WordPress E-Ticaret Teması 25+ E-Ticaret Temaları

WordPress alt yapısı üründe hazır kodlanmış gerçekten çok tecrübeli bir e-ticaret sitesi düşünürseniz  wordpress e-ticaret binlerce tema barındırmaktadır. İnternet üzerinden satış yapmak istiyorsanız ve site kurmak amacında iseniz en kolay basit yol wordpress tabanlı e-ticaret sitesi açmak olur. Sadece dikkat etmeniz gereken tercihlerinize uygun temayı araştırmanız yeterlidir. Tema alırken görsellik tabi ki dikkat edilmesi gereken unsur ama asıl önemli olan teknik özelliklerdir. En hızlı  Seo açısından en uyumlusunu kodlanmışını bulmak daha önem taşır. Şimdi sıra ile e-ticaret temalarını tanıyalım.

eCommerse – WordPress E -ticaret teması

WordPress e-ticaret teması olarak ilklerde yer alır bilginiz olsun. Gerek hızı size hitabı göz doldurur niteliktedir. WordPress tabanlı alışveriş yaparken kuracağınız bu site ile geliriniz çok hızınız bol olur. En iyi tercihler arasındadır. Başarıya giden yol hız ve Seo uyumundan geçiyor unutmayın. Bu kriterlere sahip temaları bulmalı ve kullanmalısınız.

WooCart- WP E-Ticaret Teması

En iyiler listesinde bulunan özellikle mobil uyumu ile dikkat çeken bu tema onu bir tı yukarı taşır. MyThemeShop üretimidir. Belirgin özelliği hızı ve Seo uyumu oluşu sayılabilir. Kullanıcı deneyimleri baz alınarak tasarlandığından onu yukarılar da görmenize etken diyebiliriz. İnce bir araştırma sonrasında tasarlanmıştır.

EmaxStore- WordPress E-Ticaret Teması

Gene hız ve gene Seo uyumu daha ne olsun değil mi? internet üzerinden online satış yapacaksanız tam size hitap edecektir. Gerek hız gerek Seo Uyumu sayesinde doğru seçim olacaktır.

MİxStore

En iyi wordpress teması olarak listenize adaydır. Hız ve Seo uyumu anlamında en üst seviyelerdedir. Belki diğer temalar kadar iyi sonuçlar vermez ama kötüde değildir. Temanın öne çıkaran kullanıcı deneyimleridir. Altı farklı tasarımında sahibidir.

GoodStore –WordPress Market  Teması

Hız ve Seo uyumu ile gene başlarda yer alan tema iyi niteliklere sahiptir. En iyi tema yapma sebebi ise 22 farklı tasarıma olanak vermesi sanki 22 tema satın almışsınız gibi olursunuz. Farklı görünmek için tercih olabilir.

WooPress –WordPress Ürün satış Teması

Kullanıcı deneyimi oldukça yüksektir. Tasarım ve kullanıcı deneyimi temayı diğerlerinden ayırır. Satışa yönelik temalarda üst sıralarda yer alır. Bu tarz bir iste kurarak internet üzerinden satış yaparken bu alt yapıyla da başarınız artar.

Polaris

Tek tip ürünler satacaksanız bu tema size uygundur.

BusinessHup –Wordpress Alişveriş Sitesi Teması

Responsive olarak nitelendirilen e-ticaret teması olarak tasarımı ile diğer temalara nazaran farklılık göstermektedir. Fazla ürün satmıyorsanız tam size göre uygun temalardandır.

Handy – Wordpres E Ticaret Teması

Binlerce ürünü sergileyebileceğiniz nadir temalardandır. Profesyonel bir görünüme sahiptir.

Nielsen – Wordpres E Ticaret Teması

Dünya üzerinde en çok satış yapan e-ticaret temalarındandır. Toplamda 12 farklı site tasarımı ile tercih edilenler arasındadır. Amazon gibi sol menü tasarımına ile elbise ayakkabı ev çocuk eşyaları gibi birçok ürün ve kategoride e-ticaret sitesi oluşturabilirsiniz. Siparişleri de kolay yönetirsiniz. Temanızı yönetici kontrol paneliyle birçok seçenekle beraber özelleştirmenize fırsat sağlar.

Bazar Sop – WordPress E-Ticaret Teması

Sadece satışları ve satılan ürünleri öne çıkartmaya odaklanmak için tasarlanmış olması ile bu tema dikkat çekicidir. Ürünü ön plana çıkarıp ziyaretçisini yormayan temadır.

Uber Store – WordPress E-Ticaret Teması

Sade tasarımı ile dikkatinizi çekebilir. Ürün sayfalarının kullanıcıya yönelik kodlamaları önemlidir. Modern ve elektronik ticaret tasarımlarından etkilenerek tasarlanmıştır.

Diğer temaları da bu arada es geçmemek adına belirtelim.

TechOne

XStore

Square Code

Orson

ShopMe

Perfomy

Flatastik

Youstore

Bookie

ClickBoom

Dash

Shön

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*