Bir Blokta Olması Gereken WordPress Eklentileri

İçerikleri iyi organize ederek başarılı blok oluşturabilirsiniz. Bu anlamda WordPress  blog eklentilerini kurup ayarlamalarını yapın. İnsanların bloglara ilginin günden güne artış gösterdiğini görüyoruz.

Yoast SEO

Blok siteleri için gerekli eklentilerdendir. Bütün internet sitelerinde kullanılan bu eklenti birçok bildiğimiz arama motorlarında sizi üst sıralara taşıyacaktır. Öğretici şekilde yapılması gerekenleri anlatır. WordPress kullanıcıların gözdesi olan eklentidir.Web sitenizi arama motorları içinde temel kitlelere görünürlüğünü artırır.Tüm bunun yanında ücretsiz bir eklentidir.

Özellikleri

Anahtar kelime optimizasyonu

Postalar için kategoriler ayarlamak ve kontrolü

İçerik trendleri

Okunabilirlik Kontrolleri başka fazla özellik bulundurması

Ücretli versiyonu ilerde alınabilir.

Jetpack

 Blog siteleri için yararlı eklentilerdendir. Spam filtrelemede kötü amaçlı yazılımların denetlenmesinde saldırı korumasında yardımcıdır. İzinsiz girişlere izin vermez. En çok kullanılan eklentilerdendir. 7/24 site güvenliği yetkisiz oturum açmalarına karşı koruma sağlayan güvenlik detayıdır. Temel koruma ücretsizdir.

Özellikleri

İstenilen tasarım için güçlü özelleştirme araçları

Hızlı mobil deneyim

Saldırı korumalarında üst düzey güvenlik

Tek gösterge üzerinden fazla web sitesini yönetebilirsiniz.

Ninja Forms

Her blok sitesi ve sitede iletişim sayfaları mutlaka olmalıdır. Bu sayfalar kullanıcının size kolay ulaşmasını sağlar. Bu eklenti hız anlamında siteyi yormayan eklentilerdendir. İstediğiniz zaman form oluşturup değişimler yapabilirsiniz.

Özellikleri

Yeni başlayanlar için oldukça kolaydır

Tasarımcı olmadan da güzel formlar yapabilirsiniz.

Gelişmiş özel ayarları yaparken geliştiriciye ihtiyacınız kalmayacaktır.

Ödeme ve bağış sistemi dahil olmak üzere fazla özelliğe sahip

wpDiscuz

Okuyucularla iletişimi sağlamak adına yorum bölümünü iyi takip gerekir. Yazdığınız yazılar hakkında yapılan yorumları görmek her zaman avantajınız olacaktır. Yorumlar bölümünü eklemek için kullanılan eklentidir. Özelleştirebilir form ve alanlara sahip olursunuz. Bu eklentiyi ücretsiz kullanırsınız.

Yet Another Related Post Plugin

Bu eklenti ile siteniz için gereken yazıları bulup paylaşır. Yazınızın içeriğine uygun yazıları ilgili yazılar kısmını oluşturur. Yazılarınızı istediğinize göre ayarlayabilirsiniz. Bu eklenti ile site ziyaretinin artması SEO’nuzuda etkileyecektir. Ücretsiz kullanımı mevcuttur.

Özellikleri

İlgili yayın ve sayfalar

Şablon yapar

Sitedeki ilgili içerikleri sunar

PHP Setting

Sitenizde yeni bir eklenti ya da tema kurduğunuzda demo yüklemesi sırasında hatalar çıkabilir. Php ayarlarının doğru yapılması bu anlamda çok önemlidir.

E-ticaret için gerekli eklentiler

Ticari anlamda büyümek ve daha çok kazanmak için fırsatları yakalamak istiyorsanız doğru e-ticaret eklentisini seçmelisiniz.

WooComerce

Daha fazla ve tema ve özellik ekleyen eklentidir.

WPForms

Müşterilere geri dönüp soruları olması anlamında işletmelerin müşteri ve kendileri ile iletişimi kolaylaştırmak için kullanılan eklentidir. Hızlı bir iletişim formu ayarlamanıza bu eklenti cevap verir. Sürükle bırak işlevlerini kullanabilir birkaç tıklama ile kolayca formları oluşturursunuz. Sipariş formları hazırlarsınız. İşlevleri artırmak gelişmiş seçeneklere sahip olmak isterseniz Pro sürümünü kullanabilirsiniz.

OptinMonster

Sitenizi terk eden kullanıcıları geri kazanmak için   E-posta abonesi olmalarını  isteyerek geri dönüşüm kazandırmanıza yardımcı olabilir.

Veeqo

Hepsini bir arada barındıran E-ticaret çözümüdür. Tedarikçilerden mal alımı paketleme, toplama  , nakliye gibi işlemleri yönetirsiniz.

Envira Gallery

Ürünleriniz bir galeri yardımıyla müşterilerinize göstermenize yardımcı olur. WordPress’te mobil uyumlu galeri oluşturmanıza yardım eder.

BackupBuddy

Güvenlik her işletmenin en önemli konusudur. Veri kaybınızın olmaması için herhangi bir saldırı durumunda korumak amaçlı olan eklentidir. Belli zaman ve süreçte bu anlamda yedekleme yapar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*