WordPress En Dikkat Çekici Gym Temaları

Spor salonu veyahut fitness klübü için WordPress teması mı arıyorsunuz? O halde bu yazıyı okumaya devam etmenizde büyük fayda var. Siz sevgili okurlar için birbirinden harika temaları derledik.

İşe ilk olarak önceliklerimizden ve nasıl bir tema seçmemiz gerektiği konusundaki diğer hususları belirleyerek başlamamız gerekiyor. Tonlarca temanın kol gezdiği piyasada ihtiyacınıza en uygun olanı bulmak elbette işinizi zor kılacak.Web sitenizin stilini basit bir biçimde daha da özelleştirebilmek adına “sürükle ve bırak sayfa eklentisi” kullanmanız da işinizi görecektir.

Spor salonu teması seçerken dikkat etmeniz gereken nokta doğru sayfa şablonu ile beraber sayfa oluşturucularını da destekleyen bir tema olmasına özen göstermektir.

Seçeceğiniz WordPress spor salonu temasının kullanıcılara sunması gerekli olan özellikler nelerden oluşmalı?

  • Üyelik planları ve kayıtları
  • Fotoğraf galerisi
  • Eğitmen kadro bilgisi
  • Kullanıcıların yorum ve değerlendirmeleri
  • Etkinlik ve eğitim yönetim planı

Evet sıra geldi temalarımızı sıralayıp incelemeye..

  1. Wellness Pro

Navigasyon menüsü, özel logo, harekete geçirici mesaj düğmesi, karşılama mesajı olan ortalanmış bir düzene sahip Genesis tema çerçevesinin üzerine kuruludur. Sağlık, fitness, crossfit ve yaşam tarzı ile bağlantılı konular için güzel ve basit bir WordPress temasıdır.

  1. Hestia Pro

Herhangi bir website üzerine inşa edilen Hestia Pro jimnastik ve spor salonunuzun web sitesini muazzam özelliklerle donatmak için çok güzel bir WordPress temasıdır. Kayıtlar, kurslar, eğitmen ve üyelere has özel sayfa şablonları mevcuttur.

  1. Energy

Sağlık, spor salonu, Crossfit,yoga ve fitness eğitmenleri için harikulade bir WordPress teması olan Energy’de ekranın üst kısmındaki bölgede görüntü kaydırıcısı ve gezinme menüsü mevcuttur. Ayriyeten hayalinizdeki görünümü kazanmak için iki başlık tasarımı arasından da tercih yapabilirsiniz. Energy WordPress teması SEO için de fazlasıyla optimize yapılmıştır.

  1. Sportify

Özellikle yoga, spor, CrossFit ve sağlık alanları baz alınarak dizayn edilmiş fazlasıyla tercih edilen bir WordPress temasıdır. Sosyal simgeler, reklam alanı ve logoyla özelleştirilebilir bir başlık içerir. Çoklu açılır gezinti menüsünü arama çubuğunu takip ederek ekleyebilirsiniz.

  1. Ekstra

Kolay özelleştirme için Divi sayfa oluşturucusunu destekleyen kullanıcılar arasında popüler bir WordPress teması olan Ekstra, CrossFit , eğitmenler, spor salonu ve yoga için bir web sitesi yaratmak üzre tonlarca ücretsiz açılış sayfası şablonuyla beraber gelir. WooCommerce’i destekleyen tema tamamen özelleştirilebilirdir. Bu sayede çevrimiçi bir mağaza açıp gelirinize katkı sağlayacak fitness ile alakalı ürünler satabilirsiniz.

  1. Inspro

Herhangi bir websitesi yaratmanıza izin veren minimalist tasarımlı bir WordPress teması olan Inspro’da web sitenize marjinal bir görünüm katmak için özel video eklemenize imkann veren otomatik oynatma özelliğine sahip video arka planını destekleyen eklentiler de mevcuttur.  Anasayfada video ve resim galerinizi sergilemeniz de avantajlar arasındadır.

  1. Astra

Çok amaçlı, güçlü bir WordPress teması olan Astra fitness, spor salonu ve sağlık gibi alanlarda başlangıç sitesiyle beraber gelir.

  1. Divi

WordPress için şık bir sayfa ve tema oluşturucu Divi, CrossFit, spor salonu ve fitness dahil olmak üzre birçok alanda güzel şablonlarla beraber gelir.

  1. OceanWP

Fitness sitenizi hızlı bir biçimde oluşturmak adına OceanWP WordPress temasını tercih edebilirsiniz. Cesur ve göz dolduran bir arka plan tasarımına sahip olması da onu tercih edilebilir kılıyor.

  1. Ultra

Profesyonel bir web sitesi yaratmak için ilk tercihlerinizden biri kesinlikle Ultra olmalıdır. Eğitim oturumları, anasayfa, üyeler vb. Için birden fazla alan içermesi de bir artısıdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*