WordPress Total Travel Blog Teması

Seyahat veya kişisel bir blog sayfası oluşturmak istiyorsanız, WordPress Total Travel Blog teması işinizi oldukça kolaylaştırır. Kolaylığın yanı sıra çarpıcı tasarımı ile de web sitenizi dikkat çekici hale getirir. Seyahat deneyimlerinizi, maceralarınızı, konaklama mekânlarınızı, gezip gördüğünüz yerleri ve daha birçok paylaşımlarınızı ekleyebileceğiniz bir temadır. WordPress’in Total teması ile oluşturulan bu temayı gelin birlikte detaylıca inceleyelim.

Total Travel Blog Teması Detayları

WordPress’in Total temasıyla oluşturulmuş demo temalardan biri olan Travel Blog teması, birçok farklı özelliğe sahiptir. Total Travel Blog teması, 1 ile 4 arası sütun sayısı, kılavuzları, duvar kağıtları, sınırsız renk seçenekleri ile kendine has bir blog düzenine sahip bir temadır. Google fontları, site genişliği, portföyler, sosyal medya paylaşım butonları gibi tüm özellikleri özelleştirilebilirdir. Ayrıca birçok artısı olan temanın Visual Composer Page Builder ile gelmesi de bu artılarından biridir. Bu artısı ile canlı özelleştirici ile sayfa oluşturmanız oldukça hızlı ve kolay olacaktır. Web sitenizde yayınlamak için yazdığınız blog yazılarınızın biçimlerini temanın sunduğu seçenekler ile kolayca düzenleyebilirsiniz. Sürükle ve bırak sayfa düzenleyicisi ile de birçok kolaylık bir arada gelir. Otomatik kayıtlı blog seçenekleri içerisinden gelişmiş medya, başlık, içerik, meta ve sosyal medya paylaşım butonları gibi birçok farklı öğe seçebilirsiniz. Bu şekilde hazır sunulan seçeneklerin yanı sıra kendi yayın düzeninizi baştan sona kendiniz oluşturabilirsiniz. Bunun için de dinamik yayın şablonlarını kullanma imkânı sunar. Aynı zamanda Flow-Flow Social Streams, bbPress Forum, WooCommerce, GoPricing, Contact From 7 gibi birçok çeşitli fantastik eklentileri ile uyumludur. Diğer popüler temalardan çok farklı olan Total Travel Blog teması hem kullanıcı hem de geliştirici dostu özelliklere sahiptir. Ayrıca birden fazla snippet ve web site oluşturulabilen özel filtreler ile tasarlanmıştır.

Total Travel Blog Teması Özellikleri

Bir önceki başlığımızda Total Travel Blog temasını detaylı bir şekilde inceledik. Şimdide bu başlığımız altında temamızın genel özelliklerini liste halinde ele alalım.

  1. Yoast SEO Uyumlu
  2. Visual Composer Page Builder
  3. WooCommerce Uyumlu
  4. Mobil Cihaz Duyarlı Tasarım
  5. 100’den Fazla Sayfa Elemanı
  6. Özel Öğe Animasyonları
  7. Templatera Eklentisi
  8. Layer Slider
  9. WPML Uyumlu
  10. bbPress Uyumlu
  11. Ses ve Video Desteği
  12. RTL Desteği
  13. Çocuk Teması
  14. Slider Revolution
  15. Header Builder
  16. Portföy, Personel ve Görüş Tipleri
  17. Sınırsız Renk Seçeneği
  18. Canlı Özelleştirici
  19. Footer Builder
  20. 840’dan Fazla Google Fontları
  21. Simge Fontları
  22. Sosyal Medya İle Entegre
  23. Geliştirici Dostu
  24. Kullanıcı Dostu
  25. Kolay Demo İçe Aktarma
  26. Özgün Sayfa Düzeni
  27. Yapım Aşamasında Özel Tasarımı
  28. Özel Mesaj Biçimleri

Şeklinde birçok özellikleri ile Total Travel WordPress Blog teması, kullanıcılarına farklılık sunar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*