En İyi WordPress Temaları

10.000’den fazla WordPress temasıyla, yeni başlayanların ihtiyaçları için en iyi WordPress temasını bulmaları oldukça zordur. Çoğu zaman, tüm kullanım durumlarına uyan tek bir WordPress teması olup olmadığı sorulur. Hemen hemen her tür web sitesinde popüler bir çok amaçlı WordPress temasını kullanabilirsiniz. Doğru temaya sahip olmak, blogunuzun / web sitenizin büyümesinde büyük bir fark yaratabilir. Bu yazıda, 2020’nin en iyi WordPress temalarını tek tek seçtik. Bu makaledeki odak noktamız, ilgili kategorilerindeki en iyi ve en popüler WordPress temalarını vurgulamaktır. Bu listede nişe özel WordPress temalarımız ve en iyi WordPress çok amaçlı temalarımız var.

Kullanım durumunuza bağlı olarak, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Bunu söyledikten sonra, piyasadaki en iyi WordPress temalarına bir göz atalım.

1. Divi

Divi, piyasadaki en popüler çok amaçlı WordPress temalarından biridir. Dünyanın önde gelen WordPress tema mağazalarından biri olan Elegant Themes tarafından oluşturulmuştur.

Divi, herhangi bir düzen türü oluşturmak için kullanabileceğiniz yerleşik bir sürükle ve bırak oluşturucu ile birlikte gelir. Ayrıca , yeni projenize hızlı bir şekilde başlamak için kullanabileceğiniz kutudan çıkar çıkmaz 20 önceden hazırlanmış Divi düzeni elde edersiniz.

Ayrıca, bu son derece özelleştirilebilir Divi alt temalarına göz atın .

Divi, özel düzenlerinizi Divi kitaplığına kaydetmenize olanak tanır, böylece bunları daha sonra gerektiğinde yeniden kullanabilirsiniz.

2. Ultra

Ultra, Themify tarafından oluşturulan en güçlü ve esnek WordPress temasıdır. Güçlü bir sürükle ve bırak oluşturucu ile her türlü web sitesini oluşturmanızı kolaylaştırır.

Tek bir tıklamayla, çeşitli tema ayarlarını, içeriği, menüleri, widget’ları ve daha fazlasını içeren demo kurulumlarını içe aktarabilirsiniz. Bu, yeni web sitesi projenize hızlı bir şekilde başlamanıza yardımcı olur.

15 başlık / sayfa stili, 6 başlık arka plan seçeneği, 6 alt bilgi düzeni, 5 tek yazı düzeni, 6 arşiv düzeni, bölüm kaydırma ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

Hepsinden iyisi, paralaks açılış sayfalarına ve profesyonel tasarımcılar tarafından tasarlanmış diğer harika özelliklere sahip 60 eksiksiz önceden tasarlanmış düzenden oluşan bir kitaplığa sahip olursunuz.

Ayrıca ilerleme çubuğu, sayaç, fiyatlandırma tablosu, geri sayım widget’ı ve daha fazlası gibi 10 bonus eklenti elde edersiniz.

3. Beaver Builder

Burada listelenen diğer ürünlerden farklı olarak, Beaver Builder bir tema DEĞİL, herhangi bir WordPress temasıyla çalışan eksiksiz bir sayfa oluşturucu eklentisidir.

Beaver Builder muhtemelen WordPress için en iyi sayfa oluşturucudur. Beaver Builder ile, web sitenizi istediğiniz şekilde engelleyerek blok oluşturabilirsiniz. Bu size istediğiniz herhangi bir düzeni kullanma özgürlüğü verecektir. Farklı sayfalar için birden çok düzen kullanın, sitenizin herhangi bir yerinde kendi renklerinizi, stillerinizi ve içeriğinizi kullanın.

En iyisi, aralarından seçim yapabileceğiniz tonlarca yaratıcı sayfa şablonuyla birlikte gelmesidir, bu nedenle Beaver Builder ile bir site oluşturmak çok kolay.

4. Astra

Astra, bir web sitesini istediğiniz gibi kolayca oluşturmanıza olanak tanıyan oldukça özelleştirilebilir bir WordPress temasıdır. Tam teşekküllü önceden oluşturulmuş bir siteyi yalnızca bir tıklamayla hızlı bir şekilde başlatmanıza olanak tanıyan bir dizi demo ile birlikte gelir. Demoyu içe aktardıktan sonra, görünümü tercihlerinize göre özelleştirebilirsiniz.

Astra ile sayfa başlığını ve kenar çubuğunu kapatabilirsiniz. Beaver Builder, Elementor vb. Gibi popüler sayfa oluşturucularla sorunsuz bir şekilde bütünleşir.

5. OceanWP

Ocean WP, istediğiniz her türlü web sitesini oluşturmanıza yardımcı olan hafif ve oldukça genişletilebilir bir temadır. WooCommerce ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir ve Beaver Builder, Elementor vb. Dahil olmak üzere popüler sayfa oluşturucuları destekler.

Size özel başlık düzenleri, sınırsız renk seçenekleri, özel widget’lar, görüntü kaydırıcıları ve öne çıkan ürünler bölümü sunar. Sonuçta, kullanmak ücretsiz!

6. StudioPress

StudioPress, piyasadaki en iyi premium WordPress tema merkezlerinden biridir. StudioPress temaları, yeni WordPress editörü Gutenberg ile sorunsuz çalışan Genesis çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.

StudioPress Temaları artık önde gelen yönetilen WordPress barındırma sağlayıcısı olan WP Engine ailesinin bir parçasıdır . Her StudioPress teması Genesis Framework ile birlikte gelir ve size sınırsız güncelleme ve lisans verir.

7. Avada

Avada, tüm zamanların en çok satan 1 numaralı premium WordPress temasıdır. 255’ten fazla önceden hazırlanmış web sayfası tasarımı ve 41’den fazla önceden hazırlanmış tam özellikli web sitesiyle birlikte gelen orijinal çok yönlü çok amaçlı WordPress temasıdır .

Avada, yalnızca olabildiğince hızlı başlamanız amacıyla inşa edildi. Demo yükleyicileri, önceden hazırlanmış içerik oluşturmayı çok kolaylaştırır.

Divi ile Avada arasındaki tam karşılaştırmamızı kaçırmayın .

Sitenizi gerektiği gibi özelleştirmek için sürükle ve bırak oluşturucusunu ve binlerce seçeneği kullanabilirsiniz. Tüm premium WordPress temalarıyla çalışır.

Avada incelemesinin tamamını okuyun .

8. Soledad

Soledad , Themeforest’tan satın alabileceğiniz çok konseptli bir blog dergisi temasıdır. 1000’den fazla kaydırıcı ve blog / dergi düzeni ile birlikte gelir.

Bunun da ötesinde, benzersiz hikayeleri izleyicilerinizle paylaşmak için birden fazla tek gönderi şablonu alacaksınız. Ayrıca AMP desteğiyle birlikte gönderilir.

Sınırsız özelleştirme için tema, Elementor ve WP Bakery Page Builder gibi sayfa düzenleyici eklentilerini de destekler.

9. Hestia

Hestia, iş, dergi ve blog web siteleri için ücretsiz ve premium bir WordPress çok yönlü temasıdır . Diğer temaların aksine, Hestia ücretsiz bir sürüm de sunuyor.

Hestia, WooCommerce ile sorunsuz çalışır, böylece onu çevrimiçi mağazanızı oluşturmak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda tüm büyük sayfa oluşturucularla çalışır.

Tercüme hazır ve SEO dostudur. Live WordPress tema özelleştiricisi ile çalışır.

10. Exponent

Exponent , görsel olarak çekici bir WordPress iş temasıdır. Gereksinimlerinize göre bir web sitesi başlatmak için kullanabileceğiniz 20’den fazla demo şablonuyla birlikte gelir.

Tek tıklamayla demo içerik aktarıcısı ile siteyi anında çalışır duruma getirebilirsiniz . Tamamen işlevsel bir web sitesi kurmak için yalnızca içeriği metin ve resimlerinizle değiştirmeniz gerekir.

Exponent teması herhangi bir dile çevrilebilir, bu da çok dilli bir siteyi kolayca oluşturabileceğiniz anlamına gelir . Diğer özellikler arasında renk yönetimi, Google Yazı Tipleri desteği, portföy bölümleri, resim galerileri ve karuseller bulunur.

11. X Teması

X teması, ThemeForest’teki en sevilen temalardan biridir. Tasarımınızın birçok alanında kullanabileceğiniz bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu, bir şablon yöneticisi ve global bloklarla birlikte gelir.

X, hızlı bir şekilde başlamak için kullanabileceğiniz eksiksiz web sitesi demoları ve yapısal düzenlerle önceden oluşturulmuş olarak gelir. Örneğin, kiliseler, bandolar, düğünler, yemek arabaları, ajanslar ve daha fazlası için siteler oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Paketin bir parçası olarak birçok premium eklentiyi de bir araya getiren eksiksiz bir çok amaçlı temadır.

X tema incelemesinin tamamını okuyun .

12. Vitrin

Storefront, popüler WooCommerce eklentisi için varsayılan temadır. WooCommerce çekirdek geliştirme ekibi tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

WooCommerce ve popüler WooCommerce uzantılarının çoğu ile en iyi entegrasyonu sunar.

Mağazanızı özelleştirmek için kullanabileceğiniz birkaç düzen ve renk seçeneği vardır.

Storefront temasının en iyi yanı, yalın ve genişletilebilir olmasıdır.

13. Authority Pro

Authority Pro, blog yazarları, girişimciler ve serbest çalışanlar için tasarlanmış çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Güçlü Genesis tema çerçevesi üzerine inşa edilmiştir.

Widget’lı bir ana sayfa düzeni, özelleştirilebilir başlık, tema seçenekleri sayfası ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

Aynı zamanda WooCommerce’e hazırdır ve diğer birkaç en iyi WordPress eklentisiyle çalışır . StudioPress’in hızlı ve yalın olan en kaliteli temalar oluşturduğu bilinmektedir.

14. GridLove

Gridlove , dergiler, editörler, yayıncılar, kişisel blog yazarları ve haber web siteleri için güzel ve zarif bir WordPress temasıdır. Ana sayfadaki belirli yayınları vurgulamanıza ve profesyonel olarak onlara daha fazla kullanıcı çekmenize olanak tanır. Tema, içeriğinizi daha iyi bir şekilde düzenlemek için kategori şablonları içerir.

Sürükle ve bırak sayfa oluşturucularını kullanarak ana sayfayı tamamen özelleştirebilirsiniz. Birkaç özel widget ve gönderi şablonuyla birlikte gelir. Gridlove, WooCommerce, Yoast SEO , MailChimp , Jetpack vb. Gibi popüler eklentilerle sorunsuz bir şekilde çalışır .

Çevrimiçi derginizden para kazanmak için reklam yerleştirme bölümü vardır. Hız ve performans için son derece optimize edilmiştir .

15. Mantranews

Mantranews , dergi tarzı bir WordPress haber temasıdır. Özelleştirilebilir bir başlık, öne çıkan bir kategori kaydırıcısı, flaş haberler, sosyal medya simgeleri, reklam yerleşimi, gezinme menüsü ve arama çubuğu ile birlikte gelir. Ana sayfadaki öne çıkan kaydırıcıda gösterilecek kategoriyi seçebilirsiniz. Öne çıkan videoları haberlerin küçük resmi olarak eklemenizi sağlar.

Diğer önemli özellikler arasında Google Yazı Tipleri, renk seçenekleri, paralaks kaydırma ve özel widget’lar bulunur. Ayrıca haberlerin altına ilgili makaleleri eklemek için ilgili gönderi özelliği ile birlikte gelir.

Temanın hem ücretsiz hem de premium sürümleri var. Mantranews tarafından ödenen tema, 10 sitelik bir lisans için 58 dolar tutuyor.

16. Grace Mag Pro

Grace Mag Pro , premium bir WordPress dergi temasıdır. Sitenizdeki demo tasarımını çoğaltmayı kolaylaştıran tek tıklamayla demo içerik ithalatçısı ile birlikte gelir. Gelişmiş tipografi seçenekleri ve parlak renkleri ile kullanıcılarınıza çarpıcı bir görsel deneyim sağlayabilirsiniz.

Tema, birden çok başlık düzeni, blog gönderisi düzenleri, arşiv düzenleri, tek gönderi düzenleri, öne çıkan içerik kaydırıcısı ve daha fazlasını içerir. İçeriğin verimli bir şekilde yazılmasına yardımcı olmak için Gutenberg blok düzenleyiciyle birlikte çalışır. Temada, sitenizden reklamlarla para kazanmak istiyorsanız kullanışlı olan birden fazla reklam alanı alanı vardır.

Ayrıca birkaç özel widget, video desteği ve çeviriye hazır bir düzen ile birlikte gelir.

17. Duyarlı Pro

Responsive Pro , yavaş ağlarda bile iyi çalışan son derece özelleştirilebilir bir WordPress temasıdır. En iyi sayfa oluşturucular, formlar, önbelleğe alma ve SEO eklentileri ile uyumlu ve test edilmiştir.

Tema, kullanıma hazır web sitesi şablonları, tamamen özelleştirilebilir tasarım, mobil uyumlu düzen, özel düzen seçenekleri ve kutudan çıktığı anda WooCommerce ile uyumludur.

Blogunuz, iş web siteniz veya WooCommerce mağazanız için mükemmel bir seçimdir.

18. Shoppe

Shoppe, dakikalar içinde profesyonel bir e-ticaret sitesi oluşturmanıza yardımcı olacak en iyi WooCommerce temalarından biridir. Sürükle ve bırak Themify Builder ve ajax sepeti, hızlı görünüm ışık kutusu, hızlı arama, yakınlaştırma görüntüsü özelliği ve daha fazlası gibi birçok e-Ticaret özelliği ile birlikte gelir.

Shoppe, WooCommerce için özel olarak oluşturulmuş ilk çok amaçlı temalardan biridir. 60’tan fazla normal düzen ve 20’den fazla mağaza açılış sayfası düzeni ile birlikte gelir.

Temel olarak, bir çevrimiçi mağaza açmak istiyorsanız, Shoppe en iyi tema seçeneklerinden biridir.

19. Shopstar

Shopstar, bir çevrimiçi mağaza, blog veya moda web sitesi oluşturmak için mükemmel bir minimalist alışveriş temasıdır . Tema, WordPress için web’deki en iyi e-ticaret platformu olan WooCommerce ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir.

Shopstar, müşterilerinizin mağazanıza göz atarken ürünleri hızlı bir şekilde önizlemesini ve alışveriş sepetine eklemesini sağlar.

Tema hem sağ hem de sol kenar çubuğunu destekler. Sayfalarınız için tam genişlikte bir düzen bile seçebilirsiniz. Blog sayfanız için yan yerleşim, üst düzen veya duvar düzeni arasından seçim yapabilirsiniz.

20. Inspiro

Inspiro, profesyonel fotoğraf ve video odaklı bir WordPress temasıdır. Arka planda YouTube’u ve kendi kendine barındırılan videoları destekleyen tam ekran bir slayt gösterisi yayınlamanıza olanak tanır.

Tema, çevrimiçi işinizi kurmak için sağlam bir platform sağlamak için WooCommerce ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Gelişmiş seçenekler paneli, WordPress temanızın her ayrıntısını kolayca özelleştirmenizi sağlar.

Portfolyonuzu resimler ve videolarla göstermek istiyorsanız, Inspiro sizin için en iyi seçim olabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*