Themeforest Hakkında Bilgi

Web Master olarak da adlandırabileceğimiz ve dünyaca ünlü Envato Market bünyesinde bulunan ve dünyanın en iyi 500 sitesi arasına girmiştir.

WordPress, Drupal, gibi CMS premium, yani şöyle ki  kaliteli temalara erişebileceğiniz bir platformdur.

Sadece CMS tür değil, HTML şablonları, e-ticaret yazılımları gibi Eklenti ve modüllerin de satıldığı yer olan Themeforest ‘ta aradığınız yüzlerce hatta binlerce kaliteli ve profesyonel tema ve şablonlara ulaşarak satın alabilir veya kendi ürünlerinizi satabilirsiniz.

Themeforest’ın yaptığı resmi açıklama olarak yapılaması şu şekilde yapılabilir. WordPress kullanıcıları  Themeforest  premiumu, yani belirli bir ücretin olduğu tema ve eklenti marketidir.

Herkesin bütçesine uygun teka ve eklentilerle WordPress kullanıcılarının en çok tercih ettiği ve sürekli büyüyen bir pazardır.

Açtığınız WordPress altyapısının oluşturduğu sitelerinizin profesyonel bir görünün sunmaları için premium tema kullanmak kaçınılmazdır.

Themeforest ‘ten tema alanlarında ki en büyük sıkıntıların birisi de, temayı sistemlere yükledikten sonra temanın demosuyla aynı görünümü yakalayamamasıdır.

Themeforest’a Üye Olmak İsteyenler Nasıl Üye Olur?

1- Öncelikle sitenin giriş sayfasını açmalısınız daha sonra açılan sayfanın sağ köşesinde bulunman Sing In butonuna tıklayarak giriş formuna ulaşmalısınız. Ondan sonra da Formun altındaki Create an Envato account yazısına tıklıyorsunuz.

2- Daha sonra yönlendirildiğiniz sayfaya üyelik bilgilerinizi giriyorsunuz agree to the Envato Privacy Policy kutucuğunu işaretleyip Create Account butonuna tıklıyorsunuz.

3- Üye formuna kayıt olmak için girdiğiniz mail adresine gidip gelen maili Confirm Now butonuna tıklayarak onaylıyorsunuz.

4- Yönlendirildiniz sayfada Your Location kısmını Turkey olarak seçiyorsunuz. Eğer kampanya ve tanıtımlardan haberdar olmak istiyorsanız da Email Newsletters kutusunu işaretliyoruz. Terms and Conditions kutusunu da işaretleyip All good, let’s go! Yazısının butonuna tıklayıp üyelik işlemini tamamlıyorsunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*