Travellerlara Özel 2020’nin En Popüler WordPress Blog Temaları

Seyahatlerinizi insanlarla paylaşmak mı istiyorsunuz? Ve bunu nasıl yapacağınız hakkında henüz bir fikriniz yok mu? İşte şu an tam da olmanız gereken yerdesiniz! Bu makalemizde sizlere seyahat ve deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz blogunuz ve teması hakkında fikirler sunacağız. Böylece yazdığınız yazılarınızdan para kazanabilir ve daha çok seyahat etmek için yeni bir gelir elde edebilirsiniz. Hatta bu blog temalarını kullanmanız için yalnızca seyahat eden olmanız gerekmez, bir işletme sahibi iseniz ve işletmenizin adını daha çok duyurmak için de faydalanabilirsiniz. Herhangi bir kodlama veya teknik bir bilgiye sahip olmadan WordPress üzerinden oluşturduğunuz sitenize uygun en popüler seyahat blog temalarına gelin birlikte detaylıca bakalım.

1.    Adventure

Tam anlamıyla macera severler için tasarlanmış bir WordPress blog temasıdır. Gezgin, kâşif, maceracı ve sporculara en uygun olan Adventure modern ve şık tasarımıyla oldukça ilgi çekicidir. Hikâyeleriniz veya mekânlarınız kadar dinamik bir ana sayfaya sahiptir. Bunun yanı sıra Organic Customizer Widgets eklentisi ile farklı bir havası vardır. Blog yazılarınızı daha da dikkat çekici bir hale getireceğinden eminiz!

2.    Divi – Travel Blog

Seyahat yazıları, seyahat rehberleri, işletmeler ve birçok çeşitli alanda oluşturulan sitelere en uygun WordPress blog temasıdır. Yerleşik bir temadır. Özel yazı stili Listings sayesinde harita üzerinde notlar alabilir ve listeler oluşturabilirsiniz. Ayrıca Google Haritalar desteklidir. Bu sayede API ile dünya haritası üzerinde oluşturduğunuz listeyi paylaşabilirsiniz ve tema, ziyaretçilerinizin haritanızda bulunan yerleri değerlendirmesine olanak sağlar. Birçok çeşit sayfa şablonuna sahip olan Divi blog teması galeri, arama ve portföy gibi sayfalar içerir. Aynı zamanda sınırsız renk seçenekleri, kısa kodlar ve eşsiz birçok özelliği ile zevkinize göre sitenizi oluşturabilirsiniz.

3.    Infinite

Tam sayfa stilinde tasarlanmış sonsuz kaydırma özelliğinde bir WordPress blog teması olan Infinite, seyahat blogları için oldukça uygundur. Yapışkan başlığı, reklam noktaları, kaydırılan pencere öğeleri ile güçlü ve güzel bir görünüme sahiptir. Ayrıca WooCommerce destekli bir temadır. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucusu ile birlikte gelen Infinite teması, kullanıcı dostudur. Seyahat bloglarınızı, yazılarınızı ve fotoğraflarınızı kolaylıkla düzenleyip oluşturabileceğiniz popüler bir temadır.

4.    Daisy

Hem kişisel hem de seyahat blogları için en doğru tercih olan Daisy bir WordPress temasıdır. Seyahat deneyimlerinizi ve günlüklerinizi fotoğraflarınızla süsleyerek bu tema ile daha dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca telefon, tablet, bilgisayar gibi tüm cihazlarla uyumlu olan tema, blog sayfanızın her an her yerde harika görünmesini sağlar. Eşsiz bir stilde blog sayfanızı birçok çeşit blog düzeni, kenar çubukları, başlık stilleri ve yayın biçimleri ile zevkinize göre oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda Google fontunu, sosyal medya paylaşım butonlarını da eklemeniz mümkündür.

5.    Peak

Blog teması olmasının yanı sıra portföy, dergi, fotoğrafçılık gibi siteler için de uygun olan Peak bir WordPress temasıdır. Mesajlarınızı, kullandığınız cihazın ekran boyutuna göre ayarlar ve ızgara görünümünde tasarlanmıştır. Mega menü, gönderi düzenleme, kaydırılabilir pencereler, portföy kaydı gibi çeşitli harika özellikleri bulunan Peak teması, WooCommerce desteklidir. Kullanımı oldukça basittir. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucusu ile birlikte gelir ve özelleştirilebilir bir temadır.

6.    Traveler

Adı ile müsemma olan Traveler teması, seyahat severler için tasarlanmış bir WordPress blog temasıdır. Ancak fotoğrafçılar ve hikâye anlatıcılarının kullanımına da uygun bir temadır. Seyahat yazılarınızı, fotoğraflarınızı ve blog sayfanıza yüklemek istediğiniz her şeyi daha ilgi çekici hale getiren Traveler blog teması, birçok güzel özelliğe sahiptir. Instagram ile bağlantılı bir temadır ve orada paylaştığınız fotoğrafları blog sayfanızda görüntüleme seçeneğiniz vardır. Kolayca tasarlanabilen tema, WordPress Özelleştirici’yi de kullanır.

7.    GuCherry

Seyahatlerini paylaşmayı sevenler için özel olarak tasarlanmış GuCherry teması, seyahat fotoğrafçıları, turizm işletmecileri ve maceracılar tarafından da kullanıma uygundur. Ayrıca yaşam koçları, haber, dergi, tatil planlayıcılar için de uygun mükemmel bir tasarıma sahiptir. Özel widgetlar, reklam noktaları, resim kaydırıcılar ve sosyal medya paylaşım butonlarıyla sitenizi çekici bir hale getirir. Tamamen duyarlı bir WordPress teması olan GuCherry teması SEO uyumludur. Ayrıca RTL dil desteğine de sahiptir.

8.    Gema

Heyecan dolu bir seyahat blog sayfası oluşturmak istiyorsanız Gema teması tam sizin için tasarlanmış demektir. Oldukça cesur ve şık görünümü yazı ve fotoğraflarınıza ayrı bir hava katacaktır. Üstelik çok basit ve kullanımı da çok kolay bir WordPress temasıdır. Ayrıca kod yazmaya gerek duymadan temanızı kişiselleştirebilirsiniz. Kullanıcı dostu tema, çeşitli renk seçenekleri, yazı tipleri ve gerçek zamanlı canlı önizlemeleri ile blog sayfanızı dikkat çekici hale getirir. Mobil cihazlarla da uyumlu olan Gema teması, tamamen duyarlı bir temadır.

9.    Trawell

Video arka planı ile web sitenize eşsiz bir görünüm katan Trawell bir WordPress blog temasıdır. Seyahat yazıları, turizm işletmeleri, maceracılar ve seyahat dergileri için özel olarak tasarlanmış bir temadır. Bir harita üzerinde ziyaret ettiğiniz ülke ve kıtaların sayısını ziyaretçilerinize sunar. Yapışkan gezinme menüsü, görüntü optimizasyonu ve daha birçok farklı özellikler ile birlikte gelen tema, zevkinize göre özelleştirilebilir. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile uyumlu bir temadır.

10. Camera

Fotoğraf tutkunu kişiler için eşsiz bir tema olan Camera, seyahat blogları için de uygundur. Seyahatleriniz esnasında çektiğiniz fotoğrafları kalitesi düşmeden yayınlayabileceğiniz gibi fotoğraflarınızın hikâyelerini de ekleyebilirsiniz. Oldukça sade ve zarif tasarıma sahip bir temadır. Gezinme menüsü, widgetlar, kenar çubukları ve sosyal medya paylaşım butonları ekleyerek sitenizin ziyaretçi sayısını artırabilirsiniz. Ayrıca tüm cihazlarla uyumlu tema, kullandığınız cihaza göre ekran boyutunu ayarlar. SEO desteklidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*