Listify

Kendi dikkat çeken sitenizi oluşturmak ya da otel restoranlar turizm için gerekli aranan siteler yaratabilirsiniz. Çevrimiçi listeleme ve listeleme sitenizi oluşturmak adına ihtiyaç duyacağınız tüm özellikleri size sunabilir.

Listify’ı bu anlamda yüklemek WordPress yükleyicisini kullanımı oldukça basittir bu anlamda her adımda size kılavuzluk yapacak ve yönlendirecektir. Böylelikle her adımda gerekli eklenti ve önerilen eklentiler hakkında bilgilendirilirsiniz. Kolay düzenleyici oluşu kendi web sitenizi oluşturmada yardımcıdır. Demo içeriğini de tek tıkla yapabilirisiniz

Modern işletmelerin başarılı olması ve Listify’in bu bölümünde son derece iyi puan alması modaya uygun olması modern tasarım kadar önemlidir. Bu tema sitenin daha profesyonel görüntüsünü yakalanır. Ayrıca modern ve temiz tasarımlıdır. Mobil ve tablet kullanan kullanıcılar için sorunsuz bir deneyim sunar temadır.

Tema sonsuz tasarım seçeneği mevcuttur. Sahip olduğu sitil kiti sayesinde markanıza uyum sağlayacak bir biçimde şekillendirme yaparsınız. WPBakery tarafından sürükle bırak sayfa oluşturucusu temanızın görünümünü değiştirmek istediğinde sorun ile karşılaşmazsınız.  Tasarımlarla uğraşabilir ve stil kitlerinin güzel tasarımlarından tercihte yapabilirsiniz.

Liste yönetimi ile dizin listelerinizi yönetirken tam kontrol elinizdedir. WordPress panosundaki listelerin kolay işlemle ekleme seçeneğine sahip olursunuz. Listifyf orm aracıyla gönderilmesine ya da sitede var olan listelerin taleplerini kolaylaştırır.

WooComerce ile kullanıcılardan giriş istemek veya giriş oluşturulması için ücret talep etmesine fırsat verir. Listeler bu anlamda kategori konum ve liste türlerini kullanarak düzenleme yapabilirsiniz.  Her listeniz bu anlamda ayrıntılı olabilir ve çalışma saatleri telefon numaraları web sitesi resimler vb web sitenizde hangi bilgilerin görünmesine siz karar verirsiniz.  Bireysel sonuçlara tıklanma söz konusu olan girişle arka uca girilen bilgileri ayrıntılı verir. Aranan bilgiler sunmak için oldukça şık olan tema filtreleme istemi ile de çarpıcı tasarımı kullanarak göz dolduruyor.

Temanın ek özelliklerinden biride web siteleri oluşturmaya olanak sağlayan özellikler dopdoludur. Tema özellik ve işlevselliklerini kullanarak zengin özellikler sunmayı başarmaktadır. Esnek olan bu tema emlak işlemleri çocuk aktivite işlemlerine dair listelerine   birçok iş alanına kadar amaçlar için kullanmaya müsaittir.

Listify ziyaretçi konum üzerinden tespit yaparak deneyim sağlamak için Coğrafi Konum teknolojisini kullanır. Tema ile yüksek sıralamalarla yardımcı olmak için ek olarak WordPress SEO eklentileri de kullanılabilir. Bu anlamda web sitesinden para kazanmak için esnek ve farklı olanaklar sunar. Kullanıcıdan bir giriş oluşturması istenir ya da aylık ücret karşılığı abonelik alternatifleri sunabilir. Bu sitelerden gelir elde edebilmek için neler yapılabilir?

Girişleri özelleştirin ve kullanıcıları görüntülemek için ücretlendirme yapılabilir.

Reklam alanları sağlayarak reklam geliri sağlanabilir.

Kullanıcılardan rezervasyon randevu almak için ücret alınabilir.

Öne çıkan doğrulanmış listelenen daha fazla ödeme alınabilir.

Kullanıcıların erişimi ücretlendirmek adına web sitesini tam anlamıyla özelleştirilebilir.

Bu teme ücretli bir tema olup aylık ya da yıllık destek alınabilir. İstediğiniz bazı özellikleri ücretli ya da ücretsiz eklenti kullanarak tedarik edebilirsiniz.  Bu temanın tedariki ile geniş kapsamlı belgelere kuruluma özelleştirmelere tüm işlevlere sahip olursunuz. Etkileyen özel seti sayesinde görünümüyle çok yönlü bir WordPress listeleme teması olarak karşımıza çıkar. Özelleştirilebilir bu tema çok çeşitli amaçlara hizmet ettiğinden çevrimiçi liste oluşturmak için uygun bir araç olabilir. Oldukça duyarlı ve düzene sahip bu tema tasarımı ile çağdaş ve geniş kitlelere ulaşmaya imkan sağlayacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*