En İyi WordPress Galeri Eklentileri 2020

Bir CMS yazılım sistemi olarak kabul edilen WordPress eklentiler ile beraber çalışmaktadır ve bunun yanında temalardan da destek almaktadır. Birçok ücret almadan kullanıcıya sunulan internet sitesinin alt yapısı olarak karşımıza çıkan bu sistem bazen ücretli eklentiler sayesinde de işleri kolayca halletmeyi başarmıştır. Ücretsiz eklentilere de sahip olan bu sistem en popüler eklentilere sahip olmaktadır.

All in One SEO Pack

Bir eklenti niteliğinde olan bu uygulama internet sitenize ait bütün SEO ayarlarınızı meydana getirmeyi sağlamaktadır. Bunun yanında ayrı ayrı SEO işlemleri ana sayfanız için pek çok SEO ayarı yapmanıza destek olan eklentiler yardımıyla da yapılmaktadır. Kategori sayfaları ile beraber de yapabildiğiniz bu işlemler ünlü eklenti sayesinde olup kendisi ilk başta kurulması gereken en önemli eklentiler arasındaki yerini sağlama almaktadır.

Akismet

Spam yorumlar birçok internet kullanıcısı için büyük bir sorun haline gelmesiyle beraber bunların ortadan kalkması için pek çok kullanıcı mücadele vermektedir. İşte bu sistem sayesinde en çok da blog sitelerinde karşınıza çıkan yorumları görmeyebilecek ve onları almayabileceksiniz. Bu şekilde gelen yorumlar sizi rahatsız etmez ve rahat bir şekilde sitenizde zaman geçirmiş olursunuz. Buraya üye olduğunuz takdirde size gelen spam yorumlar sizin görmeyeceğiniz bir şekilde ortadan kaldırılacaktır. İstenmeyen olarak işaretlenen bu iletiler sizin onları tek tek silmenizle uğraşmamanızı sağlayarak büyük bir kolaylık uygulayacaktır. Otomatik eklentiler arasında kendisine yer edinen bu uygulama wordpress kurulumu ile beraber tamamlanacaktır. Bu açıdan bakıldığında önemli bir uygulama olan bu sistem sayesinde birçok spam yorumlarının ortadan kalkması mümkün olmaktadır.

Google XML Sitemaps

Arama motoruyla yakından alakalı olan bu sistem sayesinde sitenizi ziyaret eden takipçilerinizin ilgisini çekmek mümkün olacaktır. Onların sitenize akın etmesini sağlayabildiğiniz bu uygulama sayesinde ziyaretçiler arama motorundan sizin sitenizi bulabileceklerdir. Sitenizin reklamı için oldukça önemli olan bu uygulama aynı zamanda wordpress eklentileri arasındaki sistemlerin en iyilerinden bir tanesi olarak yer almaktadır. Kendisi birçok seçenek sunmasıyla beraber Google XML sitemap içerisinde arama motoru kısmına hangi sayfaların bildirileceğini ortaya koymaktadır.

Contact Form 7

Kolay formlar hazırlaması açısından oldukça tercih edilen bu uygulama kullanışlı olmasıyla da birçok kullanıcının tercih sebebi olmayı başarmıştır. Bu açıdan bakıldığında oldukça beğenilen bu uygulama en popüler eklentiler arasındaki yerini almıştır. Kendisi wordpress açısından vazgeçilmez eklentilerden bir tanesi olmayı başarmış olup bununla beraber kullanımının kolaylığı açısından da tercih edilmesi artar hale gelmiştir. Sipariş formu olarak kullanabileceğiniz bu eklentiyle geri bildirim formu açısından da işlev sahibidir. Bu formların kullanılmasını sağlayan sistem sayesinde form göndermek artık daha kolay bir şekilde gerçekleşmiş olacaktır.

WP Super Cache

Hız açısından oldukça fayda sağlayan bu sistem sayesinde ziyaretçilerinizin memnun kalması oldukça üst düzey bir hale gelecektir. Çünkü bu sistem sitenizi hız açısından olumlu bir şekilde etkilemeyi başaracaktır. Bunun yanında pek çok noktayı da etkilemeyi başaran bu etken sayesinde hızlandırma açısından ön bellek sistemi kurmanız gerekmektedir. İnternet sitenizin hızını artırmayı hedefleyen bu eklenti aynı zamanda oldukça gelişmiş olan özellikleri sayesinde pek çok veriyi ön belleğe almayı başarmaktadır.

NexGen Gallery

Yazı içinde de kullanabileceğiniz bir eklenti olan bu sistem sayesinde site içerisinde ana sayfada kendisinden faydalanmanız mümkün olacaktır. Galeri kullanmak açısından sayfalarla bağlantısını sağlayan bu eklenti sizin için en doğru tercihlerden bir tanesi olacaktır. Fotoğraf sayısında kısıtlama olmadan istediğiniz kadar toplu fotoğraf atmanızı sağlayan bu sistem sayesinde açıklama metni ve başlık açısından istediğiniz şekilde uygulama kullanmanız gerçekleşecektir. Fotoğrafları istediğiniz sayıda ve istediğiniz şekilde yüklemenizi sağlayan bu sistem ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir.

WP Touch

Sahip olduğunuz sitenizin internet uyumlu olup olmamasıyla yakından ilgili olan bu eklenti internetle bağdaşmayan site için oldukça iyi bir uygulama olmasıyla bilinmektedir. Pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen bu eklenti mobille ziyaret edilmeyen sitelerde oldukça iyi bir kurulumdur.

Google Analytics for WordPress

Dönüşümleri izlemek açısından iyi bir araç olan bu eklenti sitenizi ziyaret eden ziyaretçilerin ölçümlenmesinde oldukça faydalıdır. Kendisi aynı zamanda ziyaretçilerin davranışlarını incelemeyi ve onların takip edilmesini de sağlamaktadır. Bu açıdan oldukça katkı sağlayan eklenti aynı zamanda wordpress içerisinde en iyi eklentiler arasında yer almaktadır.

Share Buttons by Lockerz

Aktif olarak sanal alemde yer almak ve sosyal medyadan faydalanmak için oldukça gerekli bir eklenti olmasının yanında sizi ziyaretçilere sayfayı paylaşma olanağı sağlamaktadır.

GTrans

Google transleteden faydalanarak farklı dillere çevrilmeyi sağlayan bu sistem sayesinde çevirmenlerle iletişim kurmak durumunda kalmadan istediğiniz dile yazılarınızı çevirmek mümkün olacaktır.

Broken Link Checker

Eskiden eklemiş olduğunuz yazıların yer aldığı sayfaların tekrar çalışıp çalışmadığını kontrol etmeniz açısından önemli bir eklenti olup eklemiş olduğunuz içerikleri takip etme açısından oldukça fayda sağlamaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*