Impreza Çok Amaçlı WordPress Tema İncelemesi

En iyi temalardan bir tanesi olan bu tema çok fazla satış gerçekleştirmiştir ve dünya genelinde en çok talep gören temalar arasındaki yerini almıştır. Herhangi bir kod bilinmese dahi basit bir şekilde site meydana getirilmesini sağlayan bu tema özelleştirme niteliklerine göre odaklanmıştır.  Demo içerik yükleme seçeneğiyle beraber birçok siteye gelen bu tema yüklendikten sonra bir ekran ile karşı karşıya kalacaksınız. Farklı özellikleriyle dikkat çeken bu tema kullanım açısından insanlara bu amaçla oldukça fayda sağlamaya devam etmektedir.

  1. Fotoğrafçılık
  2. Restoran
  3. Blog
  4. Ana sayfa
  5. Portföy
  6. Bir sayfa
  7. Ana demo yani varsayılan tasarım
  8. Yaratıcı ajans

Devrim kaydırıcılarını yüklemek isteyip istemediğinizin seçimini gerçekleştirmeden önce almak istediğiniz demoyu tıklamanız gerekecektir. Demo içeriğini değiştirmek ya da kendi içeriğinizi kurmuş olma ihtimalinizde bunu değiştirmek isterseniz birçok farklı seçenek bulabilirsiniz. Kenar çubuğunun genişliğini ayarlayabildiğiniz düzen seçeneklerinde bunun altında bir kutulu tasarım seçebilir ya da bir genişlik meydana getirebilirsiniz. Kendi renklerinizi girebildiğiniz stil altında ayrıca önceden tanımlanmış olan bir renk düzenini seçmeniz de mümkün olmaktadır. Bunun yanında bağlantıların altını çizip çizmemeye siz karar verebilirsiniz ve ayrıca devre dışı ya da etkin kılma konusunda yuvarlak köşeleri tema ögelerinize göre ayarlayabilirsiniz.

Bir sürükle bırak editörü kullanarak kendi başlığınızı meydana getirmenin yanında site başlığının özelleştirmek için ortaya koyduğu pek  çok seçeneği de kullanabilirsiniz. Herhangi bir yazı öge için yazı tipi boyutunu ayarlayabileceğiniz bu sistemde tipogrofi kullanarak bu tarz işlemleri gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Paralaks efektleri yeni bir sayfa düzeni meydana getirirken üst bilgi arka plan görüntüsü için kullanabilecek ve ayarlama yapabileceksiniz.

  1. Yatay paralaks
  2. Diket ters paralaks
  3. Diket paralaks

İmpreza eklentiler menüsünden yükleyebileceğiniz bir başlık oluşturucu eklentisi kullanarak karşınıza çıkacak olup benzersiz bir özel başlık oluşturma açısından başlık oluşturucusu önemli bir göreve sahiptir. Bırak düzenleyicisi ve bir sürük kullanarak bunu gerçekleştiren bu sistem aynı zamanda ögeleri ekleyebileceğiniz aynı sayıda sütun ve satırlar bulundurmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*