Boutique

Boutique, WooCommerce mağazalar ve butikçiler için özenle tasarlanmış olan bir temadır.

Boutique, WordPress özelleştirilmesinde bulunan ayarları kullanarak özelleştirebileceğiniz basit ve herkesçe bilinen , rahatlıkla da  anlaşılır bir tasarıma sahiptir. Ürünlerinizi burada rahatlıkla satabilirsiniz, istediğiniz site dizaynını rahatlıkla da  uygulayabileceğiniz müşterilerinize sorunsuz, kusursuz bir hizmet kurmak amacıyla kurabileceğiniz en güzel temadır.

XStore

XStore, her çeşit mağaza, iş ve blog için kurulan  sitelere çok uygundur .çok uygun olan ve de  çok amaçlı bir e-Ticaret temasıdır. Size gerekli olan bütün özellikleri içeren, mobil ile  uyum icinde olup çok da kullanışlı olan bu tema ve size her  özelliğe kolaylık imkânı sağlayacak ve ürünlerinizi bu tema sayesinde herkesin görebileceği yerde tutup satabileceksiniz.

Shopkeeper

Shopkeeper, kişisel veya sanal bir mağaza açmak isteyen kişiler için oldukça kullanışlı ve güzel bir WordPress e-ticaret temasıdır.

Bu tema oldukça esnektir ve esnetilebilir bu yüzden istediğiniz şekilde de  ayarını kolayca yapabileceğiniz de bir temadır.

Bunu kullan bütün kullanıcılar için sunduğu  hızlı ve kullanımı çok kolay olan bu tema kullanıcıya ve tüm müşterilerinize her daim  en iyi şekilde performansını sunar.

The Retailer

The Retailer, En Çok Talep gören ve en çok satan WooCommerce Temalarından Biridir.

Site gezintisinde daha hızlı ve daha az karmaşık bir hale getirir, bu da siteye giren müşterilerinizi tutar ve kullanıcı çekmede büyük bir katkı sağlar. Ayrıca bu tema ürünlerinizi satmanıza ve müşterilerinize harika bir alışveriş imkanı sağlar.

MayaShop

MayaShop, popülerliği çok olan bir diğer temadır.

Böyle  popüler olmasının nedeni ise sınırsız düzen seçeneği ve sınırsız görünümü bulunduran çok yönlü bir WordPress E-ticaret temasıdır. Bu tema, size  istediğiniz gibi düzenleme yapabilme imkânı sunuyor. Arka plan rengi, yazı rengi site içine rahatça koyabileceğiniz widget’lar ile müşterilerinizin de dikkatini çekerek  ve hayran bırakabilirsiniz.

Flatsome

Flatsome, Şuana  kadar ki herkesçe ilgi görüp  En Çok Satan WooCommerce Temasıdır .Eğer WordPress üzerinden bir e-ticaret sitesi yapmayı düşüneceksiniz tam da doğru  temaya bakıyorsunuz. Flatsome, Themeforest’a en çok beğenilip en çok ilgi görün ve en çok  satandır.

Porto

Porto, ürünlerinizi satabilmek için size imkan sunan en iyi wordpress e-ticaret temalarından biridir.

Porto En yüksek puana sahip olan e-ticaret temaları arasındadır. Porto en iyi performansı sağlayabilmek  için çokça özelleştirilmiştir. Pingdom ve Google PageSpeed Insights gibi tüm web sitesin yaptığı test  performanslarından  yüksek puanla geçmiştir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*