En İyi WordPress Haber Temaları

Bir haber – dergi web sitesi veya blog açmayı ve her gün onlarca içerik girmeyi planlıyorsanız, ihtiyacınız olan şey kesinlikle hızlı bir wordpress haber konusu. En hızlı wordpress haber konusunun daha doğru olacağını söyledi. Tercih edilen tema, wordpress sitesinin hızını direkt olarak etkilemektedir. Bu nedenle ziyaretçilere sunacak yüzlerce içeriğiniz varsa, wordpress haber konusu seçerken ilk dikkat etmeniz gereken konu temanın hızıdır. Google verilerine göre, tüm kullanıcılar 3 saniyeden az açılan web sitelerini sevmiyor. Bu noktada hızlı ve kullanımı kolay bir haber konusu seçmek çok önemlidir.

  1. WordPress NewsPaper: Gazeteler, haber siteleri veya bloglar gibi WordPress tabanlı fikirleriniz varsa, bu şablonu düşünmeden kullanabilirsiniz. Temanın en iyi yönlerinden biri, youtube ile kolayca işbirliği yapabilmesidir. AMP ve Mobil kullanım ile uyumlu bir wordpress temasıdır. Aynı zamanda başka birçok işlevi vardır. Cryptocurrency, moda, yemek, yaşam tarzı, modern, kişisel, seyahat ve diğer birçok alternatif şablon. Instagram ile de iyi çalışıyor. Bir bbPress forumu da var. Son derece hızlı, SEO uyumlu, güçlü ve iyi tasarlanmış bir wordpress haber teması arıyorsanız, Gazete’nin aradığınız haber teması olma olasılığı çok yüksektir ve temanın tasarımı gerçekten etkileyici. Tema tamamen kodlanmış ve içeriği ön plana çıkarmaya ve seviyeyi korumaya odaklanıyor Alana hakim olan web siteleri (Lifehack.org gibi) bile bu wordpress haber temasını kullanıyor.
  2. WordPress Soledad: Belki de bu temayı diğer temalardan ayıran en iyi özellik, temayı kurduktan sonra tam olarak aynı işlemleri basit bir demo ile gerçekleştirebilmeniz, böylece bu temayı satın alıp 5 dakikada kurabilmenizdir! Bu temanın gazete ile aynı işlevlere sahip olduğu söylenebilir. 2020 yılında büyük bir başarı elde etti ve tahtını bir kez daha korumuştur.
  3. Noticia: WordPress haber temaları listesindeki bir başka harika tema Noticia’dır. Hız standardı ile ilgili olarak, etkisi MyThemeShop teması kadar iyi olmasa da sonuçları bu kategoriyi geçebilir. Noticia, yüzlerce yazı tipi ve çeşitli sayfa şablonlarını gösterebileceğiniz bir haber temasıdır.
  4. WordPress Vinkmag: Haber ajansları, seyahat veya seyahat gezgini blogları için ideal olabilir. Dergi, yemek, finans haberleri ve sağlık gibi çeşitli yerlerde kullanabilirsiniz. Ancak dergilerde veya haber konularında çok başarılı olduğu da gerçektir. RTL temalarını destekler. Bu, onu Arapça, İbranice, Kürtçe ve diğer dillerde kullanabileceğiniz anlamına gelir. Tüm mobil cihazlarla uyumlu herhangi bir cihazda normal çalışır. SEO dostu ve temiz bir haber temasıdır.
  5. Mystery: En iyi wordpress haber temalarından biri olan Mystery, ücretli bir eklentidir.Aslında tamamen emici ve SEO uyumlu olan Mystery news teması, geniş menüler ve kaydırıcı fonksiyonlarını bünyesinde barındırarak güçlü bir tasarım sağlıyor.
  6. Goodlife: En iyi haber konuları listesine kesinlikle dahil etmek istediğim bir diğer konu ise GoodLife. Hız açısından bu bizim önceliğimizdir. Spor, oyunlar, müzik, teknoloji, haberler, dergiler ve bloglar dahil olmak üzere toplam 7 farklı tema var. Tasarım açısından gerçekten modern bir tasarıma sahiptir. Temanın en iyi özelliği, potansiyel bir kullanıcı web sitenizin herhangi bir içeriğini ziyaret ettiğinde, tüm içeriği okursa, yani sayfayı en alta kaydırırsa, bir sonraki içeriğin önceki içerik çalışıyormuş gibi otomatik olarak açılması ve Bu döngü döngüye devam ediyor. Bu, potansiyel ziyaretçilerin sitede geçirdiği zamanı artırmak için tasarlanmış, etkileşimi artırmanın gerçekten akıllı bir yoludur.
  7. Review Pro: Tasarımı, açık ara en çok satan WordPress haber teması olan NewsMag’e benzer. ReviewPro haber temasının ana işlevi, SEO ile uyumlu, duyarlı olması ve schema.org’u desteklemesidir. Bu, geniş bir menü, 7 farklı reklam yerleşimi ve farklı renk seçenekleriyle güçlü bir wordpress haber temasıdır.
  8. MoneyFlow: WordPress haber tema listeme dahil etmek istediğim bir başka çok hızlı tema MoneyFlow. Hız açısından temanın yüksek bir etkisi var ki bu bizim ana kriterimiz. Konu tam olarak bir haber konusu olarak tanımlanamasa da yine de bu listeye eklemek istiyorum. Konu ararken, bir konunun gerekli işlevselliği sağlayabildiğini göreceksiniz, ancak konu aynı zamanda işlevsel olmayan birçok özelliğe sahip olabilir.
  9. Master: WordPress haber tema listesine dahil etmek istediğim diğer tema Master. MyThemeShop teması gibi iyi hızlı sonuçlar veremese de yeterli seviye diyebileceğimiz bir hıza sahiptir. Temanın yükleme aşaması ve kullanımı oldukça basittir. Temanın yönetici panelini çözmeniz ve gerekli tasarımı gerçekleştirmeniz yarım saatinizi alacak. Ayrıca tek tıkla demo görünümünü kendi sitenize de kurabilirsiniz. Temada 12 farklı tasarım var. Süper menü, 3 farklı slayt gösterisi seçeneği, 40’tan fazla kısa kod, maksimum AdSense geliri. SEO uyumlu bir wordpress haber teması olup, hazır reklam yerleştirme noktaları, sürükle bırak tasarım seçenekleri ve mobil uyumluluk gibi birçok özelliği içerir. Başarılı bir web sitesi için ihtiyaçlarınızı gerçekten karşılayabilecek iyi bir haber konusu arıyorsanız, aradığınız haber eklentisi olabilir.
  10. Supernews: En iyi wordpress haber konuları listemdeki bir diğer ücretli- premium haber konusu da tam sayfa tasarımına sahip olan SuperNews. Supernews wordpress haber temasının en büyük özelliği tam genişlikte tasarımıdır. Ziyaretçilerin sayfayı açtıktan hemen sonra kaydırmadan önce çok fazla içerik almasını istiyorsanız, SuperNews sizin için mükemmel. Haber siteleri için bir wordpress teması arıyorsanız, SuperNews gerçek bir haber temasıdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*