En İyi WordPress Sohbet ( Canlı Destek) Eklentileri

Bu izolasyon duygusuyla mücadele etmek için, web sitenize birçok kişisel dokunuş eklemeyi deneyin ve ödülleri toplayın : başlangıç ​​için çok daha sağlıklı dönüşüm oranlarının keyfini çıkaracaksınız. Çoğu blogcu , kişisel yaklaşımı benimsemenin faydalarının farkındadır . Ne demek istediğimi görmek için bir dakikanızı ayırarak en sevdiğiniz bloga bakın. En azından bir iletişim formu , e:posta adresi ve sosyal medya profil bağlantıları içerdiğine bahse girerim , değil mi? Bununla birlikte, kişisel rötuşu bir kademe artırmak istiyorsanız, hiçbir şey canlı sohbeti yenemez. Canlı sohbet, müşteri sorunlarını anında çözerek olağanüstü müşteri hizmeti sunmanıza olanak tanır.

WordPress İçin En İyi 8 Canlı Sohbet Eklentisi

Bir WordPress web sitesine nasıl canlı sohbet ekleyeceğinizi öğrenmek istiyorsanız, okumaya devam edin. Bugün size WordPress için en iyi sekiz canlı sohbet eklentisini tanıtacağım . Zevk almak!

LiveChatInc

LiveChat , adından da anlaşılacağı gibi çok kullanışlı bir canlı sohbet çözümüdür ve resimdeki herkese kullanımı gerçekten kolay bir şey sağlamaya yöneliktir. Bu hem web sitenizin ziyaretçileri / müşterileri hem de siz (temsilcileriniz) için geçerlidir.

Müşteri tarafında LiveChat, sayfanın altındaki hoş bir sohbet kutusuyla insanları selamlıyor. Bu kutu her zaman görünürde kalır ve sadece tek bir tıklama ile erişilebilir. Ardından, görüşme yapıldıktan sonra müşterileriniz geri bildirim bırakabilir ve temsilcinizle olan deneyimlerini derecelendirebilir. Ayrıca, sohbet kutusunun içine yerleştirilmiş paylaşma düğmeleri aracılığıyla sosyal medyada da sizi duyurabilirler.

  • Özelleştirilebilir sohbet kutusu vardır.
  • Sohbet geçmişi mevcuttur.
  • Aylık ücretsiz konuşma yok. (premium çözüm)

Fiyat: Premium planlar tek bir kullanıcı için 16 $ / ay’dan başlar ve ilk ödemeniz için % 30 indirim alırsınız .

Bununla birlikte, LiveChat’in gerçekten parladığı yer, size ve destek temsilcilerinize sunduğu harika özelliklerin miktarıdır. Örneğin, müşterilerle doğrudan iletişime geçebilirsiniz (sizinle iletişim kurmalarını beklemek yerine). Bir sohbete doğru ilk adımı atarak, müşterinin olumlu bir deneyimle ayrılma olasılığını artırmış olursunuz.

Birden fazla sitede LiveChat ayarlanmış olsa bile, tüm konuşmaları tek bir panodan kontrol edebilirsiniz. Önceki sohbetlerin tam geçmişini alırsınız.

Her yeni kullanıcı için 14 günlük ücretsiz deneme sunarlar, ancak buradan LiveChat’e kaydolursanız 30 günlük özel bir uzatma alabilirsiniz .

Sohbet penceresi de samimi ve basittir. Ancak, fiyatlandırmanın ekibinizdeki temsilci sayısına göre değişebileceğini unutmayın.

 Sendinblue

Bu son çözüm, başlı başına bir WordPress canlı sohbet eklentisi değildir, ancak yine de sitenize entegre etmek çok kolaydır. Temel olarak, sitenizin altbilgisine koyabileceğiniz basit bir gömme kodu alırsınız (WordPress Özelleştirici ile yapılabilir). Sendinblue’yu buraya dahil etmemizin ana nedeni , canlı sohbetten daha fazlasını işleyebilecek çok amaçlı bir araç arayan site sahipleri için ilginç bir alternatif olmasıdır.

Şunun için en iyisi:

  • Birden çok kanal üzerinden müşteri iletişimi için hepsi bir arada çözüm; canlı sohbet dahil
  • Özelleştirilebilir sohbet kutusu: EVET
  • Sohbet geçmişi: açıklanmadı
  • Aylık ücretsiz konuşma: açıklanmadı
  • Fiyat: sohbet özellikli planlar 66 $ / ay’dan başlıyor

Sendinblue, piyasadaki devlerle eşit e:posta pazarlama araçlarıyla tanınır . Ama belki de asıl gücü Sendinblue’yu tek bir pakette bir avuç başka aleti değiştirmek için kullanabilmenizdir.

Sendinblue şunları yapmanızı sağlar:

  • E:posta bültenleri ve yayınları gönderin
  • E:posta ile pazarlama otomasyonu kurun
  • Sendinblue’nun SMTP’si aracılığıyla e:posta gönderin
  • Facebook reklamlarını ayarlayın ve yönetin
  • Açılış sayfaları oluşturun
  • SMS mesajları gönder
  • Ve evet, tahmin ettiniz gibi, canlı sohbeti kullanın

Sendinblue, yine de yukarıdakilerin hepsini halletmek için araçlara ihtiyaç duyacaklarını bilenler için harika bir çözümken, öyleyse neden tek bir araçla yerine birden çok araç kullanmayasınız?

Yukarıdaki tüm özelliklere erişmenizi sağlayan Sendinblue sürümü, ayda 120.000 e:posta gönderebileceğiniz 66 $ / ay’dan başlıyor.

Olark

WordPress canlı sohbet eklentilerinin ideal bir örneği olmasa da, kullanışlı bir widget aracılığıyla WordPress web sitenize kolayca entegre edilebilir.

Temel olarak, doğrudan Olark’tan bir kod parçası alırsınız ve daha sonra istediğiniz yere gömebilirsiniz.

Şunun için en iyisi:

  • CRM , yardım masası ve hatta satış gibi işletmenizin diğer unsurlarıyla entegre olan gelişmiş canlı sohbet çözümü
  • Özelleştirilebilir sohbet kutusu: EVET
  • Sohbet geçmişi: EVET
  • Aylık ücretsiz konuşma: 20
  • Fiyat: Premium planlar 19 $ / ay’dan başlar

Daha da önemlisi, Olark gerçekten çok şey sunuyor. Oldukça gelişmiş özelliklerin çoğu:

Öncelikle, sohbet raporları alırsınız: Sohbet sıklığını, operatörün yanıt verme hızını ve müşteri memnuniyetini takip edebilirsiniz.

Operatörlerinizi satış ekibi ve destek ekibi gibi ekibe göre gruplandırabilirsiniz. Sohbet geçmişinde ve görüşmelerin ayrıntılı dökümlerinde arama yapabilirsiniz.

Daha bilinçli yanıtlar vermek ve satışları daha hızlı kapatmak için ziyaretçilerin alışveriş sepetlerinde neler olduğunu görün. Her sohbet konuşma kutusu, kişinin (müşterinizin) sitenizdeki etkinliğinin ayrıntılı bir dökümünü alır. Hangi sayfalara gittiklerini ve bu sayfalarda neler yaptıklarını görebilirsiniz. Ve konuşma bittiğinde, müşteri geri bildirimlerini ve derecelendirmesini bırakabilir. Ancak, Olark’ın sunabileceği çok şey olduğundan ve özellikle canlı sohbet ihtiyaçlarınız biraz daha gelişmişse, bu buzdağının sadece görünen kısmı .

Zendesk Chat (eski adıyla Zopim Live Chat)

Zendesk Chat , WordPress kullanıcılarının yararlanabileceği en popüler canlı sohbet hizmetlerinden biridir. Resmi depodan ücretsiz olarak temin edilebilen özel bir WordPress eklentisi sayesinde kolayca kurulur.

Ziyaretçi mesajlarına yanıt vermek için, harici Zopim Dashboard’a erişin : hareket halindeyken sohbetlere erişmek istiyorsanız, özel bir Android veya iPhone uygulaması da yükleyebilirsiniz. Kontrol paneli, sohbet performanslarını gözden geçirmenize, sohbet geçmişini izlemenize ve ziyaretçileriniz hakkında gerçek zamanlı bilgi edinmenize olanak tanıyan önemli ölçümlerle doludur.

Şunun için en iyisi:

  • Ücretsiz kullanıcılar için minimum kısıtlama ile muhteşem, profesyonel görünümlü sohbet kutuları
  • Özelleştirilebilir sohbet kutusu: EVET
  • Sohbet geçmişi: Ücretsiz planlarla 14 gün; premium planlar için sınırsız
  • Aylık ücretsiz görüşme: sınırsız
  • Fiyat: Premium planlar 14 $ / ay’dan başlar

Zendesk Chat ile ücretsiz bir abonelik, tek seferde bir taneyle sınırlı olsa da, bir sohbet aracısının sınırsız sohbeti yönetmesine olanak tanır.

Ancak, yükseltmek istiyorsanız, premium erişim 14 $ / ay’dan başlar. Bu aynı zamanda sohbet tetikleyicileri gibi harika ek özelliklerin kilidini de açar : sohbet tetikleyicileri, sohbet kutusunun otomatik olarak başlatılması için belirli koşulları belirlemenize izin verir, örneğin bir ziyaretçinin bir sayfada bir dakikadan uzun süre kalması gibi.

Tidio Canlı Sohbet

Tidio Live Chat , kurulumu ve çalıştırılması en kolay canlı sohbet eklentilerinden biridir : eklentiyi etkinleştirmeniz yeterlidir ve başlamaya hazırsınız. Sohbet kutuları, markanıza uyacak şekilde tamamen renklendirilebilen üç tasarıma sahiptir.

Sohbetler, WordPress panonuzdan doğrudan erişilebilen bir Tidio Chat sekmesinden yönetilir . Özel bir masaüstü, iOS veya Android uygulaması yükleyerek de sohbetleri yönetebilirsiniz.

Şunun için en iyisi:

  • Tek tıklamayla kurulum ve çevrimdışı sohbet kullanıcılarına gönderilen doğrudan e:postalar
  • Özelleştirilebilir sohbet kutusu: EVET
  • Sohbet geçmişi: sınırsız
  • Aylık ücretsiz görüşme: sınırsız
  • Fiyat: Premium planlar 15 $ / ay’dan başlar

Herhangi bir nedenle sohbet edemezseniz, çevrimdışı mesajlar doğrudan gelen kutunuza gönderilir. Benzer şekilde, bir ziyaretçi sohbetten ayrılırsa sohbete e:posta yoluyla devam edebilirsiniz.

Tidio’nun ücretsiz sürümü, başka bir kısıtlama olmaksızın bir temsilciye ve bir sohbete sahip olmanıza izin verir. Sınırsız eşzamanlı sohbetler ve otomatik mesajlar da sağlayan ek temsilciler ayda 16.80 $ ‘dan eklenir.

Sınırsız Canlı Sohbet

Canlı sohbet eklentileri ile aylık ücretlerin kapalı olduğunu görürseniz, Sınırsız Canlı Sohbet’ten başkasına bakmayın . CodeCanyon’dan 75 $ ücret karşılığında alınabilir.

Sohbetler tamamen WordPress kontrol panelinden yönetilir : günün çoğunu giriş yaparak geçiriyorsanız idealdir. Sohbet kutuları basit ama etkilidir ve özelleştirebileceğiniz iki renk vardır.

Şunun için en iyisi:

  • Aylık ücret yok ve sohbetler WordPress panosundan yönetiliyor
  • Özelleştirilebilir sohbet kutusu: EVET
  • Sohbet geçmişi: sınırsız
  • Aylık ücretsiz konuşma: yok (premium eklenti)
  • Fiyat: Bir defaya mahsus 75 $ ücret

Herhangi bir zamanda sınırsız sayıda konuşmayı yönetebilirsiniz, ayrıca birden çok operatör aynı sorguya yanıt verebilir. Tüm operatörler çevrimdışıysa, sohbet kutusu, ziyaretçilerin sorularını doğrudan e:posta ile gönderebilmeleri için bir

Formilla Canlı Sohbet

Formilla , mükemmel bir ücretsiz canlı sohbet çözümüdür. Web sitenizde mütevazı trafik rakamları varsa, Formilla’yı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz : ücretsiz paket, bir temsilciye, bir eşzamanlı sohbete ve tümü Formilla’nın ısmarlama arayüzüyle işlenen toplam 30 sohbete / aya ​​izin verir.

Hacmi kaldırabilecek canlı sohbet eklentileri arayanlar için ayda 30 sohbet herkes için yeterli olmayacak, bu yüzden çoğunuzun yükseltmesi gerekecek. Sınırsız sohbeti yöneten bir temsilci için, ayda 11,99 ABD doları tutarında uygun bir ücret ödemeniz gerekir.

Şunun için en iyisi:

  • Proaktif sohbet dahil ücretsiz kullanıcılar için iyi özellik seti
  • Özelleştirilebilir sohbet kutusu: yalnızca premium
  • Sohbet geçmişi: sınırsız
  • Aylık ücretsiz konuşma: 30
  • Fiyat: Premium planlar 19.99 $ / ay’dan başlar

Premium kullanıcılar, sohbetlere Android veya iOS uygulamaları ve Formilla arayüzü üzerinden erişebilir. Premium kullanıcılar ayrıca özelleştirilebilir sohbet kutularından ve gerçek zamanlı ziyaretçi izlemeden yararlanabilir.

Diğer etkileyici özellikler arasında proaktif sohbet, çevrimdışı e:posta formları ve operatörler diğer sorguları ele almakla meşgulken sohbet kuyrukları bulunur.

Pure Chat

Pure Chat , oluşturduğu güzel sohbet kutuları nedeniyle en sevdiğim canlı sohbet eklentilerinden biridir. Sohbet kutusunun herhangi bir bölümü, sınırsız renk, göz alıcı animasyonlar ve mevcut özel resimlerle özelleştirilebilir. Pure Chat aynı zamanda çok yetenekli bir canlı sohbet aracıdır. İşlevsellik, güçlü analitik, çoklu sohbet yönetimi ve proaktif sohbet tetikleyicileri içerir.

Şunlar için en iyisi:

  • Göz alıcı sohbet kutuları ve güçlü gerçek zamanlı ziyaretçi takibi
  • Özelleştirilebilir sohbet kutusu: EVET
  • Sohbet geçmişi: Ücretsiz planlarla 30 gün; premium planlar 90 gün ile başlar
  • Aylık ücretsiz konuşma: 15
  • Fiyat: Premium planlar 39 $ / ay’dan başlar

Canlı sohbet işlevinin ne zaman çevrimiçi olduğunu da planlayabilirsiniz : ve çevrimdışıyken, canlı sohbet kutunuz herhangi bir MailChimp e:posta listesi için bir tercih formuna dönüşür.

Pure Chat’in ücretsiz sürümü, ayda 15’e kadar sohbet sağlar. Bundan daha fazlasını istiyorsanız, planlar, dört kullanıcı ve sınırsız sohbet içeren 39 $ / ay’dan başlar. Sohbetler, Pure Chat panosu veya mobil uygulamalar aracılığıyla yönetilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*