Jupiter Çok Amaçlı WordPress Tema İncelemesi

Her çeşit web sitesine uyan çok amaçlı WordPress temasıdır. Özelliklerini kullanıcılara getirisini inceleyelim. Bu tema Themeforest pazarında yer alır. Bağımsız bir digital ajans arbees tarafından bu temalar konusunda uzmanlaşmış ekip tarafından yaratıldı. Bu amaçla şirket bugüne üç WordPress teması 21 grafik tasarım öğesi hazırlamıştır. Buradan anlaşılıyor ki en çok satan tema listesinde liste başında yer alır. Haftanın en çok satanları listesindedir. Web’deki en iyi digital deneyimleri tespit edip izlemiş ve yaratma felsefesiyle yola çıkan Arbees üst düzey tasarımlar için çözümler üretmeyi kesintisiz deneyimleri severek ürettiklerini ifade eder.

Acemi olarak bile kullanımının kolay olduğu birçok özellik sahibi ve özelleştirmeye olanak vermesi tasarımın şıklığı ve modern oluşu bu temayı eşsiz kılıyor kullanıcı yorumudur. Jüpiter her çeşit WordPress desteğe sahip web sitelerinde kullanıma uygun olan bir tema olarak karşımıza çıkar. Bu anlamda bu birinci sınıf temanın kullanıcıları için gereken kolaylığı ve sağlayacak özellikleri de beraberinde getirir. Jüpiter tema önceden yüklenen onca teması ile şablonların esnek kullanıma hazır şekliyle size ulaşır. Bununla birlikte eğitim yemek sağlık kişisel işletme ve mağaza olmak üzere altı ana bölümde toplanmaktadır.

Kullanıcılar kendi sitelerine uygun olan bu bölümlerden seçerek sadece birkaç tıkla uygulamaya başlayabilir. Var olan bu şablonların tasarım ve düzene sahip oluşu kullanıcılarını da sitesinin tasarım ve görünümlerine bolca alternatif sunar.  Tüm bu özellikler içinde Jüpiter tama içindeki sürükle bırak oluşturucu ile size hazır gelir. Bir tuval üzerinden öğe seçmeniz ve istediğiniz yere sürüklemeniz yeterli olacaktır. Bu da kullanıcılarına kendi düzenlerini oluşturmak için büyük olanak sağlar. Kişiselleştirebilir yapısını kolay ve esnek hale uygun getirir. Jüpiter piyasalar içindeki WordPress’in sürükle ve bırak sayfa oluşturucularından Visual Composer’le birlikte size ulaşır.

Çoğu Premium WordPress temaları gibi birçok tema ve özelliği mevcuttur. Bu özelliklerin yönetici tarafından yönetilmesi yeni bir kullanıcı tarafından karmaşık gelse de Jüpiter için insanlar için yapılmış kullanımı kolay yönetici panelini kullanımınıza sunar. Bu sitenize kolayca içerik eklemenizi karmaşık panellerle uğraşmazsınız özelleştirme sağlayabilirsiniz.

Jüpiter teması dünyanın en ileri arasındaki ticari platformlardan biri olan WooComerce  ile de tamamen uyum gösterir. İş yeriniz için şablonlarınızı Jüpiter hazır olarak size sunar. Oldukça da güzel tasarımları kullanmanıza yardımcı olur. Ürün ekleme satış üretme anlamında birçok işinizi kolaylaştırmak için vardır. Jüpiter hazır portföy ile kullanıma hazır destek için yanınızda olacaktır. Oldukça güzel olan bu portföyün şablonlarını kullanarak tasarım ve düzeniniz kurar sonra da özelleştirirsiniz. İşin yönetici kısmında WordPress yönetici panelinden öğeler ekler ve yönetimini kolaylaştırır. Üç farklı portföy stilini kullanımıza açıyor.

Kısa kodlar WordPress sitenize öğe eklemenin en kolay yoludur. Çoğu kodların tema sayfaları kodu gibi fazladır. Yüzü aşkın kısa kod ile yeni düzeye geçersiniz. Bu kodlar sayesinde kendi kişiselleştirme seçenekleriyle oldukça da esnektir. Başlıklar ve arka planlar siteyi ilginç hale getirir. Jüpiter ise yeni başlık özelleştiricisi ile başlıkları özelleştirmenize de olanak sağlar. Tam ekran arka plan ve sınırsız renkler sizi bekler. Yenilikçi ve modern tema kullanılır birçok özelliğe sahiptir.

228 Demo

81 Blog Stilleri

14 Özel aletler

10 Özel gönderi

1660 üstü simge

Tam sayfa kaydırma slayt gösterileri

WPML uyumlu

Mobil duyarlı

Gerek başlangıç için yeni olun ister tecrübeli herkesin mutlaka yardıma ihtiyacı olabilir. Geniş destek almak bu anlamda önemlidir. Kapsamlı yüzün üzerinde dokümantasyon ile hazırdır. Başlangıcınıza yardımcı olmak adına eğitici videolarla gelir. Bu sizi lisanslı bir kullanıcı yapacağından geliştiriciden alınan yardımlar için temanın destek formuna da ulaşırsınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*