Sumo Eklentisi

Sumo bir WordPress eklentisidir. Bu eklenti web sitesi trafiğini arttırmaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış bir eklentidir. Uygulamaları, HTML destekleyen bir siteyle beraber kullanmanıza olanak tanır.  Kurulumu ise daha da kolay bir hale getiren WordPress eklentisi olarak çıkar. Sosyal medya düğmelerini de rahat bir şekilde ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda tıklanma oranı oldukça yüksek bir arayüzü vardır. Facebook, WhatsApp, Twitter gibi geniş bir hizmet alanını destekler. Kolay kullanılan bir arayüz tasarımı vardır. Paylaş düğmelerinin boyutlarını değiştirebilir ve farklı yönlerini de özelleştirebilirsiniz. Mobil cihazlarla uyumlu farklı düğme yerleşim yerleri bulunur. Sumo e posta listenizi büyütüp, çevrimiçi satışları oluşturmak adına güçlü bir eklentidir. 37 binden fazla işletmenin kullandığı bu eklenti satın alma işlemlerini yapabilmek adına oldukça kullanışlıdır.

Sumo Eklentisinin Yapabilecekleri

  • Web sitenizde yer alana zamanlanmamış olan pop-up’larla beraber e-posta listenizi daha da genişletebilirsiniz.
  • Pazarlama e-postalarını, abonelerle iletişim halinde olmak için zamanlayabilirsiniz.
  • E-ticaret entegrasyonu ve özelliklerini kullanarak alışveriş sepetlerini yarıda bırakarak giden müşterileri geri kazanmaya çalışın. Ortalama sipariş miktarını daha arttırın.

Temel Özellikler

E-Posta Listenizi Genişletin

Ziyaretçiler web sitenize göz attıktan sonra bunları takip etmek ve müşterilere dönüştürmek adına e-posta adreslerini toplayabilirsiniz. Bunu kaydolma formları ile sağlayabilirsiniz. Bu sayede e-posta listenizi daha büyütmüş olacaksınız ve müşterilerinizi daha iyi bir şekilde güncel içerikler hakkında bilgilendirebileceksiniz. E-posta listenizin genişlemesi bu manada oldukça önemli adımlardan biridir.

Takipçilere Mail Atın

E-posta listenize eklediğiniz abonelere hoş geldin e-postası yollayabilirsiniz. Bunun dışında kampanyalarla ilgili bilgi verebilirsiniz. Bu e-postaları da otomatik olarak gönderip abonelerinizle olan ilişkilerinizi geliştirin.

İçerik ve Ürün Paylaşımı Yapma

Web sitenize zahmetsiz olan paylaşım butonları ekleyin. Ziyaretçiler sitenize geldiği zaman ürünlerinizi sosyal medyada bulunan kişilerle paylaşmasına izin verin. Bu sayede site içi trafiğinizin artmasına yardımcı olacaksınız.

E-Ticaret Özellikleri

Sumo, sipariş değerinizi arttırmaya yönelik bir eklentidir. Farklı formlarla beraber teklif ve indirimler oluşturabilirsiniz. WooCommerce ile gayet iyi bir şekilde entegre olarak çalışır.

Ücretsiz Müşteri Desteği

Çevrimiçi dönüşümleri ve satışları arttırmaya yönelik özel müşteri deneyimi sunmanız oldukça işe yarayacaktır. Sumo’dan yararlanarak ziyaretçilerinizi ve müşterilerinizi daha da arttırmış olacaksınız.

SEO Dostu

Google’ın en SEO yönergelerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede arama motorlarında ön plana çıkarak daha fazla satış yapmanıza yardımcı olacaktır. Bu eklentiyi kullanmanız oldukça işinize yarayacaktır.

Kullanma Kolaylığı

Sumo’yu oldukça basit ve hızlı bir şekilde kurabilirsiniz. Ücretsiz kullanım imkânı sayesinde sitenizde kullanabileceğiniz bu eklenti ile web sitenizi daha da geliştirmiş olacaksınız. Sitenizin müşteri trafiğini arttırmaya yardımcı olacak eklentilerden biridir.

Sumo Eklentisine Eklenen En Son Güncellemeler

  • E-posta listesini büyüt kısayolu eklenmiştir.
  • Sepeti terk etmeyi azaltan bir kısayol eklenmiştir.
  • Güncellenen sumo kontrol paneli ile daha iyi bir hale gelmiştir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*