WordPress Emlak Temaları

Wordpres ‘in bu teması emlakçılar için özellikle tasarlanış bileşen destekli temalardandır. %100 mobil uyumu ile  %100 SEO uyumu ile içerisindeki tema arsa konut bina iş yeri tesis gibi kategorilerle özelleştirildiğinden ayrıca satılık kiralık günlük kiralık gibi eklemelerinde yapıldığı temadandır.

WordPress Gayrımenkul Teması İlanının Özel Alanları

Öne çıkanlarda gösterme ya da göstermeme

Fiyat

Telefon her alana farklı numara girebilirsiniz.

İlçe /Mahalle ya da adres

İlan Türü

İlan Tipi

Metrekare

Oda Sayısı

Bina Yaşı

Bulunduğu Kat

Bina Kat sayısı

Isıtma Tipi

Balkon sayısı

Krediye Uygun mu

Kullanım Durumu

Site İçerisinde mi

Aidat Tutarı

Özel resim Galeri Alanları

Yukarda ki gibi birçok özel alana sahiptir ve kullanıcısına hitap eder.

WordPress Emalak Tema Ayarları

Font ayarları

Sınırsız renk ayarları (her alan için ayrı renk tercihi)

Ana sayfa ayarları (Üst manşet ve hızlı arama alanını tek dokunuşla kaldırma buradan yapılır)

Üst Görsel değişimi Açıklama Değişimi

Öne Çıkan İlanları Göster Gizle (İlan sayısını gösterir)

Son Eklenen İlanlar

Sosyal Ağlar

Kategori  Ayarları

Yazı içi ayarları Danışman Göster /Gizli

Danışmanlar

Kodlar Alanı (Analitik  Tools gibi)

Temanın kullanım süresi olmadığından WordPress temasını sitenizde süresiz kullanırsınız.

Temanın Öne Çıkan Özellikleri

 Gerek bireysel gerek kurumsal olsun emlak ilan teması üyelerinize bireysel olarak ya da kurumsal olsun kayıt olma imkanı verirsiniz. Kurumsal üyeler firma bilgileri ile bireysel üyelerde kişisel bilgileri altında ilanlarını paylaşır.

Üye Limitleri

Sitenizin üyelerinin ilan limitleri ilanlara ekleyecekleri görsellerin limitleri site yöneticisi tarafından belirlenir. İstenen üyelere ekstra limit ayarlayabilirsiniz. Yönetici site kurallarına uymayan üyelerin üyelerini sonlandırabilir.

Farklı İlan Görünümleri

Farklı ilan temalarında ülkemizde ilk olarak detay sayfanızda ilanlarınız farklı şablonlarla hazır müşterilerinize sunabilirsiniz. İster büyük manşetler halinde ilanları çekici kılarsınız sokak görünümü ve harita görünümüne görselden direk geçiş yapmanıza olanak sağlar.. İsterseniz de standart boyutta görsel ile de ilanlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Kolay eklenen Detaylı İlanlar

Bu versiyon ile ilanlarınızı kolayca eklemek adına emlak portföyü hangi kategoride bulunsa da sahip tüm özellikler, düşünerek özelliklerin yönetim panelinde sadece tek tıkla tanımlarsınız bu kadar basit ve kolaydır. Kategorileri seçeneklerini de genişletilmiş olarak size sunulur. Gelişen teknolojiler ile sadece görsel değil slayt resim video sokak görünümü ile desteklendiğini görürsünüz. Tüm bu özellikler ilan ekleme sayısı olmaksızın fazla yayın için ücret ödemezsiniz. İlanlarınızı ve portföyünüzü yayınlamak bu anlamda tamamen size kalmış olduğundan özgürlüğün tadını çıkarırsınız. .

Üyelerinizin portföylerini WordPress üzerinden kolaylıkla yayınlarsınız. Profil bilgilerini düzenleyebilirsiniz. Sınırsız dil ve renk seçenekleri kullanarak daha çok kullanıcıya hitap edersiniz. Bu anlamda daha kurumsal çalışmış olursunuz. İlanlarınıza Video ve sokak görüntüleri katmak önemlidir. Bu ilanınızı daha dikkat çekici hale getirir. Kolay yönetim paneline sahip olmak tecrübe bilgi gerektirmiyor. Sade kullanışlı yönetim planına sahipseniz işletme bilgilerinizi ve ilanlarını tanıtmak size kalır. Türkiye haritası ile müşteriyi karşılaştığında filtrelerle il ilçe tercihi yaparak bölge ilanlarına kolayca ulaşmasını sağlarsınız. Temamızın diğer özelliklerini sıralayalım.

Sade göz yormayan kulacı arayüze sahiptir

Emlak arsa işyeri proje vb tesis eklemek için özel panel bulunur.

Google harita yardımcıdır.

İl ilçe mahalle uygulaması mevcuttur.

Özel iletişim formu bulunur.

Özel danışman profiline sahiptir.

Tema lisanslı olup ömür boyu kullanıma uygundur.

Tema üzerindeki değişikler istekleriniz doğrultusunda ücretli olarak değişimleri söz konusu olabilir.

İlk kurulum ücretsiz yapılır. Özgün tasarıma hatasız kodlamaya sahiptir. Arama motoruyla arkadaştır. Düzenli tema güncellemeleri mevcuttur. Kurulumu oldukça kolaydır. Mobil cihazlara ayrıca uyumludur. Kesintisiz destekle de her zaman  yanınızdadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*