En İyi 5 WordPress Spor Salonu Teması

Günümüzde birçok kişinin ihtiyaç duyması üzerine binlerce gönüllünün oluşturduğu, kullanıcılarına pek çok kolaylık sağlayan WordPress uygulaması oldukça elverişlidir. Kendi sitenizi veya bloğunuzu en kolay ve rahat şekilde herhangi bir deneyim gerekmeksizin oluşturmak istiyorsanız doğru bir uygulama olduğunu belirtmekte fayda var.

Son verilere bakıldığında 66 milyonun üzerinde web sitesinin wordpress  ile çalıştığı saptanmıştır. Birçok dil desteği sunması da milyonlarca kişiye ulaşmayı kolaylaştırmaktadır. Gittikçe popülerliğini artırma yolunda olan WordPress ücretli/ücretsiz birçok olanağı da bizlere sağlamaktadır.

Uygulamada açık kaynaklı web sitenizi oluşturma, sitenizi/bloğunuzu kişiselleştirme ve içeriğinde bulunan temalardan yararlanma gibi tercihleriniz vardır. İnternet sitelerinde görmüş olduğunuz dört web sitesinden her bir tanesi WordPress ile oluşturulmuş sitelerdir. WordPress kolaylığını kendi bünyelerinde kullanmak isteyen spor salonları ve bununla birlikte fitness/gym ile ilgilenen kesim için birçok tema ve içerik mevcuttur.

Kullanıcılarına kolaylık sağlayan, birçok seçim sunan en iyi 5 WordPress spor salonu temalarından bahsetmekte fayda var.

JUSTFİT

Bu tema sağlıkla ilgili makaleler yayınlayabileceğiniz, fitness bloğu oluşturabileceğiniz, e-kitaplarınızı satabileceğiniz bir içeriğe sahiptir. Birçok kullanıcının memnuniyetini sağlayan bu temada şık ve ilgi çekici tasarımlar bulabilirsiniz. Herhangi bir satış yapmak istediğiniz taktirde de WooCommerce ile uyumlu özelliği sayesinde satışlarınızı sıkıntısız yapabilirsiniz. Bununla birlikte egzersiz türleri ve referanslar eklemek için özellikleri bulunmakta; kişi bazlı çalışan antrenörler, sağlık blogcuları, fitness merkezleri ve ek satış yapmak isteyenler için oldukça uygundur. Tamamıyla SEO dostu bir temadır. Bunun dışında kaç kalori yakmanız gerektiğini gösteren bir kalori hesaplayıcısı da mevcuttur ve izleyenlerinize sattığınız ürünlere neden ihtiyaç duyduklarını açıklamak için yayınlar da yayınlayabilirsiniz. Justfit temasına kişisel gereksinimlerinize göre seçebileceğiniz 6 benzersiz önceden  tanımlanmış düzen eklentisi de eklenmiştir. Aynı zamanda kişisel antrenör, beslenme ve yoga için yeni düzenler de getirilmiştir. Premium desteği sağlayan temalardan bir tanesidir.

THEGEM

Çok amaçlı ve yaratıcı olan bu tema sizlere kod satırı yazmak zorunda bırakmayarak görsel ve düzen özelleştirme seçeceği sunuyor. 250’den fazla özelleştirebilir ayar ve 60 fonksiyonel unsur sunarak web sitenizi tam anlamıyla kontrol altında tutmanızı sağlamaktadır. Bunların dışında 40 üzeri demo web sitesi şablonu piyasa içerisinde en eksiksiz ve yüksek performanslı spor salonu, fitness merkezi ve genel fitness sitesi tanıtımlarından bazılarını içermektedir.

INFINITE

Tema master, layerslider ve revolution premium eklentileri, çok çeşitli olarak oluşturulmuş demo web site ve şablon sayfaları içermektedir. Fitness dergileri, blogcular, spor salonu ve benzeri girişimler için gayet uygun bir temadır. Oluşturduğunuz Infinite teması web sitenizde tesislerin, hizmetlerin ve rutinlerin görselliğini geniş bir çevrimiçi ortamda sergileyebilirsiniz. Sağlık bilincine sahip web sitesi için uygun bir içeriğe sahip olan bu tema fitness ile ilgili ürünler, kitle, üyelik paketleri ve daha da fazlası için etkili bir pazarlama niteliğine sahiptir.

FİTNESS

Teması güçlü, kullanımı ve özelleştirmesi son derece kolay olan bir içeriktedir. Hız konusunda oldukça başarı bir temadır. Şık ve sade bir tasarıma sahip olduğundan tercihler arasındadır. İçeriğinde mağaza ve blog kısımları da mevcuttur. Temanın SEO ( arama motoru optimizasyonu) trendleri ve en iyi uygulamaları takip etmektedir. Özel widgetleri, sınırsız renk içeriği ve  kaydırma özelliği bulunduğu için kullanım doyumu ve kolaylığı sağlar. Aynı zamanda geniş bir dokümantasyona sahip bu tema sizlere kullanıma hazır sayfa düzenleri, HD video eğitimleri, PSD tasarımları ve daha da fazlası olan birçok içerik sağlar. Bununla birlikte premium desteği de sağlamaktadır. Ultra responsive fitness iPhone’unuza, geniş masaüstü ekranınıza ve herhangi bir tabletinize ve iPad’enize sığacaktır.

FİTNESS CLUB LİTE

Temiz, modern ve profesyonel bir görünüm sağlar. WordPress’in kullanıcılarına üst içerikli sunmuş olduğu ücretsiz temalardan yalnızca bir tanesidir. Bu tema sayesinde fitness ders ve programlarınızı sitede paylaşmanız oldukça kolaydır. Bunun haricinde ürün satış ve tanıtımlarınızı yapabileceğiniz bir içeriğe sahiptir. Hız konusunda gayet başarılı bir temadır. Anasayfada büyük bir slider olması ise temaya ekstra görsellik katmaktadır. Birçok ücretsiz olmayan temalarda bulunan özellikleri bu temada buluyor olmanız da kullanıcı olarak sizlere teşvik ve kolaylık sunmaktadır. Spor salonunuzun hocalarını tanıtabilir, bilgiler verebilir aynı zamanda fotoğraflar paylaşarak sitenizi ziyaret eden diğer kullanıcılara görsel şölen sağlayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*