En İyi WordPress Seo Eklentileri 2020

En iyi wordpress eklentisini seçerken kullanım alanı ve kullanım özelliklerini dikkate alarak onların kendi işinize yarayıp yaramadığını dikkate almanız gerekecektir. Bu açıdan önemli bir analiz geliştirmek ve bunlar arasında doğru bir seçim yapmak sizin elinizdedir. Farklı özelliklere sahip olan eklentiler birbirinden ayrı birçok farklı nitelik bulundurduğu için hepsinin en işe yarar bölümleri farklılık içermektedir. Birçok nitelikleri ücretli sürümünde de yer alan bu eklentiler ücretsiz bölümlerinde de kayda değer pek çok işlemi yapabilmektedir.

All  in one seo pack eklentisi

  1. Hız: Kolay bir şekilde erişime açık olmasıyla oldukça dikkat çeken bu eklenti hızıyla birçok kullanıcının işini daha kolay bir hale getirmektedir. Bu açıdan oldukça önemli olan bu eklenti pek çok kullanıcının hizmetine sunularak onların faydalanması sağlanmıştır.
  2. Kullanım kolaylığı: Kullanım kolaylığı niteliği bakımından çok dikkat çeken bu eklenti diğerlerinin aksine daha rahat bir şekilde eylemleri yürütebilmektedir.
  3. Uyumluluk: Diğer eklentilerle kıyaslandığında genel olarak hepsiyle uyumlu bir biçimde çalışabilme özelliğiyle bilinmektedir.
  4. Premium: İşinizi başarılı bir şekilde halletmek için illa ki ücretli versiyonu kullanmak durumunda olmadığınız gibi birçok özellik için bunu tercih etmeniz de size kalmıştır.
  5. Woocommerce: Özel sistemler geliştiren bu sistemde e ticaret sistemlerinden faydalanarak web sitelere has olan nitelikler meydana getirilmektedir.
  6. Google Analytics: Kendisiyle tam uyumlu bir biçimde çalışması bu eklentinin özellikleri arasında yer almaktadır ve bu açıdan kullanıcıların işine yaramaktadır.
  7. Güncellemeler: Büyük bir sorunla karşılaşmayan kullanıcılar bu konuyla alakalı çok fazla şikayete sahip değildir.

Yoast Seo eklentisi

  1. Anahtar kelimelerin kullanımına göre ortaya koymuş olduğunuz içeriğin ne kadar başarılı olduğunu analiz etmektedir. Bu açıdan bakıldığında oldukça dikkat çekici bir özellik olduğu göze çarpmakta olup okunabilirlik açısından da türlü niteliklere sahiptir. Bu açıdan size birçok tavsiye vermekte ve çeşitli ölçümler göstererek okunabilirliği artırmaktadır.
  2. İç link tavsiyelerinde bulunan bu sistem sayesinde Premium özelliğin satın alınmasıyla beraber bunlar hakkında birçok tavsiye uygun görülmüştür.

Rank Math

  1. Ara yüz olarak oldukça başarılı bir kullanım alanına sahip olan bu eklenti aynı zamanda alt etiketi otomatik olarak ekleme açısından resimlerinize yenilik sağlamaktadır.
  2. Raporlama açısından hataları ortaya koyan bu sistem 404 sayfalarına ulaşımı desteklemektedir.
  3. WordPress panelinizde hit aldığınız kelimelerin hangileri olduğunuz ve bu özellik sayesinde search console uyarılarının yer aldığı raporlara erişebileceksiniz.

Seo framework eklentisi

  1. Url yapılarını tasarlama ve bunların düzenlerini gerçekleştirme açısından oldukça önemli olan özellik aynı zamanda gizli mod desteği bulundurma açısından da önemli bir eklenti olarak karşımıza çıkmaktadır.
  2. Seo puanınızı gösterme açısından oldukça önemli bir yapıya sahip olmakla beraber hızlı bir şekilde problemlerinize cevap almanızı sağlamaktadır.

Seo press eklentisi

  1. Kullanım açısından önemli bir kolaylık niteliğini barındırmakla beraber kullanıcılarına bu konuda rahat bir işlem alanı sunmayı başarmaktadır.
  2. Kontrol açısından metalarınızı rahat bir şekilde halletmenizi sağlamaktadır.
  3. Demografik yapı açısından ziyaretçilerinize bunları sunmayı başaran sistem site haritalarını da içerisine almakla birçok eklentide yer alan özelliğe sahiptir.
  4. Düzenleme açısından kullanıcı rollerini de kapsayan bu sistem aynı zamanda kabul etmiş olduğunuz bir platform açısından önemli bir nitelik olarak karşınıza çıkacaktır.
  5. Ücretli olan paketinde önemli nitelikler bulundurmasıyla bilinmektedir. Bu açıdan bakıldığında önemli analiz sitelerinde bazı işlemleri gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Anahtar kelime tavsiyeleriyle beraber kırık link tavsiyelerini kullanabileceğiniz bir eklenti olarak karşınıza çıkacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*