Jannah Teması Ve Özellikleri

Haber teması açısından wordpresste bulunan bu tema diğer temalar kadar önemli olup onlarla bazı konularda rakip bir halde  bulunmaktadır. Ortaya koymuş olduğu hizmetler herhangi türde yer alan bir web site tarafından kullanılan bu temada, yine 27 adet önceden üretilmiş olan tek tıklamayla aktarılabilen demosuyla hizmetleri gerçekleşmektedir. Kendinize ait olan yazı tiplerinizi burada mevcut olan yazı tiplerini beğenmediğiniz ya da güçsüz gördüğünüz takdirde kullanabileceksiniz. Mevcut seçenekler sizin için yetersiz kalmışsa bu şekilde ortaya koyduğunuz yazı tiplerinden faydalanmanız mümkün olacaktır.

Kendisi birçok yazı tipini içermektedir ve farklı versiyonlarla kullanıcının hizmetine sunulmuştur. Sitelerin ortaya koyduğu performansları artırmak açısından birçok aracı kullanıcılarına veren bu tema zarif temalarını tamamına ek olarak vermektedir. Ads ile article inline, Gutenberg support, gdpr comliance support da dahil olmaktadır. Site taşıma eklentisi bu temada özellikle dikkat çeken bir nitelik olarak karşımıza çıkmaktadır. En hızlı wordpress temaları arasında kendisine önemli bir yer edinen bu tema kısa kodları yitirmeyecek bir biçimde ve 17 farklı temasından yazılarınızın verilerini taşıma işlemlerinde kolaylık sağlamaktadır.

Pek çok açıdan kolaylık sağlayan bu tema diğer temalar gibi önemli işlevler üstlenmekte ve bu şekilde kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Ortaya koymuş olduğu tasarım ve seçenekleriyle birçok çeşitliliği kullanıcıya sunan bu tema farklı yazı tipleri içermesiyle de sitelerde değişik yazıların kullanılmasına fırsat vermiştir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*