Google Adsense Uyumlu Tema İçerikleri

Online olarak para kazanmak için Google Adsense, iyi bir yöntem olmuştur. Çevrimiçi platformlarda para kazanmak istiyorsanız en iyi yöntemlerden biri olan Google Adsense yöntemini kullanabilirsiniz. Eğer online olarak çevrimiçi siteler kuruyor ve bu sitelere para kazanmak yoluyla bir adım atmak istiyorsanız, Google Adsense’i içine alan WordPress temalarına bakmanızı öneririz. Bu temalar hazır reklam girdisine sahip temalardır. İşinizle alakalı optimize temalar her zaman size kolaylık sağlayacaktır. Bu temalar gerek iş hayatınızda gerek sosyal hayatta olmak üzere site kurmak isteyenlerce oldukça tercih ediliyor. Bu sitelerin en büyük özelliği ise olduğundan daha fazla kolaylaştırılmış reklamları kolayca gösteren temalar olmasıdır. Her stil için kendinizden bir şey bulacağınız bu WordPress temaları hayatın içinde yer alan binlerce konu için birbirinden güzel ve uyumlu temalar içeriyor. Reklam üzerinden para kazanmak istiyorsanız, bu temalar tam size göre. Sitenizle alakalı daha az çalışma göstererek birçok yerden reklam gösterebilme ve reklam üzerinden para kazanabilirsiniz. Sitenizin içinde yer alan reklamları düzenleyebileceğiniz gibi size binlerce seçenek sunulduğunu da unutmayın. Google Adsense özelliği üzerine reklamlardan para kazanmak için bir tema üzerinde aramanız gereken bazı kriterler mevcuttur. Bu kriterler size direkt olarak Google Adsense üzerinden para kazanabilmek için ilk olarak tema üzerinde reklamların konumu belirli olmalıdır. Bu şekilde yapılacak en iyi durum temanın içindeki reklamların belirli bir konumu olması gerekir. Reklam ayarlarını yönetmek adına basit temanızda reklam yazı stilini, arka planını gibi durumlar yönetebilirsiniz. Profesyonel bir reklam alanları istiyorsanız çevrimiçi para kazanma konusunda reklam koyabileceğiniz basit reklam dostu bir tema edinin.

Reklam İçeriğine Sahip Olan Basitleştirilmiş Birkaç Tema Örneği

Publisher Teması, reklam kazanmak için oldukça basit temalardan biridir. Oldukça basit kullanımı olan ve rengarenk bir tema olarak karşımıza çıkan bu Publisher teması, WordPress temalardan biridir. Bu temayı kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Bu durumda temaları kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Tema ile beraber 58 tema da beraberinde paket olarak geliyor. Özelleştirme konusunda oldukça basit bir kullanımı olan temadır. Yazı stilleri ve metin stilleri kontrolleri olur. Hız optimizasyon sayesinde basitleşen bir temadır. Görüntü kontrolleri ve efektlerinin kontrolünü ayarlayabileceğiniz bir temadır. Video yerleştirme ve arka plan resimlerini değiştirebileceğiniz bu tema reklam gelirleri için birebirdir.

Newapaper Teması, bir WordPress temasıdır. Newspaper gazete gibi kişisel dergilik oluşturabileceğiniz bir temadır. Bu temanın özellikleri arasında özel olarak demo içermektedir. Bu demolar Premium benzeri bir şekilde ibare olur. Tamamlayıcı olarak diğer basitleştirilmiş eklentiler mevcuttur. Açılış sayfaları ve altbilgi özellikleri mevcuttur.

Ad- Sense Teması bir WordPress temasıdır.  Özellikleri bakımından en iyi WordPress temalarından biridir. Piyasadaki Adsense reklam özelliklerinin yüzde yüz optimize olduğunu söylemek mümkündür. Reklam engelleyici özellikleri mevcuttur. Zengin içerikleri sayesinde optimize edilmiş özellikleri mevcuttur. Birden fazla reklam içeriği sunulacak ekran kapasitesi olan bu temada kişiselleştirebileceğiniz stiller ve arka planları mevcuttur. Oldukça güzel düzenlemeler mevcuttur. Tıklanabilir arka plan özelliği sayesinde birçok özellik beraberinde gelir. Kayan kutu bildirimi sayesinde oldukça basitleşmiş bir temadır.

Neve News reklam konusunda oldukça fazla alanlara sahip bir basitleştirilmiş WordPress temasıdır. Bu tema özel başlıkların da dahil olduğu bir temadır. Sayfa oluşturucu bir özelliği de bulunan bir temadır. RTL dil desteği sayesinde oldukça kolay özelleştirme özelliklerine sahiptir. Ayrıca bu tema online yayıncılar için basit bir temadır. Kolay bir şekilde özelleştirmelere sahiptir.

TruePixel kişisel bloglar için önemli bir temadır. Bu tema var olan yayıncılık için uygun bir temadır. Sosyal medya özellikleri sayesinde basitleştirilmiş bir şekilde diğer hesapların da bu sitede var olmasını sağlar. Widget’lı bir eklentiye sahip olduğu için düzen seçeneklerine hakim bir temadır. Bu tema sosyal medya ile ilgili içerik üreticileri için oldukça kullanışlı bir temadır. Sınırsız renk içeriği ile temalarınızı renklendirebilirsiniz.

Newsanchor Pro Teması bir WordPress temasıdır. Haber içeriklerini uygulama konusunda oldukça fazla özellikleriyle çokça rağbet gören bir temadır. Bu sayfa şablonlarına hakim olan bu temada, kenar çubuğu düzenlemeleri ile çok basit bir temadır. Çeviriye hazır özelliği sayesinde yazı- haber gibi içerikleri yayınlayabilirsiniz.

News Portal teması bir WordPress temasıdır. İçeriklerinizi yayınlayabileceğiniz bir tema olarak karşımıza çıkan bu tema, web sitesinin hemen hemen her kenarında reklam içeriğinin çıkmasını sağlar. Haber senedi, renk şemaları sayesinde içeriklerinizi kolayca ekleyebileceğiniz bir temadır. Görünüş bakımından kenar ve üstbilgi kenarlarında reklam verebilme özelliklerine sahiptir.

Magazine dergi, gazete gibi haber portalı olan bir WordPress temasıdır. Değişik renklere sahip olan modern bir çevrimiçi dergi temasıdır. Öne çıkartılan reklam özelliği sayesinde görüntülemeleri modern olan bir temadır. İlgili yayınlar içeren eklenti özelliklerine sahiptir. Kayan gezme modeli menüsü sayesinde basit bir düzenleme yapılabilir.  Son dakika haberlerini yayınlayabileceğiniz bir dergi ve haber sitesi oluşturabilirsiniz. Çevrimiçi bir site oluşturmak için en uygun temalardan biridir. Bu tema reklamları güzel bir şekilde gösterir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*