En İyi WordPress Seo Eklentisi

Yoast seo

  1. Yazıları optimize etmeye yarayan bu eklenti sayesinde kullanıcıların meta anahtar kelimeler kullanarak sayfalarını özelleştirmeyi meydana getirmektedir. Bunun yanında meta açıklamalar, seo dostu başlıklar kullanılmasıyla beraber anahtar kelimelerin bu şekilde optimize edilmesi sağlanmıştır.
  2. Ön izleme açısından kullanıcı kişilerin meydana getirdiği sayfaların Google arama sonuçlarında hangi görüntüde yer aldığını ortaya koymaktadır. Bu açıdan bir ön izleme sağlayan sistem ortaya çıkarılan ürünün nasıl gözüktüğü hakkında kişiye bilgi vermektedir.
  3. Kolay bir şekilde okunmayı gerçekleştiren bu sistemde yazılarınız hakkında bir analiz yapılmakta ve onların nasıl okunduğuyla alakalı bir kontrol gerçekleşmektedir.
  4. Kusursuz bir şekilde çalışabilen bu sistem sayesinde Gutenberg editörünün yanı sıra klasik biçimde de çalışma meydana getirilebilmektedir.
  5. Google algoritmaları arasında en güncel olanlarından faydalanılması ve devamlı güncellemenin gerçekleşmesi meydana gelmektedir. Daima optimize edilmesi açısından bunların güncellemeleri devamlı olacaktır.

All in one seo pack

  1. Google analytics entegrasyonuna sahip olan bu eklenti aynı zamanda botları engelleme konusunda da önemli özelliklere sahiptir. Site haritası entegrasyonu oluşturabilen bu sistem bunun yanında kötü bot engelleyici niteliğiyle de kullanıcılara fayda sağlamaktadır.
  2. Gereksinimleriniz kapsamında nitelikler üzerinde birçok işlem yapabilen özelliklere sahip olan bu eklenti sahip olunan nitelikleri sizin kendi tercihinize ve şartlarınıza uygun bir hale getirmeyi başarmaktadır.

The seo framework

  1. Gizli mod desteği
  2. Seo analizini web sitenizde gerçekleştirme
  3. Yerel seo ayarları
  4. Spam içerikli olan yorumların takibi
  5. Entegrasyon açısından AMP eklentisini hedef alma

Seo Squirrly

Uzmanlık alanı seo olmayanlar için meydana getirilmiş olan bir eklenti olarak bilinmektedir. Bunun yanında kullanıcı dostu olmasıyla göze çarpan bu eklenti yüklü eklentilerle bir arada çalışmayı da başarabilmektedir. Bunun yanında tek başına da çalışabilen bu eklenti aynı zamanda gerçek zamanlı çalışabilen bir eklenti olmasıyla bilinmektedir. Kendisi diğer eklentilerden kopuk olmamasıyla beraber onlarla uyum içerisinde yer almaktadır. Bu eklentiden faydalanarak diğer eklentileri de buna çevirmeniz mümkün olabilir ve aradaki değişimi sağlayabilirsiniz. Haftalık rapor açısından odak anahtarınızla alakalı atılan tweet ve web sitenize ait performansa yönelik tweetler için bir sunumla karşı karşıya kalırsınız.

Broken Link Checker

Anahtar ve içeriğin yanında pek çok unsur açısından da önemli olan bu eklentiler kullanıcı tecrübelerini de içerisine almaktadır. Bu açıdan bakıldığında kullanıcı olanların sahip olduğu deneyim de en iyi yöntemler arasındaki yerini almıştır. Bu konuyla alakalı olumsuz görülen durumlar arasında kayıp resimler ile kırık bağlantılar yer almaktadır. Web sitenizin kötü bir şekilde yönetilmesiyle alakalı bu durumda Google sitesi bir değerlendirmede bulunabilmektedir. Kısa bir süre içerisinde halletmesi için broken link bu açıdan devreye girmektedir. Sorunların ortaya çıkmasında ve anlaşılmasında size bildirim gelmektedir ve bunun yanında listede düzenleme işlemlerini gerçekleştirmenize fırsat verilmektedir. Ayrıca burada kayıp bağlantıları toplama açısından da link görevini yerine getirmektedir.

W3 total cache

Yüksek sıralamaya sahip olma açısından önemli etkenlerden bir tanesi de web sitenizin hangi hızda yüklendiği durumdur. Ancak bu durum birçok kullanıcı tarafından göz ardı edilmekte ve yeteri kadar önemli olarak kabul edilmemektedir. Bu yüzden de yavaş web siteleri birçok kullanıcıyı olumsuz etkilemektedir. Onların kötü bir deneyim yaşamasına neden olan bu sistem kötü kullanıma sebep olmaktadır. Bu açıdan fayda sağlayan eklenti web sitenizin yüklenmesi için belirlenen sürenin hızlı bir şekilde devam etmesini sağlar. Bunun yanında veri tabanına gönderilen veri niceliğinde bir azalmanın ortaya çıkması mümkün olmaktadır.

Google XML Sitemaps

Arama motorlarını site haritalarının meydana getirilmesinde ya da güncellemelerinde bilgilendiren bu sistem sayesinde sayfalarınızın yapılarının iyileşmesi gerçekleşecektir. Çok fazla sayıda iç bağlantıları bulunmayan web siteleri açısından özellikle önemli olan bu sistem Google tarafından birçok büyük web sitelerine tavsiye edilmektedir. Web sitelerinin tamamı bundan yarar sağlamaktadır ve bu şekilde ortaya çıkan sitelerin yapı olarak daha iyi bir duruma gelmesi planlanmaktadır.

Seo optimized ımage

Ziyaretçi akışını artıran bu eklenti sayesinde  içerikleriniz ilgi çekici olma yönünden daha iyi bir duruma gelecektir. Yeni güncellenmiş olan tüm görselleri otomatik bir biçimde tekrar güncellemeyi sağlayan bu eklenti wordpress sitenizi yavaşlatmama konusunda da önemli bir etkiye sahiptir.

WPtouch mobil plugin

Zarif bir tema uygulamasını mobil cihazlarınızda ortaya koymaya yarayan bu eklenti sitenize otomatik olarak basit bir temanın yerleşmesine izin vermektedir. Ayarları özelleştirmeniz bir kod değişikliğine gitmeden gerçekleşebilmekte ve bunu da yönetici panelini kullanarak yapmanız mümkün olmaktadır.

Addthis

Kullanıcılara yazıyla alakalı pek çok özellik meydana getirmesini sağlayan bu eklenti sosyal medya paylaşma butonlarını temel bir işlevsellik olarak kabul etmektedir. Yazıyla alakalı yeni unsurlar ortaya konulmasını sağlayan bu sistem yer alan göz alıcı şablonların bu eklenti içerisinde yer almasını da beraberinde getirmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*