Studiopress Agency Pro WordPress Ajans Teması Nedir

StudioPress Agency Pro, her türden ajans ve girişimci için en iyi olan güzel bir WordPress temasıdır. Agency Pro ajans teması sayesinde var olan ana sayfanızı üç farklı ana sayfa ögesiyle değiştirip kişiselleştirebilirsiniz. Genesis’in alt tema çerçevesi StudioPress’e göre, çalışması için Genesis’in çerçeve temasına ve Agency Pro alt temasına ihtiyacınız var. Alt temanın bir önemli görevi vardır. Bu da, ana temanın yapabildiği tüm işlevleri yapabilme gücüne sahip olmasıdır. Sitenizde alt temaları kullanmak, güncellemeden sonra temaları kaybetme endişesi duymadan ana temada ince ayar yapmanıza yardımcı olabilir. Neden alt konuların gerekli olduğu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Genesis çerçevesi oldukça güçlü bir şekilde kodlanmıştır. Bu kodlama ise hızlı, hafif ve esnek bir şekilde oluşturulmuştur. Tüm diğer Genesis alt temaları gibi, Agency Pro’nun duyarlı tasarımı, birden çok düzen, içerik haritası ve dijital gezinme gibi yerleşik özelliklere sahiptir. StudioPress Agency Pro temasını kullanarak, profesyonel hizmetlerinizi sergilemek için özelleştirilmiş bir ana sayfa düzeni elde edebilirsiniz. Tema ayarlarında, web sitesinin varsayılan düzenini seçebilirsiniz. Agency Pro ile, her gönderi ve sayfa için ayrı ayrı düzeni de seçebilirsiniz. Ayarlamalar yapmak için metin düzenleyicinin altındaki “Düzen Ayarları” kutusunu kullanabilirsiniz. Diğer birçok StudioPress teması gibi, Agency Pro da açılış sayfası şablonlarıyla birlikte gelir. Gezinme menüsü, web siteniz için üstbilgi ve altbilgi olmadan kolayca özel açılış sayfaları oluşturmanıza olanak tanır; Agent Pro, sayfaya özel komut dosyalarını temalara kolayca uygulamanıza olanak tanır. Kodu, metin düzenleyicinin her sayfasında bulabilirsiniz. Özel izleme, dönüştürme optimizasyonu, vb. Özelleştirici seçeneğine komut dosyaları eklemek için uygundur ve 5 farklı renk şeması arasından seçim yapabilirsiniz. Studio Press temassı aynı zamanda kullanıcıya sınırsız arka plan rengi de sunmaktadır. Arka plan rengini seçmek için ise iki yol vardır.

Satın aldıktan sonra, tüm yerleşik özellikler ve demo siteleri gibi sitenin nasıl kurulacağını açıklayan kapsamlı belgelere erişebileceksiniz. Temayı daha da özelleştirebileceğiniz Genesis çerçevesinin kod parçalarının tam bir listesini de alacaksınız. Agency Pro’yu tek seferde satın alabilir ve temayı sınırsız sayıda web sitesinde kullanabilirsiniz. Sınırsız e-posta desteğine de erişebilirsiniz. StudioPress teması özellikle müşteriye verdiği desteğin kalitesi ile bilinir. Müşteri desteği aynı zamanda oldukça hızlıdır. Agency Pro’yu kullanmak size oldukça keyif veriyorsa, StudioPress Pro Plus tam tema paketi de kullanıcıyı aynı derecede memnun etmektedir. StudioPress Agency Pro ajans teması sayesinde uygulamanın destek ve güncellemelerinden hızlı ve kaliteli şekilde faydalanmak mümkündür. StudioPress temalarına anında erişebileceksiniz ana sayfasındaki bazı komutlar şunlardır:

  • 2 Kenar Çubuğu: Tema birincil ve ikincil olmak üzere 2 kenar çubuğu ile gönderilir.
  • Sağ üstbilgi: Bu içerik alanı genellikle logo veya site başlığının yanında görüntülenir. En iyi arama formları veya özel menülerle kullanılır.
  • Ana Sayfa Yukarı: Bu widget, göze çarpan bir harekete geçirici mesaj içeren bir hoş geldiniz mesajı eklemek için kullanılabilir ve ana sayfanızın üst kısmında görünür.
  • Orta saha: Portföyünüzü bu widget alanında paylaşabilirsiniz.
  • Ana Sayfa Alt: Deneme sayfasında, bu bölümde en son makaleler gösterilir.
  • 3 Altbilgi: Agency Pro üç altbilgiyi destekler.
  • Girişten Sonra: Bu widget alanındaki içerik tek girişlerden sonra görüntülenecektir. Bu alan, banner’larınızı tanıtmak için en uygundur, e-posta listenizi oluşturma, vb.

StudioPress Agency Pro, ajanslar ve yeni başlayanlar için web siteleri oluşturmak için en iyisidir. Kısacası, widget’lı bir ana sayfa, beş renk stili ve bir açılış sayfası şablonu ile birlikte gelir. Temanın kullanımının kolay olduğunu ve diğer birçok özel temanın şişkinliği olmadan yeterli özelleştirme seçeneğine sahip olduğunu gördük. Tema, hızlı, hafif ve iyi kodlanmıştır. En önemli özelliği ise tek seferlik bir ücret karşılığında sınırsız destek ve güncelleme veriyor olmasıdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*