WordPress Adsense (Reklam) Uyumlu Temalar

Goliath

Goliath , Google AdSense için optimize edilmiş bir haber ve dergi WordPress temasıdır.

Goliath, WordPress web sitenizin nasıl görüneceğine dair size birçok seçenek sunmak için küçük ama iyi biçimlendirilmiş bir demo seçkisi ile birlikte gelir. Bu demoları tema web sitesinde önizleyebilirsiniz, ancak Goliath’ın kimi hedeflediği konusunda size bir fikir vermek için haber siteleri, spor blogları ve teknoloji odaklı dergiler için seçenekler bulacaksınız.

Demo ana sayfalarında, sitenizin ön sayfasında çok sayıda makale alıntılarını görüntülemek üzere tasarlandıklarından, en son haberlere ve dergi temalarına bakan herkesin aşina olacağı düzenler vardır. Ana ana sayfa düzenlerinin yanı sıra, web sitenizde profesyonel görünümlü incelemeler yayınlamak için şablonlar ve ücretsiz bbPress eklentisini kullanarak sitenize bir forum eklemek için seçenekler de vardır.

Goliath temasını seçerseniz üzerinde çalışabileceğiniz çok sayıda şablon alırken, web sitenizden Google AdSense ve diğer tıklama başına ödeme reklamları ile para kazanmak için iyi bir destek de vardır. Reklamlarınızı ve kodlarını yönetmenize yardımcı olmak için, ilgili tüm ayrıntıları Goliath kontrol paneline girebilir ve ardından temanın reklamlarınızı sitenizdeki doğru yerlerde göstermesine izin verebilirsiniz. İçeriğinizdeki banner reklamları da kolayca yönetebilir ve görüntüleyebilirsiniz.

Google AdSense ve diğer ortalamaların görüntülendiği yeri özelleştirme yeteneğinin yanı sıra web sitenizin nasıl göründüğü üzerinde daha fazla kontrol istiyorsanız, Goliath oldukça esnektir. Bu tema, güçlü Görsel Besteci sayfa oluşturucu eklentisiyle birlikte geldiğinden, demoları oluşturan tüm şablonlar bu araçla düzenlenebilir. Goliath paketine dahil olan bir başka kullanışlı premium eklenti Slider Revolution.

Goliath, sitenizde reklamları birkaç farklı şekilde görüntülemenize olanak tanıyan iyi bir Google AdSense desteğine sahiptir.

JNews

JNews , iyi Google AdSense desteğine sahip bir WordPress çevrimiçi gazetesi ve dergi temasıdır.

İster basit bir blog, ister yoğun bir çevrimiçi gazete veya çok yazarlı bir dergi oluşturmak isteyin, JNews ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahiptir. Para kazanma seçenekleri söz konusu olduğunda, bu tema eksik değil. Google AdSense, içerik web sitelerinden para kazanmak isteyen herkes için açık bir seçimdir ve AdSense reklam yöneticisi sayesinde JNews, WordPress web sitenizde reklam görüntüleme sürecini gerçekten basitleştirir.

Ancak, para kazanma seçenekleri söz konusu olduğunda, JNews temalı AdSense ile sınırlı değilsiniz. Bu tema aynı zamanda tam e-ticaret desteğine sahiptir ve web sitenize satılık ürünleri eklemeyi kolaylaştırır. WooCommerce eklentisinin esnekliği nedeniyle JNews entegre olacak şekilde tasarlanmıştır, web sitenizde fiziksel ürünleri tanıtabildiğiniz gibi dijital indirmeleri de kolayca satabilirsiniz. Ancak, web sitenizden para kazanmaya karar verirseniz, JNews tamamen mobil duyarlıdır, bu nedenle ziyaretçilerinizin içeriğinize erişmek için hangi cihazı kullandıkları önemli değildir.

Web sitenizde ne tür içerik yayınlayacağınız veya hangi konuları ele alacağınız da önemli değildir. JNews, teknoloji odaklı içerik demoları, sporla ilgili makaleler, seyahat blogları ve çok daha fazlasını içeren bir dizi stili kapsayan iyi bir şablon setiyle birlikte gelir. Demoların tümü yüksek standartlarda tasarlanmıştır, bu nedenle JNews’i seçerseniz web sitenizin nasıl görünebileceğini görmek için bunları kontrol ettiğinizden emin olun. Önceden oluşturulmuş içerikte herhangi bir değişiklik yapmanız gerekirse, tüm şablonlar güçlü Elementor sayfa oluşturucu eklentisiyle uyumludur ve size düzenlerini ve tasarımlarını düzenlemeniz için kolay bir yol sunar.

JNews’in önceden oluşturulmuş web sitesi demoları ve özellikleri, bunu çok rekabetçi bir Google AdSense WordPress teması haline getirir.

Herald

Herald , AdSense ile yüksek tıklama oranları elde etmek için optimize edilmiş bir haber portalı ve dergi WordPress temasıdır.

Altı farklı Herald demosu sayesinde, web sitenizi bir dizi konuya uyacak şekilde hızla değiştirebilirsiniz. Seçenekler arasında moda, spor ve teknoloji ile Herald teması ile çeşitli konularda içerik yayınlayabilirsiniz. Ayrıca, gelişmiş tema seçenekleri kontrol paneli, içeriğinizi sunmak için size sayısız seçenek sunar. Aslında, bildirildiğine göre 500’den fazla farklı konfigürasyon mevcuttur, bu nedenle, iki makalenin hiçbir zaman aynı görünmesine gerek yoktur. Yayınladığınız her makale için kendi özel yazı düzeninizi oluşturma özgürlüğüne sahip olmak, yalnızca içeriğinizi daha çekici hale getirmez. Ayrıca, en yüksek tıklama oranları ve en yüksek gelir kazanma potansiyeli için AdSense reklamlarınızı doğru yerde göstermenize yardımcı olabilir.

Herald AdSense optimize edilmiş WordPress temasının diğer kullanışlı özellikleri arasında, görüntülendikleri ekranın boyutuna akıllıca yanıt veren akıllı görüntüler yer alıyor. Bu temayı, ziyaretçilerinize sitenizde gezinirken yardımcı olacak doğru içerik ve bağlantılar dahil olmak üzere web siteniz için özel başlıklar tasarlamak için de kullanabilirsiniz. Haber web sitenizde incelemeler yayınlamak veya bir inceleme web sitesi oluşturmak için bu temayı kullanmak istiyorsanız, yerleşik inceleme işlevi çekici gelmelidir. Bu özellik, özel inceleme kriterlerinin yanı sıra içeriğinize yıldız derecelendirmeleri eklemenizi kolaylaştırır.

Herald, içerik açısından zengin bir haber veya dergi tarzı web sitesi oluşturan herkesin takdir edeceği özelliklerle dolu bir WordPress temasıdır.

Hot News

HotNews , sitenizin arama motorlarındaki sıralamasına yardımcı olmak ve kullanıcı katılımını artırmak için site hızı düşünülerek tasarlanmıştır.

Aralarından seçim yapabileceğiniz tamamen farklı iki düzen vardır, bir tasarım viral içerik paylaşım sitesi oluşturanlara daha uygundur, diğer tasarım ise düzenli blog yazıları ve haber makaleleri yayınlayanlara daha çok hitap eder.

Hangi düzeni seçerseniz seçin, her iki seçenek de web sitenizde AdSense reklamlarını, tema boyunca stratejik olarak yerleştirilmiş çeşitli boyutlarda özel alanlarla görüntülemeyi kolaylaştırır. Diğer özellikler arasında, toplam web sitesi kişiselleştirmesi için sınırsız renk şemaları oluşturma yeteneği, entegre sosyal medya paylaşım düğmeleri ve bir dizi özel widget bulunmaktadır.

HotNews, MyThemeShop ekibinden olduğu için, sadece 67 $ ‘a 60’tan fazla başka tema ile birlikte sizin olabilir.

Redmag

Redmag , AdSense için optimize edilmiş eğlence haber siteleri oluşturmaya odaklanan bir temadır.

Google AdSense ile para kazandıran bir blog, haber veya içerik açısından zengin başka bir web sitesi oluşturmak istiyorsanız, Redmag kesinlikle bu kriterleri karşılar. İçeriğinizden daha fazla para kazanmanıza yardımcı olmak için bu tema, Google AdSense gibi ağlardan gelen tıklama başına ödeme reklamlarını görüntülemek için iyi bir şekilde optimize edilmiştir. Redmag’in trafiğinizden daha fazla kazanmanıza nasıl yardımcı olabileceğinin bir örneği, bu temanın etrafında bulunan reklam konumlarının sayısıdır. Reklamların web sitenizde nasıl görüntülendiğini kontrol etmek için daha fazla seçenekle, içeriğiniz ve hedef kitleniz için en iyi şekilde çalışan yapılandırmayı bulma şansınız artar.

Redmag ile içerik sitenizi oluştururken, aralarından seçim yapabileceğiniz üç farklı ana sayfa düzeni elde edersiniz. Farklı olmalarına rağmen, hepsi sitenizin ana sayfasında çok sayıda makalelerinizi gösterecek uzun biçimli bir tasarıma sahiptir. Umarım, bu tür bir düzen kullanarak, ziyaretçilerinizin iç sayfalarınızdan birine tıklama olasılığını artırırsınız. Bir makaleye tıkladıklarında veya bir iç sayfadan sitenize geldiklerinde, tercihlerinize bağlı olarak metin, resim ve reklamlar içeren güzel biçimlendirilmiş bir sayfa göreceklerdir. Redmag, makaleleriniz için bir dizi tek sayfa şablonuyla birlikte geldiğinden, her bir içerik parçası için doğru düzeni seçebilirsiniz.

Redmag, web sitenizin eğlence haberleri alanındaki büyük oyuncularla aynı özelliklere sahip olmasını sağlamak için birçok kullanışlı widget ile birlikte gelir. Bazı örnekler, trend makalelerinizi, en popüler makalelerinizi ve en popüler videolarınızdan bazılarını görüntülemek için widget’ları içerir.

Redmag AdSense konumları, daha fazla tıklama ve kullanıcı deneyimi üzerinde daha az olumsuz etki için stratejik olarak konumlandırılmıştır.

Truemag

Truemag , web sitelerinden reklamlarla para kazananlar, özellikle de Google AdSense kullananlar için optimize edilmiş, dergi tarzı bir WordPress temasıdır.

Reklam alanları, en popüler seçeneklerin tümü kapsanan çok çeşitli şekil ve boyutlarda gelir. Bunlar arasında kenar çubuğu reklamları, gönderi başlığının altındaki boşluk, ana gönderi içerik alanının yukarısındaki boşluk ve okuyucular sayfayı aşağı kaydırdıkça her zaman ekranda görünen yapışkan bir kenar çubuğu widget’ı bulunur.

Truemag, sitenizdeki reklamların ziyaretçilerinize hangi cihazı kullanıyor olursa olsun doğru şekilde sunulmasını sağlamak için duyarlı bir düzen de kullanır. Bu dergi düzeni temasının diğer özellikleri arasında tam genişlikte veya kutulu düzen kullanma seçeneği, çeşitli renk dış görünümleri ve güçlü WooCommerce entegrasyonu bulunur.

İlgili içeriği ve reklamları sitenin kenar çubuğu alanlarında göstermeyi kolaylaştırmak için, bu tema, yanlarında tam olarak hangi gönderilerin gösterileceğini tanımlama yeteneği ile birden fazla kenar çubuğu oluşturmanıza olanak tanır.

Çok fazla içeriğe ve yoğun bir yayın programına sahip bir web sitesi oluşturuyorsanız, bu dergi düzeni WordPress teması size reklamların nasıl görüntülendiğini kapsayan birçok seçenek sunar.

Bilge Mag

Wise Mag , Google AdSense dahil pek çok şekilde para kazandıran bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Ziyaretçilerinizin web sitenizden nasıl para kazandığını bilmelerini sağlayan bir bağlı kuruluş sorumluluk reddi beyanı gibi bağlı kuruluş bağlantılarını web sitenizde görüntülemek için iyi bir destekle Wise Mag, Google AdSense için de optimize edilmiştir. Bu sayede, tema dosyalarınızı düzenlemek veya herhangi bir koda bakmak zorunda kalmadan web sitenize ve içeriğine yeni reklamlar eklemeyi kolay bulmalısınız.

Web sitenizi Wise Mag ile kurarken, aralarından seçim yapabileceğiniz üç önceden tanımlanmış ana sayfa şablonu elde edersiniz. Bu şablonlar bloglar, çevrimiçi dergiler ve haber siteleri gibi içerik açısından zengin web siteleri için tasarlanmıştır, bu nedenle bu tür bir WordPress web sitesi oluşturuyorsanız Wise Mag yardımcı olabilir. Ana sayfa şablonları, web sitenizden çok sayıda pasaj görüntüler ve ziyaretçilerinize sitenize ulaşır ulaşmaz göz atmaları için geniş bir içerik yelpazesi sunar.

Wise Mag, sitenize her yeni makale eklediğinizde içeriğinizi mümkün olan en iyi şekilde sunmanıza yardımcı olan iyi bir sayfa ve gönderi şablonu seçkisiyle birlikte gelir. Wise Mag’in AdSense dostu özellikleri sayesinde, bu şablonların tümü reklamlarınızı görüntülemek için birçok yer içerir. Bu tür bir temadan beklediğiniz gibi, Wise Mag’in kullanıcı dostu kontrol paneli sayesinde siteniz için Google AdSense kodunu eklemek ve yönetmek çok basittir.

Ziyaretçilerinize olumlu bir kullanıcı deneyimi sunmanıza yardımcı olmak için Wise Mag ilginç bir şekilde canlı bir sohbet eklentisiyle birlikte gelir. Sitenizde bu isteğe bağlı özelliği etkinleştirmeyi seçerseniz, ziyaretçileriniz herhangi bir sorun çıkması durumunda sizinle gerçek zamanlı olarak sohbet edebilir, herhangi bir sorunla karşılaşırlar veya başka herhangi bir nedenle. Sitenizi Wise Mag ile daha etkileşimli hale getirmenin bir başka yolu, sitenize bir tartışma forumu eklemek için bbPress eklentisi desteğini kullanmaktır. Forum alanınızda reklam görüntüleyebildiğiniz için, bu içerikten kolayca para kazanabilirsiniz.

Yakında sunulacak ve bakım altında bir sayfa şablonu gibi birçok yararlı ekstraya sahip olan Wise Mag, Google AdSense içeriğini görüntülemeye hazır çok yönlü bir WordPress temasıdır.

Grimag

Grimag , web siteleri etrafında bir topluluk oluşturmak isteyenler için bir dizi eklentiyle sorunsuz bir şekilde entegre olan, WordPress için reklam için optimize edilmiş bir dergi temasıdır.

Reklam tıklama oranlarınızı artırmaya yardımcı olmak için bu tema, dikkatle seçilmiş bir dizi reklam yerleştirme alanı içerir. Her biri, Adsense yerleştirme yönergelerine uygunken, normal içeriğinizle mükemmel uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Reklam blokları duyarlı olduğundan, AdSense reklamlarınız bir masaüstü bilgisayarda olduğu gibi bir mobil cihazda da görüntülenecektir.

BuddyPress ve bbPress eklentilerini web sitenize entegre ederek, okuyucularınızın daha fazlası için geri gelmesini sağlamak için sitenize kolayca bir tartışma forumu ve sosyal ağ özellikleri ekleyebilirsiniz.

Grimag, modern ve minimal bir tasarımdan yararlanan bir dizi yatay ve dikey reklam alanına sahip bir temadır ve aralarından seçim yapabileceğiniz iki farklı renk görünümü ile birlikte gelir.

MagPlus

MagPlus , WordPress ile çok çeşitli AdSense’ten para kazanılan sties oluşturmanıza yardımcı olacak 40’ın üzerinde hazır web sitesi demosuna sahiptir.

WordPress ile içerik açısından zengin bir blog veya dergi oluşturmak istiyorsanız, bu da Google AdSense gibi bir hizmetle para kazanılırsa, MagPlus’ın birçok yararlı özelliği vardır. Yeni başlayanlar için, önceden oluşturulmuş web sitesi demolarının geniş koleksiyonu çok etkileyici. Kapsadıkları konu türlerinden bazıları moda siteleri, haber blogları, yemek web siteleri ve teknoloji dergileridir. Bununla birlikte, daha birçok seçenek var, bu yüzden MagPlus’ın neler yapabileceğini görmek için demo sayfasını incelemeye değer. Bir demo seçtikten sonra, sadece birkaç tıklamayla WordPress web sitenize aktarılabilir ve sizi temayı yapılandırmanıza ve kendi içeriğinizi yüklemeye başlayabilirsiniz.

Web sitenizin tam olarak istediğiniz gibi görünmesine yardımcı olmak için, MagPlus birinci sınıf bir sürükle ve bırak web sitesi oluşturucu aracıyla donatılmıştır. Araç setinizde önceden Görsel Besteci olarak bilinen WPBakery Sayfa Oluşturucu ile demo içeriğini özelleştirmek çok kolay olmalıdır. Ayrıca, kullanabileceğiniz birçok özelleştirme aracı, özelliği ve ayarı vardır, bu da MagPlus’ı bugün mevcut olan en esnek AdSense optimize WordPress temalarından biri yapar.

Para kazanma seçenekleri söz konusu olduğunda, Google AdSense reklamlarını web sitenizde görüntülemek için harika bir destek var. Yeni bir güncelleme sayesinde, artık Google AdSense reklamlarını web sitenizin AMP sürümünde görüntüleyebilirsiniz. Bu nedenle, web sitenizi daha da mobil uyumlu hale getirmek için Google AMP hizmetini kullanıyorsanız, akıllı telefon ve tablet kullanıcıları içeriğinize erişirken MagPlus temasıyla blogunuzdan, derginizden veya diğer tür sitelerden yine de para kazanabilirsiniz.

Büyük bir özellik listesi ve kullanıcılardan gelen çok sayıda olumlu geri bildirim ile MagPlus, bu en iyi WordPress AdSense temaları koleksiyonuna harika bir ektir.

DizzyMag

DizzyMag bir dizi farklı web sitesi türü için kullanılabilir – ancak bu temayı uygulamayı seçerseniz seçin, web sitenizin AdSense reklamlarınızdan en fazla tıklamayı alacak şekilde optimize edilmesini sağlayabilirsiniz.

Kutudan çıkar çıkmaz bu WordPress teması, modern bir portföy, dergi veya inceleme web sitesi oluşturmak için oluşturulmuştur. Bununla birlikte, biraz yaratıcı düşünceyle DizzyMag, bir dizi başka web sitesine uyacak şekilde kolayca değiştirilebilir. Çekici blog yazısı şablonları, bu temayı nasıl kullanırsanız kullanın, temel içeriğinizin yanında düzenli gönderiler yayınlayarak web sitenize daha fazla ziyaretçi çekmenize yardımcı olabileceğiniz anlamına gelir.

Bu temadaki AdSense noktalarının tümü duyarlıdır, bu nedenle web sitenizin görüntülendiği cihaza bağlı olarak reklamlarınız mümkün olan en iyi şekilde görüntülenecektir. Bu, sitenize nasıl erişilirse erişilsin daha fazla tıklama ve daha fazla gelir anlamına gelir. Bu AdSense odaklı tema, ücretsiz WooCommerce çevrimiçi mağaza oluşturucu eklentisiyle sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde oluşturulmuştur. Bu size, web sitenizde kendi ürünlerinizi listeleme seçeneği sunarak, çevrimiçi gelir elde etme yollarınızın sayısını artırır.

DizzyMag’in diğer önemli özellikleri arasında her gönderiye yorum ve derecelendirme ekleme yeteneği, çekici resim ve video galerileri, iki ana sayfa şablonu, bir dizi özel pencere öğesi ve çok daha fazlası bulunur.

DizzyMag, şık bir şekilde çevrimiçi para kazanmanın bir yolunu arayanlar için tasarlanmıştır ve çok yönlü yapısı sayesinde çoğu projeye çok iyi uymalıdır.

TrueMag

TrueMag , 10 önceden oluşturulmuş düzen yapılandırmasıyla birlikte gelen oldukça esnek bir video ve dergi WordPress temasıdır.

İster video portföyünüzü sergileyin ister web’de videolar yayınlayın, TrueMag, AdSense veya başka bir reklam ağını kullanarak bu içerikten para kazanma seçeneği ile size bunu yapmanın çekici bir yolunu sunar.

TrueMag, birinci sınıf Görsel Besteci sayfa oluşturucu eklentisi ve Slider Revolution eklentisi ile birlikte gelir ve birleşik perakende fiyatlarında toplam 49 ABD doları tasarruf sağlar. Bu iki entegrasyon, kendi özel sayfa düzenlerinizi kolaylıkla oluşturmanıza ve ayrıca sitenize güçlü içerik, resim ve video kaydırıcıları ve atlı karıncalar eklemenize olanak tanır.

Sosyal ağ, tartışma forumu ve üyelik uyumluluğu ile içeriğiniz etrafında bir topluluk oluşturmak TrueMag ile çocuk oyuncağı.

SympaGrid

SympaGrid , çok fazla içeriği ana sayfada ezici ziyaretçi çekmeden paketleyebilme özelliği ile hafif ve havadar bir tasarım sunar. Sonsuz kaydırma kullanımı, ziyaretçilerin web sitenizin her bölümünü ziyaret etmek zorunda kalmadan sunulan her şeyi tek bir yerde görmelerini kolaylaştırır.

Geliştiriciler, bu temaya, daha ilginç düzenler için içeriğinize birçok farklı türde sayfa öğesi eklemenize olanak tanıyan bir sayfa oluşturucu aracı da eklediler. Google AdSense desteği ile sitenizden para kazanmak, temaya yerleştirilmiş birçok reklam konumu ile basittir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*