WordPress Emlak Teması:25 En İyi WordPress Emlak Teması

Emlak sektörüne girdiyseniz ve kendi emlak işinize yapacaksanız bunu da  wordpress ile yapmak istiyorsanız tek ihtiyacız kalıyor oda bir temaya sahip olmak. Bu anlamda en iyi wordpress temalarını inceleyelim.

Emlak Temaları

Oikia

Emlak tema listelerinde ilk sıralarda yer alan bu tema ilk olarak tasarım şıklığı ile karşımıza çıkar. Müşterilerinize hayal edecekleri evi sunarken kendi işletmenizin kaliteli bakış açısını da reklam edebilirsiniz. Bu anlamda Oikio WordPress emlak tema anlayışı bu anlamda talebinize karşılık verecektir. Tema gayrimenkul ve arsa ev aramalarında hedef baz alarak filtreleme yapar. Bu tema ayrıca haritada ilanları göstermek adına haritalama özelliğini içinde barındırır. Sürükle bırak teknolojisini yapı olarak desteklediğinden özel bileşenleri sayesinde kod bilmeye gerek kalmadan ön sayfa oluşturabilir müşterilere imajınızı yansıtırsınız.

Houzez

Sade şık bir o kadar modern çok yönlü oluşu ile mobil uyumu yapısıyla emlak temaları listesinde yerini alır. Temanın en önemli özelliği site görünümünü yalnız emlak sitesi olarak değil de tam bir emlak yönetim sistemine dönüştürüyor olmasıdır. İster şirket olun ister emlak firması ya da özgür bir emlakçı emlak portföylerinizi kolayca yönetirsiniz. Karışıklık yaşamadan alım satım gerçekleştirirsiniz.

Özel arama

Google Maps destekli ilan hatitalama

Parallax kaydırma

Sınırlandırmasız özelleştirilmiş sayfalar

360 derece görsel destek ve birçok özellik bünyesindedir. En işleyişi rahat etkileyen en iyi temalardandır.

Zoner

Kullanıcının tek sayfada da işletme tüm servislerine ulaşma olanağı sağlayan tema oluşu onu tercih sebebi yapar. Yönetimi kolay bir temadır. BU tema bağımsız çalışan emlakçı ve arsa gayrimenkul sahiplerinin porföyünü taşıyarak sitenizde yayınlamaları için etkin özelliklerle donatılmıştır. Üyelerinde emlak eklemesine izin verdiğini düşünürseniz piyasaya daha etkin girersiniz.

Realty

Tüm kullanıcıların ev satış ya da kiralama işlemlerini internet üzerinden yapmalarına olanak sağlayan özel tasarımdır. Temadan çok çok yönlü yönetim sistemini andırır. Temanın bünyesindeki özellikler sayesinde site üyeleriniz ilan açabilir ilanı yönetebilirler. Kullanıcınıza ücretli ya da ücretsiz satabilirsiniz. Şablonları çoktur. Bir çak tıkla ana sayfaya istenilen görünümü veriyorsunuz.

Bahia

Detaylı arama formu sayesinde müşteriler aradıklarını kolayca bulabilir. Seo uyumlu koda sahiptir. Basit ve şık tema arıyorsanız düşünmeniz gereken temalardandır. Basit yönetim sistemi sadece emlak ilanlarınızı sunmak için ve tanıtımı için tasarlanmıştır. Basit WordPress emlak sitesine örnek teşkil eder.

Bentuestu

Diğerlerinden farkı dönemsel sezonluk günlük kiralama için uygun temadır. Bu tema ile giriş çıkış kişi sayısı seçebiliyorsunuz bu bilgilere göre kira değerini görebilmekteler. Bedeli site üzerinden de tahsil edebiliyorsunuz. Müşteri deneyimlerine de yer vermesi beğeniyi artırır.

Real Estate WP

İşleyişi bakımdan en becerikli bir o kadar da modern temalardandır. Ajax tabanlı yönetim paneline sahip olması ilanları üyeler yönetebiliyor. Ekstra özelliği ipotek hesap makinesi krediye uygun yerler için ödeme şablonları hem sizin hem kullanıcınızın işini kolaylaştırır. Detaylı filtrelemesi sayesinde mülk özelliklerine göre sıralar fiyata lokasyona göre sıralayabilirsiniz.

Luster

Emlak listeleme özelliğine sahip kullanışlı ve şık temadır. Tüm cihazlara göre kullanımı kolay olması adına kodlanan bu tema kullanıcının arayışına cevap vermek aradığına bulmasına yardım etmekte faydalı olacaktır. Üyelerinde emlak ilanını yayınlamasına olanak verir.

SweetHome

Arayışındaki temiz kod yapısı ile kolay kullanımı sayesinde hızlı ve uyumludur.

Real Homes

Ciddi bir satış yakalayan bu temada ilgi çekmektedir. Çok gelişmiş bir arama motoruna sahip oluşu detaylı arama formu ilanları aramada ciddi kolaylık sağlıyor. Kullanıcıların listeleme özelliği sayesinde kat planlarına kadar girişe izin verir. Çoklu dil desteğine de sahiptir.

Tüm bu temalara alternatif diğer temaları sıralayacak olursak aşağıda sıralanmıştır.

Realocation

CitiLights

RealtySpace

Elvira

RealPlaces

Wp Residance

RealSpace

HomeTown

WP Pro Real Estate 7

HomeLand

Realto

FreeHold

Reales WP

RealExpert

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*