdan fazla özel pencere öğesi de edineceksiniz.

Tasarım seçeneklerini değerlendirirken, ızgara veya liste görünümüyle tam genişlikte veya kutulu düzenlere sahip olacaksınız. Ayrıca, site ziyaretçileriniz için daha uygun bir kullanıcı deneyimi sağlamak için gelişmiş bir arama çubuğu ve Google Haritalar entegrasyonu elde edeceksiniz.

Para kazanmanıza yardımcı olmak için tema, sitenizi tamamen işleyen bir işletmeye kolayca dönüştürmenize yardımcı olabilecek WooCommerce ve PayPal ile doludur.

ClassiPress

ClassiPress, Sınıflandırılmış web siteleri için bir WordPress temasıdır ve bu kategorideki en popüler ve güçlü seçeneklerden biridir. Temanın kurulumu çok kolaydır, verimli para kazanma seçeneklerine sahiptir ve binin üzerinde bir kullanıcı tabanına sahiptir.

Temayla neler yapabileceğinize başlamak için, üzerine iki farklı düzen veya beş farklı renk şeması uygulayabileceğiniz kapsamlı bir şekilde özelleştirilebilir bir ana sayfaya sahip olacaksınız. Tema ayrıca, kullanıcılarınızın listelerini ve profillerini doğrudan ön uçtan yönetmeleri için özel gösterge tablolarıyla birlikte gelir.

Para kazanma amacıyla, sabit oranlara, yüzdeye veya kategoriye göre farklı fiyatlandırma modülleri oluşturma seçeneklerine sahip olacaksınız. Bu üç kategori için kendi kişisel ücretlerinizi belirleyebilir ve kullanıcılarınızın hangi özellikleri alacağına ve hangi abonelik ücretlerine karar verebilirsiniz. Tema, üyelik planı oluşturmayı son derece kolay ve esnek hale getirir, böylece sitenize en uygun olanın kararını siz verebilirsiniz.

 ClassiCraft

ClassiCraft WordPress teması, tüm sıkıntıdan kendi lehinize nasıl para kazanabileceğinize odaklanarak sınıflandırılmış web sitelerini “oluşturmanıza” yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Temanın tasarımı ve estetik stili minimal ve temizdir, bu da kullanıcıları cezbetmek için yeterli olmayabilir, ancak kesinlikle kullanıcının dikkatini ekrandaki tüm reklam listelerine çekebilir. Tasarım aynı zamanda çok sezgisel ve kullanıcı dostudur ve bu nedenle hiç kimse sitenizde, reklam verenleriniz de ve izleyicilerinizde gezinirken sorun yaşamaz.

Birden fazla fiyatlandırma planı tanımlayabileceğiniz veya dilerseniz kullanıcılarınızın ürünlerini ücretsiz olarak listelemelerine izin verebileceğiniz bir dizi seçeneğiniz olacak. Ayrıca, kenar çubuğunuzu süslemek için bir dizi özel widget, daha fazla müşteri adayı oluşturmanıza yardımcı olacak bir harekete geçirici mesaj düğmesi ve öne çıkan listeleri sergilemek için kullanabileceğiniz bir ana sayfa kaydırıcısı alacaksınız.

ClassifiedTheme

ClassifiedTheme for WordPress, sınıflandırılmış web siteleri için tasarlanmış bir tema olduğu konusunda hiçbir kafa karışıklığı bırakmaz. Tema öncelikle acemileri hedeflemektedir, bu nedenle kullanımı son derece kolaydır ve sitenizi tam teşekküllü profesyonel sınıflandırılmış bir web sitesine sorunsuz bir şekilde dönüştürebilir.

Temanın tasarım dili yanıp sönmüyor, daha ziyade nötr bir tasarıma sahip, yani tipik olarak istediğiniz her tür ürünü, hizmeti veya sınıflandırılmış dizini gönderebilirsiniz.

Tema, izleyicileriniz için zengin bir kullanıcı deneyimi oluşturmanıza yardımcı olmak için Facebook ve Google Haritalar entegrasyonuyla birlikte gelir.

Tüm parasal işlemleriniz için PayPal’ın yardımına sahip olacaksınız.

Genel olarak, bu türdeki yeni insanlar için çok yönlü bir tema olarak görülebilir ve sınıflandırılmış veya benzer web siteleri için tüm temel gereksinimleri kapsar.

GeoCraft V2

GeoCraft V2 WordPress teması, öncelikle bir işletme rehberi web sitesi geliştirmek için tasarlanmıştır, ancak kendi seri ilan platformunuzu oluşturmanıza yardımcı olacak kadar esnektir.

Temanın dikkate değer özellikleri, Ajax tabanlı aramayı kullanan ve kullanıcıların sitenizi işletme, metin, konum vb. Gibi farklı kategorilerde aramasına yardımcı olan “Hızlı Arama” işlevini içerir. Temanın diğer bazı özellikleri, müşteri adayı yakalama, ön uç listeleme gönderme desteği ve Google Haritalar entegrasyonudur.

Sitenizden para kazanmak için, çeşitli seçenekler listesi de alacaksınız. Gelir elde etmek ve hatta daha iyi ödeme yapan reklamverenler için daha yüksek sıralamalar veya öne çıkan reklamlar sunmak için, kullanıcılarınızdan web sitenizde listeleme veya Google reklamları yayınlama karşılığında ücret alabilirsiniz. PayPal entegrasyonu, tüm ödeme süreçlerinde size yardımcı olmak için de mevcuttur ve tema, spam girişimlerini sınırlamak / önlemek için kullanıcı tarafından oluşturulan tüm içerikte CAPTCHA doğrulaması oluşturabilir.

Knowhere Pro

Knowhere Pro, sitelerinin neye benzemesini tam olarak bilenler için mükemmel bir temadır. İlan panonuzun arama filtresine istediğiniz kadar özel nitelik eklemenizi sağlar. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu, vizyonunuzu hayata geçirmek için oldukça yararlıdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*