WordPress Anket Quiz Eklentileri

Bir WordPress quiz eklentisi, kolay bir kurulum ve uygulama süreci sağlar ve yol boyunca çok daha fazla içerik oluşturma olanağı sunar.

Okuyucularınızla etkileşime geçmenin yeni yollarını düşünmek zordur, ancak quizlar yalnızca kullanıcılar için eğlenceli değildir, aynı zamanda insanları daha uzun süre kalmaları için meşgul eder. Şirketinizin bir WordPress quiz eklentisi kullanması için ana nedenlere bir göz atalım:

  • Ziyaretçilerinize eğlenceli, eğitici veya alakalı bir şeyler sunar .
  • Testler, müşteriler quizlar aracılığıyla şirketiniz hakkında bilgi edindikleri için dönüşümlerinizi artırır . Ek olarak, daha uzun sürerler, böylece bir ürün satın alabilir, bir reklamı tıklayabilir veya e-posta listenize kaydolabilirler.
  • Quizlar, blogunuzu ve genel web sitenizi haritaya yerleştiren çok sayıda sosyal medya paylaşımı alacaktır .
  • Bir quizınız olduğunda yorumlar bölümüne katılma olasılığınız genellikle daha yüksektir .
  • Bazı testler , örneğin bir okul veya kurs yürütüyorsanız ve bir öğrenciyi kabul edip etmeyeceğinizi bilmeniz gerekiyorsa, kullanıcı bilgisini test etmek içindir.
  • Testler potansiyel müşterileri yakalayabilir.

Gördüğünüz gibi, basit bir WordPress quiz eklentisi, çevrimiçi mağazanız, blogunuz veya küçük işletmeniz için her türlü fırsatı açar. İşin güzel yanı, çoğunun ücretsiz veya en azından ucuz olmasıdır. Bununla birlikte, en iyi WordPress quiz eklentilerini bulmak için okumaya devam edin.

1. LearnDash

LearnDash, piyasadaki en iyi WordPress LMS eklentisidir . İhtiyacınız olan her tür quizı oluşturmanıza olanak tanıyan güçlü bir Quiz özelliği ile birlikte gelir. Tek seçenekli, çoktan seçmeli, serbest metin, sıralama, eşleştirme, deneme, boşlukları doldurma ve anket dahil olmak üzere birden fazla soru türü vardır.

Diğer özelliklerden bazıları şunlardır: zamanlı quizlar, rastgele sorular, soru bankası, çok sayfalı quizlar, sınır denemeleri ve daha fazlası. Test sonrası seçenekleri arasında yönlendirmeler, mesajlar, test sonucu birden çok stilde, skor tablosunda, sertifikalarda ve düzeylerde görüntülenir.

İster çevrimiçi kurslar satıyor ister viral içerik oluşturuyor olun, LearnDash, her tür quiz için en esnek WordPress quiz eklentisidir.

2. TryInteract

TryInteract, viral quizlar oluşturmak ve bunları potansiyel müşteriler oluşturmak, sosyal medyayı takip etmek, trafik oluşturmak ve dönüşümleri iyileştirmek için kullanmak için güçlü bir web tabanlı uygulamadır. Şık bir sürükle ve bırak quiz oluşturucu ile oldukça etkileşimli quizlar oluşturmanıza olanak tanır.

Kullanıcının önceki sorulara verdiği yanıtlara göre soruları göstermenize olanak tanıyan quiz dallarını destekler. Sonunda sonuçları kolayca göstermek için puanlama sistemlerini kullanabilirsiniz.

3. WP Quizı

WP Quiz, WordPress için esnek ve kullanımı kolay bir quiz eklentisidir. 3 test türü ile birlikte gelir: önemsiz şeyler, kişilik ve flip kartlar. WP Quiz, iki stil seçeneği ile birlikte gelir: çok sayfalı veya tek sayfalı quiz. Otomatik kaydırma ve sosyal paylaşım düğmeleri ekleme olanağına sahipsiniz .

4. Quiz ve Anket Yöneticisi

Bu güçlü ikisi bir arada eklenti, kenarlarda biraz kaba görünebilir, ancak mükemmel özellikler ve kapsamlı belgeler ile bunu telafi ediyor.

5. mTouch Testi

mTouch Quiz, mobilite ve öğrenim düşünülerek yazılmış, mobil uyumlu bir WordPress quiz eklentisidir.

Özelleştirilmiş başlangıç ​​ve bitiş ekranları oluşturmanın yanı sıra soruları rastgele sıralayabilirsiniz. Ayrıca, sonunda bir puan kartı göstermek için her soru için puan değerleri ile birlikte gelir.

6. Quiz Kedi

Quiz Cat, kullanımı kolay bir arayüze ve web siteniz için viral testler oluşturmak için harika seçeneklere sahip ücretsiz bir WordPress quiz eklentisidir. Her soruya ve cevaba resim eklemenizi sağlar. Quizınız için bir başlangıç ​​ve bitiş ekranı da oluşturabilirsiniz.

Etkinleştirmenin ardından eklenti, web sitesi API’sına bağlanmanızı isteyecektir. Ancak, API’ye bağlanmadan gayet iyi çalışır. Gerçekten işe yarayan basit seçeneklerle kullanımı kolaydır.

7. HD Quiz

HD Quiz, WordPress web siteleri için bir başka harika ücretsiz quiz eklentisidir. Duyarlı bir tasarıma sahiptir ve ihtiyaç duyduğunuz kadar soru ve yanıt içeren sınırsız quiz oluşturmanıza olanak tanır. GIF resimlerini sorularınız ve yanıtlarınızla birlikte daha etkileşimli ve eğlenceli hale getirmek için de kullanabilirsiniz.

Diğer önemli özellikler arasında quiz zamanlayıcısı, ipuçları için soru araç ipuçları, sosyal paylaşım, resimleri yanıt olarak kullanma, puanlama ve daha fazlası bulunur.

8. ARI Akış Testi

ARI Akış Quiz için quizlar kullanmanızı sağlar kurşun nesil kullanıcı e-posta adresini ve adını toplayarak. MailChimp ve diğer e-posta pazarlama hizmeti sağlayıcılarıyla entegrasyonu destekler . Olası satış oluşturmanın yanı sıra, gerçek quiz oluşturucu, quizlarınızı oluşturmak için kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

Daha hızlı performans için ajax kullanır, birden çok temaya, sosyal medya entegrasyonuna, Açık Grafik desteğine ve daha fazlasına sahiptir.

9. Zincirleme Quiz

Chained Quiz, quizdaki bir sonraki sorunun kullanıcının önceki soruya verdiği cevaba bağlı olduğu koşullu mantık özelliğine sahip bir WordPress quiz eklentisidir.

Çoktan seçmeli, tek seçmeli ve kompozisyon cevaplarını destekler. Her doğru cevaba puan atayabilir ve kullanıcı bir cevap seçtiğinde ne yapacağına karar verebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*